- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.101
balıkesirde yaşıyorum canım.....
canım ben şu an evde değilim annemdeyim eve gidinceyazarım sana test sonucuna bakmam gerek....
habbitem kiz babaganuc ne bi arastirmaliyim bu ara hamaratimda belki yapabilirimfasulye yuaptimmmm aysa kari fasulyesi babagannnucc patates kizarttim bir tabakk...meyvesini de koydum tatliisnida onunee kadin nasil olunur gorsunn
uyuyakalmisism oldugum yerdedolma yapacamm simdi tam tamina 40 tane buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm
aybishimMerhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...
Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldueşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.
Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.
Sevgiyle kalın
temem bıtanem ıyı eglencelerrr kuzumbu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi
dun geceee iyi kaynatmisiinizz yazdiklarinizi okudum cok guldummmm3000 sayfaya ulasmisizz niceee 3000 sayfalaraa...dun esasoglanlar geldiler yemege cikmak zorunda kaldimmm...neden geldilerse kacirdimm konusmayiii
bencedehabbiteler yaw ben daha kendime gelemedim her yerim agriyo
dün neydi o rüyada gibiydim..
ya bundan sonra 4000 nasipse gelirken böyle geceye fazla birakmayalim perisan olmayalim
bi baktim o nekadar bildiriydi bide ben de birikmis böyle oldum
neyse basardik ya gerisi önemli degil yalniz bi habibte allpin ve meddcezirim eksiktionlarda olsaydi cok güzel olurdu
gözlerime inanamiyorum nurlum bu satte burda
hosgeldin nurlum
he kuzum gelıyolar babam kararını değiştirmesseahretligim nassinnbak gecmisten bi sayfa actim sen ciktim karsima gecmise azda olsa bakiyom naberrrrrr
nihayet bide senin taraftan birileri geliyo
ahretligim marim kankim hayalotum yüzünü görüm bi ösledimmmm
bencedenasıl uyudugumu hatırlamıyorum bılem koyunlarda aç kaldı sabaha kadar
he kuzum gelıyolar babam kararını değiştirmesseannemde babamda çalışıyo haftanın 7 günü mecburen ara ara gelebılıyor ben gıdıyorum cogunlukla ama onların gelmesı daha ıyı oluyor çok yorgunum canbonum dahada işlerim bitmedi daha yeni oturdum soğanımı içeyim dedim mola verdim
kiz pisirip yiyecem o koyunlarinidaha koyunlarini düsünüyo
Canım cocuğu doyurursun telden girdim.
Tüm sayfaları okuyamasam da sürekli takipteyim sizleri
gelsinler kizcelerinin yanina hergün gari görmekten böyle oluyodunne güzel calisiyo ikiside okudum galiba temizlik yapiyodun iyi biraz dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?