- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.441
yaw bide ben onu top saniyodum
hayalotum marim sonunda ictim sogan suyumuyaw nasi özlemisim kendime geldim yemek yemesemde olur
cannomm iyiyim bn çok şükür 6 aylık evliyim çalışıyorum dış ticaret ile uğraşıyorum bebişim yok henüz bekliorum bakalım ama sadece 2 kez korunmadan beraber olduk olurmu olmazmı onun öğrenmek içni üye oldum sonuç buralara kadar geldi memnunum kocamı çokk seviyorum böle işte
mesalalh mesalalhtaze gelin iside güzel sadece 2 kez korunmamis buraya yeni gelmis herifinide seviyo daah olsun inslalah bi de bebek kiz yerim seni hadi hayirlisi olsun
ya ne toputomates ooo topun suyu çıkarmıymış heç
ya canbonum gonzalezım gelmişti nere gittti :44::44::44:
yaw benim aklim iste nebilim top sanmistim
hocadan haberim yok hecbeni görünce gelmedi galiba yine güler diye
sence hamile kalma olasılığım ne ? çok merak ediyorum
ohhhhhhhhh yarasın canbonuma
bende artık hiç zorlanmadan içiyorum burnumu bile tıkamıyorum artık
ahanda gitti bütün puanlar
hic alamadimki puanlar gitseartikin bundan böyle yaramaz ügrenci olacam
mrb hanımlar yedi aylık evliyım bi düşük yaptım dün adet günümdü olmadı şimdi de biraz bel ağrım var bu ay olur mu acabaaaa
mrb hanımlar yedi aylık evliyım bi düşük yaptım dün adet günümdü olmadı şimdi de biraz bel ağrım var bu ay olur mu acabaaaa
yaramazmıben çalışkan üğreci olmanı isteyom
esbayarim eger yumurtlama gününü kacirmadiysan bi sorunda yoksa rabbimde izin verirse %99 hamile kalma ihtimalin var her an hersey olabilir..batin ne zaman:44::44::44::44:
yaw bu moralsizlikle nasi caliskan ügrenci olumderslerden bilem kacacam ..senide kendime benzetecem
cnm batım 14 ile 19 arası ama biz ondan önce yptık 2 gün peş peşe bekliorum işte hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?