- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.341
canbonum çalıştın zaten sen bılıyosundur herseyı bıtanem sen yaparsınguvenıyorum sana ben nekadar cok stres yaparsan daha kotu gıder hersey orda saat kaç bılmıyorum ama erken yat gece 3 gıbı kalk ozaman daha cok hızlı calısıyor beyın
hocam bakiyo gecmise
anladim kankim hayalotumkiz senin aklini yerim senin gibi zeki marimi var alalalalalalaaa
yawwww bu aralar duygularim cok karisik ne yaptigimi bilmiyormmmm...icimde garip bir skinti varr ne oldugunu bilmedigim....
canbonlarım bende cıkıyorum yavaş yavaş.
uzanmam lazım bıraz yarın gorusuruk artık
iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
sizleri seviyorum tatlı ruyalar
kizlar beni koruyup kollayinhocam nirdee simdi gelince haber verin
ne sandın
evet ya hocam dersime iyi çalıştımben sizi kıskandımm haylotumla seni şeyyyyy yaniiiii nedemsemkiii
oy kuzum kıyamamfazla kasma kendini gülümmm yasini ş. okudum balımm dualrmız senin bitanem sınava bir gün kala çalışılmazmış öle diolar:26::26::26:
oyy kıyamam hamilelik depresyonu diolaryawwww bu aralar duygularim cok karisik ne yaptigimi bilmiyormmmm...icimde garip bir skinti varr ne oldugunu bilmedigim....
gülme yaaa .. :84:
zaten avatar koyucam diye, 2 sayfa geri kaldımm..:84::84:
enisteniz de.. hadi biraz kalk ben bakim diyo :84:
ben çıkınca ortalık size kalırrr
temem hadı ben çıkıyom gorusuruk gurbet kızçem allah zıhın açıklıgı versın
tgb meddcezırım konusamadık ama yarın inşallah
habıbtem benım yarın gorusuruk
selencelkım kaçakcanbonum gonzalezım bolcana kikirdemeler
hayıdık süpürgemede bındım
baş başşşşş
kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
hayalotumm tatlı rüyalar kusumm...
hayalotium söyle o kaçakcanbonuna.. hocası ona
demin geriden geliyom diye gülüyodu bana, smdi hocam nerde mi diyoo
söyle hocası didiyoo, eniste geliyoo :84:
gurbetim noldu kusum :26:
canbonum çalıştın zaten sen bılıyosundur herseyı bıtanem sen yaparsınguvenıyorum sana ben nekadar cok stres yaparsan daha kotu gıder hersey orda saat kaç bılmıyorum ama erken yat gece 3 gıbı kalk ozaman daha cok hızlı calısıyor beyın
Strese girme birtanem ınşallah atlatirsin dualarimiz seninle
kız ben seni yiycem du kaçma:125::125::125::125::125:
kolay gelsin canım benimmkaçıncı sınıf canım senin az kaldı tatilede
nezamandı ne örüyonkı bıtanem dıyodun ama hırka mı:26:rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsındarısı bızlere ınsallah
oh iyi yapmışsın habibtemmmis gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmm ohhh rahatladimm icimin sikintisi gitti diyebilirimmmmm
Hosbulduk Yaaa canlarim yarin sinavim var yaa onun stressi galiba, birde sözlu neler diyecegim hep unuttum . alakbulaligim hastalik mu yapsam diye dusunuyorum sonra icimden diyorum sinava cik kurtul ufff
Medd cezirim ve gurbetkizim hoşgeldiniz ,,, hayırdır gurbetim neyin var ,,, medd cezirim sanada kolaygelsin
kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..
sen ne istersen hocamm misafir umdugunu deil buldugunu yer oyyyy hocam gelicek bana olmadı seni lokantaya götürürüm babamın
kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...
Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki...oturup aglyacam ....
canim ne olsun ya yarin sinavim var ya stressi basladi
ywmm seni bize yetissenn senlede ssohbet ederiz aam bi yetisemedinki selencelkimbundan sonrda 2.kankimsin tememmi alalala biz garip bi kel ügrenciyiz neyimizi kiskandin
gülme yaaa .. :84:
zaten avatar koyucam diye, 2 sayfa geri kaldımm..:84::84:
enisteniz de.. hadi biraz kalk ben bakim diyo :84:
ben çıkınca ortalık size kalırrr
bak anlatim gendimi huyum kurusunn
ben çok sevdigim kişileri çok kıskanırım ya benide aranızdan çıkarmıycanız konuşurkene
yada böle krizlerim tutar
annemi bacılarımdan kıskanırım
kocamı kardeşlerinden kıskanırım
işte öle gıcık bi huyum var
hocanız gidiyo istee,.... iyi konusunn... geriden geleniniz de olmazzz
iyi uykular tatlı kuslarımm
iyi geceler canımmm görüşüzKızlar bende çıkıyorum tablet benim hizimi bozdu arada girmeye çalışırım arkadaşın evinde kalacağım kendinize cokkkkk iyi bakın opuldunuzz hepinizde ayrı ayrı
masalalh medcezirim hepsini okumussssbenim 1. sınıf canımbıcır bıcırlar miniciklerrrr kuzularımmmmmmmm
amin bitaneeemmmmm, ayy hangisindne başlasam birrr sürü ördüm kuzuummconverse ördüm 2 tane, 1 tane bot ördüm, 2atkı, 2bere, papyonla kullanılan bi yelek, 3 tane önlük, hırka öyle işte teyzesi yaptı bişileer kuzusunaaaaaaaaaaaaaa
oh iyi yapmışsın habibtemm
bitanem rahat l, sınav öncesi hep aynı stresi yaşıyo insan ama sınav esnasında aklın agelir merak etmee
teşekkür derim canım, naber nasılsın
bebeğimmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı neresi isee Rabbim seni oraya çeksin inşşşşş
ohhhhhhh ne güzeeeeeellll buluşcaksınız demeeekkkkkk ayyyyy keşke bi gün hep birlikte bi araya gelebilseeekk
o nedemek öyle kuzuuummmm, valla ben bi taraftan ödev hazırlıyorum yineee ondan yetişemeyebilirimmm kuuşuumm k. bakmaa
bitanem rahaatt olll nolurrr, bak çok iyi geçicek sınavın eminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?