Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru ben gece 3 kk da firtina gibi esiyorum

anladim kankim hayalotumkiz senin aklini yerim senin gibi zeki marimi var alalalalalalaaa

temem hadı ben çıkıyom gorusuruk gurbet kızçem allah zıhın açıklıgı versın
tgb meddcezırım konusamadık ama yarın inşallah
habıbtem benım yarın gorusuruk
selencelkım kaçakcanbonum gonzalezım bolcana kikirdemeler
hayıdık süpürgemede bındım
baş başşşşş

canbonlarım bende cıkıyorum yavaş yavaş.
uzanmam lazım bıraz yarın gorusuruk artık
iyi sohbetler sızekaçakcanbonum arkamdan cok konusma sabah gelıp okıycam ona gore
sizleri seviyorum tatlı ruyalar

hayalotumm tatlı rüyalar kusumm...

kizlar beni koruyup kollayin hocam nirdee simdi gelince haber verin

hayalotium söyle o kaçakcanbonuna.. hocası ona
demin geriden geliyom diye gülüyodu bana, smdi hocam nerde mi diyoo
söyle hocası didiyoo, eniste geliyoo :84:

ywmm seni bize yetissenn senlede ssohbet ederiz aam bi yetisemedinki selencelkimbundan sonrda 2.kankimsin tememmi alalalabiz garip bi kel ügrenciyiz neyimizi kiskandin

yawwww bu aralar duygularim cok karisik ne yaptigimi bilmiyormmmm...icimde garip bir skinti varr ne oldugunu bilmedigim....
oyy kıyamam hamilelik depresyonu diolarcanımcım idare etcen bu aralar kocişkona çok iş düşüyoo
gülme yaaa .. :84:
zaten avatar koyucam diye, 2 sayfa geri kaldımm..:84::84:
enisteniz de.. hadi biraz kalk ben bakim diyo :84:
ben çıkınca ortalık size kalırrr

meleğim dikkat et kendineiyce dinlen

kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...

kusum ben avatar değiscem diye, 2sayfa geride kaldım ,yeni geliyorum buraya..
geriden geliyom diye konusan bi kızçe gördüysen,bnde çıkıyom zaten

hayalotumm tatlı rüyalar kusumm...

hayalotium söyle o kaçakcanbonuna.. hocası ona
demin geriden geliyom diye gülüyodu bana, smdi hocam nerde mi diyoo
söyle hocası didiyoo, eniste geliyoo :84:

hocam ben ona gülmedim yaw sende yanlis anladin konu baskaydi

hocanız gidiyo istee,.... iyi konusunn... geriden geleniniz de olmazzz
iyi uykular tatlı kuslarımm

gurbetim noldu kusum :26:

Sinav stressii , birde panik atak var bende ne olacaksamm... sinav da birde patlarsam gor bakk

Insallah yaparm ne calisacam yaa ancak okudum durdum ,, allahima sigindim :44::44::44: gece 3 te kalkmam yaa sabah erken gidecem yaa sinv tek 20 dk birsaey sozlu olunca 20 dk cabuk geer bilyiroumda cok beklentileri var ve gicik brisey sorarlarsa cevapliyamazsam korkuyorum

Strese girme birtanem ınşallah atlatirsin dualarimiz seninle

insallah canim bol dua edin benim icin .

kız ben seni yiycem du kaçma:125::125::125::125::125:

kolay gelsin canım benimmkaçıncı sınıf canım seninaz kaldı tatilede

benim 1. sınıf canım bıcır bıcırlar miniciklerrrr kuzularımmmmmmmm

nezamandı ne örüyonkı bıtanem dıyodun ama hırka mı:26:rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsındarısı bızlere ınsallah

amin bitaneeemmmmm, ayy hangisindne başlasam birrr sürü ördüm kuzuumm converse ördüm 2 tane, 1 tane bot ördüm, 2atkı, 2bere, papyonla kullanılan bi yelek, 3 tane önlük, hırka öyle işte teyzesi yaptı bişileer kuzusunaaaaaaaaaaaaaa

mis gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmm ohhh rahatladimm icimin sikintisi gitti diyebilirimmmmm
oh iyi yapmışsın habibtemm

Hosbulduk Yaaa canlarim yarin sinavim var yaa onun stressi galiba, birde sözlu neler diyecegim hep unuttum . alakbulaligim hastalik mu yapsam diye dusunuyorum sonra icimden diyorum sinava cik kurtul ufff

bitanem rahat l, sınav öncesi hep aynı stresi yaşıyo insan ama sınav esnasında aklın agelir merak etmee

Medd cezirim ve gurbetkizim hoşgeldiniz ,,, hayırdır gurbetim neyin var ,,, medd cezirim sanada kolaygelsin

teşekkür derim canım, naber nasılsın

kuzum benimm.. benim bütün dr islerim hep Ankara'da oldu.. ama ne yazıkk ki iyi sonuçlar alamadıydık..
artık bu kez daha farklı, fakülte tarzında.. yani.. smdilik neresi bilmiyorum.. bakıcak iste..

bebeğimmmmmmmmmmmmmmm hayırlısı neresi isee Rabbim seni oraya çeksin inşşşşş

sen ne istersen hocamm misafir umdugunu deil buldugunu yeroyyyy hocam gelicek banaolmadı seni lokantaya götürürümbabamın

ohhhhhhh ne güzeeeeeellll buluşcaksınız demeeekkkkkk ayyyyy keşke bi gün hep birlikte bi araya gelebilseeekk

kimsecikler gormedi beni bende cikiyimm herkese iyi aksamlar kizlarr...

o nedemek öyle kuzuuummmm, valla ben bi taraftan ödev hazırlıyorum yineee ondan yetişemeyebilirimmm kuuşuumm k. bakmaa

Canim sinav stressi basladi yarin yaa , ne diyecem ne konsuacagim hep unuttum , suan gozden geciyorum ama kafama birsey girmiyor ki... oturup aglyacam ....

canim ne olsun ya yarin sinavim var ya stressi basladi

bitanem rahaatt olll nolurrr, bak çok iyi geçicek sınavın eminimmm

ywmm seni bize yetissenn senlede ssohbet ederiz aam bi yetisemedinki selencelkimbundan sonrda 2.kankimsin tememmi alalalabiz garip bi kel ügrenciyiz neyimizi kiskandin
bak anlatim gendimi huyum kurusunn
ben çok sevdigim kişileri çok kıskanırım ya benide aranızdan çıkarmıycanız konuşurkene
yada böle krizlerim tutar
annemi bacılarımdan kıskanırım
kocamı kardeşlerinden kıskanırım
işte öle gıcık bi huyum var

Kızlar bende çıkıyorum tablet benim hizimi bozdu arada girmeye çalışırım arkadaşın evinde kalacağım kendinize cokkkkk iyi bakın opuldunuzz hepinizde ayrı ayrı

gülme yaaa .. :84:
zaten avatar koyucam diye, 2 sayfa geri kaldımm..:84::84:
enisteniz de.. hadi biraz kalk ben bakim diyo :84:
ben çıkınca ortalık size kalırrr

temeem agliycam bundan sonra hephem yanlis anliyon hemde gülme diyoniste hep agliycam seni hocam görünce hic gülmüycem hep mutsuz olacam artikin

bizim heriflee zatennn bir iki gunden beri sinirleniyorummm...alinganlik yapiyor amannn neyseeee ne yaparsa yapsinn...zatennn canim skkin..hurma gozlummm al yazmalimmmm bu aralar bana bakmayin yaaaa...kafayi yedim sanirim...depresyindayimmmmm sanirim,,,

temeemkiskanildigim hosuma gittibundan sonra geride kalsan bilem kolundan tutup yasini sacindan tutup ön sayfaya getirecem yanimiza

hocanız gidiyo istee,.... iyi konusunn... geriden geleniniz de olmazzz
iyi uykular tatlı kuslarımm
Allaha emanet ol hocam tatlı rüyalar
Kızlar bende çıkıyorum tablet benim hizimi bozdu arada girmeye çalışırım arkadaşın evinde kalacağım kendinize cokkkkk iyi bakın opuldunuzz hepinizde ayrı ayrı
iyi geceler canımmm görüşüzsende iyi bak canım

masalalh medcezirim hepsini okumussss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…