- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.361
bizim heriflee zatennn bir iki gunden beri sinirleniyorummm...alinganlik yapiyor amannn neyseeee ne yaparsa yapsinn...zatennn canim skkin..hurma gozlummm al yazmalimmmm bu aralar bana bakmayin yaaaa...kafayi yedim sanirim...depresyindayimmmmm sanirim,,,
temeemkiskanildigim hosuma gitti bundan sonra geride kalsan bilem kolundan tutup yasini sacindan tutup ön sayfaya getirecem yanimiza
Sinav stressii , birde panik atak var bende ne olacaksamm... sinav da birde patlarsam gor bakk
Insallah yaparm ne calisacam yaa ancak okudum durdum ,, allahima sigindim :44::44::44: gece 3 te kalkmam yaa sabah erken gidecem yaa sinv tek 20 dk birsaey sozlu olunca 20 dk cabuk geer bilyiroumda cok beklentileri var ve gicik brisey sorarlarsa cevapliyamazsam korkuyorum
insallah canim bol dua edin benim icin .
canllaaaaarııımmmm.. Ben şu ödevleri halledeyimmmm, yaff aklım burda kalıyooooo.. buraya da yetişemiyorumm, ödevi de bitiremiyorumm
bana yazan olduysa veee ben dönmediysem nolur alınmasınkesinlikle kasıtlı değil yaniii
herkeseee iyi gecelerrr, öpüyorum çooooookk
medcezirimmmmmmmmmmmmm umudummmmmm yasakhayalll sacimi cektiiiiiiiiiiiiiiiiii tokami aldiiiiiiiiii :84::84::84::84::84:
tamam oldu kız gülmekten yıkıldım duu bende çıkıcam çıkmadan yiymde gidim:125::125::125::125::125:
Sinav stressii , birde panik atak var bende ne olacaksamm... sinav da birde patlarsam gor bakk
Insallah yaparm ne calisacam yaa ancak okudum durdum ,, allahima sigindim :44::44::44: gece 3 te kalkmam yaa sabah erken gidecem yaa sinv tek 20 dk birsaey sozlu olunca 20 dk cabuk geer bilyiroumda cok beklentileri var ve gicik brisey sorarlarsa cevapliyamazsam korkuyorum
insallah canim bol dua edin benim icin .
Allaha emanet ol hocam tatlı rüyalar
iyi geceler canımmm görüşüzsende iyi bak canım
iyi geceler canımm kolay gelsin sanacanllaaaaarııımmmm.. Ben şu ödevleri halledeyimmmm, yaff aklım burda kalıyooooo.. buraya da yetişemiyorumm, ödevi de bitiremiyorumm
bana yazan olduysa veee ben dönmediysem nolur alınmasınkesinlikle kasıtlı değil yaniii
herkeseee iyi gecelerrr, öpüyorum çooooookk
duygu degisiminden dolayi cevreye verdigim rahatsizliktan oturu ozur dilerimmm...ALPPIN INSAAT.LTD.STI
Geri gelmeyecek kadar kötü bişey yapmadımyaa.bi kadının türkçesine sinir oldum.ona yazdım,o da bana hakaret etti bende kib olarak bildirdim.zaten forumdaki cvplarımdan görebilirsiniz ne yazdığımıartık bilmiyom yasagımm..
geçmisten sayfaları demin okurken iste, normaldi hersey..
demin pufpufn profiline girdim , orda gördüm zaman sonra iste paposoner baktım niki bizim ki gibi siyah değildi..
onun sayfasına girdim öyle yazıyordu.. :26:
ne oldu bilmiyorum..
liste de dursun bakalım, belki geri gelme sansı olur ..
insaAllah yalnıs bise dememisimdir
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.benim kırmızılar geldi.canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?