Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he jetonumu geç ittin canbonum bence suç senin

yaw ne bilim önce aklima gelmedi bi baktim halen 4 kalpcik alalla bunda bi is var dedimsonra düsündüm suc toplu alintida dedim

olsun bundan sonra hizla yükselir sayin bence 5 kalpcigede az kaldi

napıonuz bakalım güzeller keyifler nasıl :)

firtina gibiyiz esbayarim simdik bide sogan suyumu ictimmi enerji patlamasi yasarim artikin

sende inslalah iyisindir gel yaw biraz konusalim coluk cocuk varmi naparsin ne edersin ne yer ne icersin

scorpionsum uzaktan bizi izliyo

scorpionsum yaw ben senden cok umutluyum valla cünkü kanaman yok bu iyiye isaret

ne bilim ters giden biseyler olsaydi kanama olurdu benceama sende yokkk

kiz oku bu yazdigimi alallalalalalalaaaa

firtina gibiyiz esbayarim simdik bide sogan suyumu ictimmi enerji patlamasi yasarim artikin

sende inslalah iyisindir gel yaw biraz konusalim coluk cocuk varmi naparsin ne edersin ne yer ne icersin

cannomm iyiyim bn çok şükür 6 aylık evliyim çalışıyorum dış ticaret ile uğraşıyorum bebişim yok henüz bekliorum bakalım ama sadece 2 kez korunmadan beraber olduk olurmu olmazmı onun öğrenmek içni üye oldum sonuç buralara kadar geldi memnunum kocamı çokk seviyorum böle işte

hayalotum marim sonunda ictim sogan suyumuyaw nasi özlemisim kendime geldim yemek yemesemde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…