Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

okudum canım sen haklıymışın karşı taraf bıraz altta kaldığı için sanırım sana sataşmışneyse enazından aramıza geri döndüngeçmiş olsun diyeyim ve tekrar hoşgeldin

suedam hoşgeldin bıtanem bocana bı kolay gelsın canbonumokullar kapansın bıraz rahata eresın inşallah

günaydın kızçelerim
hayırlı cumalar hepinize
gurbet kızçem inşallah sınavın güzel geçer kuzum benimmeddcezirim nekadar güzel şeyler örmüşün ben bunların hiç birini örmeyi bilmiyorumgüle güle giysin inşallah bıcırıkumudum kaçakhayalim hep ağlamışınız yagonzalezim kaçakhayalim başka bişeye gülmüştü gerçekten benimde ağlayasım geldi yahabibtemde alıngan mı olmuşkıyamam kuzum hormonlardan kaynaklanıyo daha bunlar bi başlangıçselencelkımınde kocası gidiyomuş hayılrı yolculuklar rabbım sagsalım bırbırınıze kavuştursun sizitgb83ümde konuşamamız bugece pcyı kap uyanık ol alaala heriflerin elinde ne işi var pcnin kaçakcanbonum bi el at olaya :13::13:katrem ve scorpıonsum doktora gıdıcek bugüninşallah güzel haberlerle dönerlerhayalim sende keşkem bugün bi kan testi yaptırsaydın:26:hayırlısı olsun hakkında

ahanda bu erken saatlerde burdayim

yaw simdi gercek cuma cumaniz mübarek olsun gencler aslinda ben ta pazartesinden cumanizi kutlamistim ama neyse bide simdi kutlum

bu günden itibaren sogan suyuna basliyomdaha yapmadim yapacam birazdan alalalalaa

ama simdiden agzimin suyu akmaya basladi

Son düzenleme:

kankam ahretligim marim ve en son hayalotum nasida renli ve güzel kimseyi unutmadan yazmisin patron

kiz sen neka caliskan ve marifetlisin hic üsenmiyon bak papposonerim diyoki üsenmeyenlerin cocugu olurmus üsenin cocugu olmazmis anladimki benimki bundan dolayi olmuyo senin gibi calismaliyimki cocugum olsun inslalah seninki bu caliskanlikla kisa süre sonra gelecek

ben kisa süreligine rapor aldim derse girmeyecegim ügrenci olmayacamhem hoca yanlis anliyo hemde gülme diyoo dedigine gülsem bile nolurduki kirilacak bisey oldugunu hic sanmiyorumartik belirli kisilere gülecem

Son düzenleme:
okudum canım sen haklıymışın karşı taraf bıraz altta kaldığı için sanırım sana sataşmışneyse enazından aramıza geri döndüngeçmiş olsun diyeyim ve tekrar hoşgeldin

yaw ben okumadan anladim paposonerimin hakli oldugunu alalala

herifin gittimi kankam ve ahretligimkac gün gelmeyecek calisma bittimiyumos kactimibu aydan umut varmicalisma olmayacak diye herifin gitmeden böyleve böyle yaptinmi ügrenci hepicigine cevap bekliyom en kisa sürede

yaw papom hosgeldinbizde seni merak ediyodukokumama gerek yok papom(simdi kizlar derki gecmisi okumayi sevmez zaten özellile hayalotum)

ben sana inanirim yerim seni korkma bundan sonra artikin emin ellerdesin engellenmen

yaw gitme baska yerlere biz neyine yetmiyoz alalalalalaburda olursan öyle bi tartisma ne olmaz biz hepmiz cok iyiyizdevalla öyle ama öyle engellenecek kadar bi tartismamiz asla olmadi bundan sonra gözümün önünde ol baska yerlere gitmek yasak tememmi

Son düzenleme:
Geri gelmeyecek kadar kötü bişey yapmadımyaa.bi kadının türkçesine sinir oldum.ona yazdım,o da bana hakaret etti bende kib olarak bildirdim.zaten forumdaki cvplarımdan görebilirsiniz ne yazdığımı

papom temem yaw kendini careye (yani sigaraya bizim oralar care derde )vermeinandim ben sana papom

patron hayalotum bak bide gecmise bakmiyon diyodundeminden beri gecmise cevap vermekten sogan suyumu bilem yapmadim

simdi gidimde yapim bari

Son düzenleme:
canbonum senmi geldinyaw ol sen üğrenci bak yine hocam sıfırı bascak şimdiko geriden geliyodu oyuzden analayamadı bide eniştemde gelince tuz biber olduinşallah canbonum beraber hamile kalalım aynı hasanede dogumda yapalim
[

simdi gidimde yapim bari[/COLOR][/B][/QUOTE]

QUOTE=yasakhayal;28359618]herifin gittimi kankam ve ahretligimkac gün gelmeyecek calisma bittimiyumos kactimibu aydan umut varmicalisma olmayacak diye herifin gitmeden böyleve böyle yaptinmi ügrenci hepicigine cevap bekliyom en kisa sürede[/QUOTE]
sorulara bak ya allahtan bana boyle sorular sormadın gacıyoksam büle olurdumbak nasılda belli oluyo erkenden uyudugun yoksam gelemezdin daha koyunlara otveriyodun hala

[/QUOTE]

kabak yine benim basimda patladi

sendemi simdi yapacan hayalotum benimki kayniyoyaw yerim seni ben su an korunmadayim seninki insalalh bu ay hemen olsunyaw bide niye beni tebrik etmiyon alalal okadar gecmise cevap verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…