Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kabak yine benim basimda patladi

sendemi simdi yapacan hayalotum benimki kayniyoyaw yerim seni ben su an korunmadayim seninki insalalh bu ay hemen olsunyaw bide niye beni tebrik etmiyon alalal okadar gecmise cevap verdim
[/QUOTE]

etiim ya alaalaaagörmüyonmu 10 puan dedim bak yıne diyorm gonzalez hocam bu kızçe çok çalışmış 10 puan ver

kabak yine benim basimda patladi

sendemi simdi yapacan hayalotum benimki kayniyoyaw yerim seni ben su an korunmadayim seninki insalalh bu ay hemen olsunyaw bide niye beni tebrik etmiyon alalal okadar gecmise cevap verdim

etiim ya alaalaaagörmüyonmu 10 puan dedim bak yıne diyorm gonzalez hocam bu kızçe çok çalışmış 10 puan ver[/QUOTE]

yaw temeem yeni gördüm alallaasu an rapor aldim derse girmeyecem nasi 10 versin üzüntüden kurdesen döküyom rapor almak zorunda kaldim kankam

etiim ya alaalaaagörmüyonmu 10 puan dedim bak yıne diyorm gonzalez hocam bu kızçe çok çalışmış 10 puan ver

yaw temeem yeni gördüm alallaasu an rapor aldim derse girmeyecem nasi 10 versin üzüntüden kurdesen döküyom rapor almak zorunda kaldim kankam[/QUOTE]

kanki ne kurdeşeni
gel yaw yanıma yanımda otur barem derslerı dınle sadece sonram geri kalırsın bak hepten karne kotu gelir

yaw temeem yeni gördüm alallaasu an rapor aldim derse girmeyecem nasi 10 versin üzüntüden kurdesen döküyom rapor almak zorunda kaldim kankam

kanki ne kurdeşeni
gel yaw yanıma yanımda otur barem derslerı dınle sadece sonram geri kalırsın bak hepten karne kotu gelir[/QUOTE]

yaw ne bilim bi gecede üzüntüden oldu isteahretligim dr bulasici diyo nasi oturum yanina alalalaaacepki otursammi iki kurdesenli oluruzyaw bu gidisle benim karne hec iyi olmaz zatentüm kabaklar basimda patliyo kafamda patliyacak bu gidisle

Son düzenleme:

hayalotum marim kankam yaw bugün nasipse 3000 olurmu mesaj sayimizbide scorpionsumla hayalimde güzel haberle gelirse sevincten cökertiriz meddcezirimin topigini

kanki ne kurdeşeni
gel yaw yanıma yanımda otur barem derslerı dınle sadece sonram geri kalırsın bak hepten karne kotu gelir

yaw ne bilim bi gecede üzüntüden oldu isteahretligim dr bulasici diyo nasi oturum yanina alalalaaacepki otursammi iki kurdesenli oluruzyaw bu gidisle benim karne hec iyi olmaz zatentüm kabaklar basimda patliyo kafamda patliyacak bu gidisle[/QUOTE]

yaw bütün notlarımın yarısını sana verdim ya eşit gelcek karnelerimiz
anam bende kurdeşan oldum haaaa
en ıyısı sımdık gonzalez hocama bulaştırmak oda kurdeşen olsunki kafası karışıp herşeye 10 puan versin

olmamı ya
alaala olcek inşallahşurda 3000bine ne kalmış 15 dakkamızı almaz

yaw biz bu ceneyle napcaz alalalaa

herifime diyorumki mesaj sayim 7500 ne olmus diyorum yok inanmam dedi 750 dir diyo ..yaw yalan mi söylüyom gel bak alallalala dedimböyle oldune yazdin sen diyo yaw yaziyom herseyi dedim alalal biz sadece gebelik degilki herseyi paylasiyoz alalal sanane dedim

aynen cnm hayırlısı olsun napalım.umutlar önümüzdeki aya kaldı.

yaw benim yükseleyemesice bi türlü 5000 olamadı
maşallah 1500 kişi profilime bakmış neka ünlüyüm de benim haberim yokmuş

selamm kızçelerim hayırlı cumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…