Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mesalalh mesalalh taze geliniside güzelsadece 2 kez korunmamisburaya yeni gelmis herifinide seviyo daah olsun inslalah bi de bebek kiz yerim seni hadi hayirlisi olsun

ya ne topu tomates ooo topun suyu çıkarmıymış heç

ya canbonum gonzalezım gelmişti nere gittti :44::44::44:

yaw benim aklim iste nebilim top sanmistim

hocadan haberim yok hec beni görünce gelmedi galiba yine güler diye

Son düzenleme:
sence hamile kalma olasılığım ne ? çok merak ediyorum

esbayarim eger yumurtlama gününü kacirmadiysan bi sorunda yoksa rabbimde izin verirse %99 hamile kalma ihtimalin var her an hersey olabilir..batin ne zaman:44::44::44::44:

Son düzenleme:
mrb hanımlar yedi aylık evliyım bi düşük yaptım dün adet günümdü olmadı şimdi de biraz bel ağrım var bu ay olur mu acabaaaa

mrb hanımlar yedi aylık evliyım bi düşük yaptım dün adet günümdü olmadı şimdi de biraz bel ağrım var bu ay olur mu acabaaaa

hoşgeldin canımdüşüğün için çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahhayırlısı olsun canım hakkında inşallah rabbımın izniyle gelir bu ay meleğin...

yaw bu moralsizlikle nasi caliskan ügrenci olumderslerden bilem kacacam..senide kendime benzetecem

he bende yaramazım üğretmenim gelene kadar afacanım sonra uslu üğrenciğimderslerimi dinlerim ama aklımda tutamayabilirim
okuluda kırarım ama yazılı sözlüden 10 alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…