- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.381
okudum canım sen haklıymışın karşı taraf bıraz altta kaldığı için sanırım sana sataşmışKızlar mrb.bi günlük aradan sonra yone buradayım.bşr üye ile atışmam olmuştu da:)ama aslında benim bir sucum yoktu. Cidden yazdıklarımı okursanız görürsünüz.şimdi bişey da yazacam.yıne engellenırım susam en iyisi
suedam hoşgeldin bıtanemHayirlli sabhlar ve hayirli cumalarr
Sizi ozledin yaa
Ama firsat bulamiyorum arada avip o anki sayfayi okuyorum anca
Havadisler bitti hwrkes calisma gunlerine donecek galiba
Rabbim hepimiz icin hayirli zamsnda hayirlu saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Bu aralar okulda cok yogun karne gir evrak toparla falan iki haftam nasi gecti bilmiyorum cok yoruldummm
Opuyorum hepinizicsllaha emanet olun
gunaydın canımgunaydınnnnnn hayırlı bereketlı cumalar
gunaydın esilamgünaydın kızlar.hayırlı cumalar.benim kırmızılar geldi.canım çok sıkkın.
Günaydın Esilam sana ve herkese hayırlı cumalar.
Sıkma canını hayırlısı olsun ,insallah önümüzdeki ay alırsın müjdeli haberi,
Vardır hersey de bir hayır yeter ki Rabbim nasip etsin varsın bir ay daha geçsin.
günaydın kızçelerim
hayırlı cumalar hepinize
gurbet kızçem inşallah sınavın güzel geçer kuzum benimmeddcezirim nekadar güzel şeyler örmüşün ben bunların hiç birini örmeyi bilmiyorum güle güle giysin inşallah bıcırık umudum kaçakhayalim hep ağlamışınız ya gonzalezim kaçakhayalim başka bişeye gülmüştü gerçekten benimde ağlayasım geldi ya habibtemde alıngan mı olmuş kıyamam kuzum hormonlardan kaynaklanıyo daha bunlar bi başlangıç selencelkımınde kocası gidiyomuş hayılrı yolculuklar rabbım sagsalım bırbırınıze kavuştursun sizi tgb83ümde konuşamamız bugece pcyı kap uyanık ol alaala heriflerin elinde ne işi var pcnin kaçakcanbonum bi el at olaya :13::13:katrem ve scorpıonsum doktora gıdıcek bugün inşallah güzel haberlerle dönerler hayalim sende keşkem bugün bi kan testi yaptırsaydın:26:hayırlısı olsun hakkında
okudum canım sen haklıymışın karşı taraf bıraz altta kaldığı için sanırım sana sataşmışneyse enazından aramıza geri döndün geçmiş olsun diyeyim ve tekrar hoşgeldin
iyi geceler canımm kolay gelsin sana
kızçelerim bende çıkıyorum benim herif geliyomuş
o gelmeden çıkım yarın gidicekmiş valimizi hazırla dedi
hala burdayımm
hepinizi öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ canlrım
herkess kactiii...
Kızlar mrb.bi günlük aradan sonra yone buradayım.bşr üye ile atışmam olmuştu da:)ama aslında benim bir sucum yoktu. Cidden yazdıklarımı okursanız görürsünüz.şimdi bişey da yazacam.yıne engellenırım susam en iyisi
Geri gelmeyecek kadar kötü bişey yapmadımyaa.bi kadının türkçesine sinir oldum.ona yazdım,o da bana hakaret etti bende kib olarak bildirdim.zaten forumdaki cvplarımdan görebilirsiniz ne yazdığımı
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.benim kırmızılar geldi.canım çok sıkkın.
canbonum senmi geldinkankam ahretligim marim ve en son hayalotum nasida renli ve güzel kimseyi unutmadan yazmisin patron
kiz sen neka caliskan ve marifetlisin hic üsenmiyon bak papposonerim diyoki üsenmeyenlerin cocugu olurmus üsenin cocugu olmazmisanladimki benimki bundan dolayi olmuyo senin gibi calismaliyimki cocugum olsun inslalah seninki bu caliskanlikla kisa süre sonra gelecek
ben kisa süreligine rapor aldim derse girmeyecegim ügrenci olmayacamhem hoca yanlis anliyo hemde gülme diyo o dedigine gülsem bile nolurduki kirilacak bisey oldugunu hic sanmiyorum artik belirli kisilere gülecem
patron hayalotum bak bide gecmise bakmiyon diyodundeminden beri gecmise cevap vermekten sogan suyumu bilem yapmadim
aferemgonzalez hocam bu kızçeye bugün 10 puan haketti çok çalışmıl canbonum:13::13::13::13:bende su kaynattım sıcak su torbasına koycam sımdık belim için soğanmı içeçen bende 4 gibi içiyorum bide gece içiyorum
[/QUOTE]canbonum senmi geldinyaw ol sen üğrenci bak yine hocam sıfırı bascak şimdik o geriden geliyodu oyuzden analayamadı bide eniştemde gelince tuz biber oldu inşallah canbonum beraber hamile kalalım aynı hasanede dogumda yapalim
[
simdi gidimde yapim bari[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?