Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canllaaaaarııımmmm.. Ben şu ödevleri halledeyimmmm, yaff aklım burda kalıyooooo.. buraya da yetişemiyorumm, ödevi de bitiremiyorumm
bana yazan olduysa veee ben dönmediysem nolur alınmasın kesinlikle kasıtlı değil yaniii
herkeseee iyi gecelerrr, öpüyorum çooooookk

güzel habibtem anne oluyosun degisiklikler normalll

medcezirimmmmmmmmmmmmm umudummmmmm yasakhayalll sacimi cektiiiiiiiiiiiiiiiiii tokami aldiiiiiiiiii :84::84::84::84::84:

İnşallah canım benim hiç merak etme iyi gececekkkkkkk sen canını Sıkma rahat ol

iyi gecelr meddcezirim

Allaha emanet ol hocam tatlı rüyalar

iyi geceler canımmm görüşüzsende iyi bak canım

Sağol canım sende kendine iyi bak canım

duygu degisiminden dolayi cevreye verdigim rahatsizliktan oturu ozur dilerimmm...ALPPIN INSAAT.LTD.STI

iyi geceler canımm kolay gelsin sana

kızçelerim bende çıkıyorum benim herif geliyomuş

o gelmeden çıkım yarın gidicekmiş valimizi hazırla dedi

hala burdayımm

hepinizi öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ canlrım

habbitelerim teldeyim yaw deli kizin biri bu saatte aradibi yandanda konusuyommcikimda cabuk kapattirsa gelirim

bu ceneylede kapatmaz ama neyse

Kızlar mrb.bi günlük aradan sonra yone buradayım.bşr üye ile atışmam olmuştu da:)ama aslında benim bir sucum yoktu. Cidden yazdıklarımı okursanız görürsünüz.şimdi bişey da yazacam.yıne engellenırım susam en iyisi

Geri gelmeyecek kadar kötü bişey yapmadımyaa.bi kadının türkçesine sinir oldum.ona yazdım,o da bana hakaret etti bende kib olarak bildirdim.zaten forumdaki cvplarımdan görebilirsiniz ne yazdığımı

Hayirlli sabhlar ve hayirli cumalarr
Sizi ozledin yaa
Ama firsat bulamiyorum arada avip o anki sayfayi okuyorum anca
Havadisler bitti hwrkes calisma gunlerine donecek galiba
Rabbim hepimiz icin hayirli zamsnda hayirlu saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Bu aralar okulda cok yogun karne gir evrak toparla falan iki haftam nasi gecti bilmiyorum cok yoruldummm
Opuyorum hepinizicsllaha emanet olun

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.benim kırmızılar geldi.canım çok sıkkın.

Günaydın Esilam sana ve herkese hayırlı cumalar.
Sıkma canını hayırlısı olsun ,insallah önümüzdeki ay alırsın müjdeli haberi,
Vardır hersey de bir hayır yeter ki Rabbim nasip etsin varsın bir ay daha geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…