Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

balıkesirde yaşıyorum canım.....
canım ben şu an evde değilim annemdeyim eve gidince yazarım sana test sonucuna bakmam gerek....

bak nasida süpürgesine atladi hementemem sen bana bi yazda bakimama lütfen pgt den önce bu kan isini halledin...hemen tüpe gecmeyin bi cok hematolog dr görüsünü alin

Son düzenleme:
fasulye yuaptimmmm aysa kari fasulyesi babagannnucc patates kizarttim bir tabakk...meyvesini de koydum tatliisnida onunee kadin nasil olunur gorsunn
habbitem kiz babaganuc ne bi arastirmaliyim bu ara hamaratimda belki yapabilirim
bayada sey yapmisinayse karisiylada evlendirseydin ona ancak fasulyeden kari layik

uyuyakalmisism oldugum yerde dolma yapacamm simdi tam tamina 40 tane buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm

aybishimhoşgeldin bitanemdaha dogrusu hoşgeldinizkızmı olacamıssrabbım nazarlardan korusun aybıshım kucagına almayı nasıp etsın yıne gel olarmı

bencede nasıl uyudugumu hatırlamıyorum bılem koyunlarda aç kaldı sabaha kadar

ahretligim nassinnbak gecmisten bi sayfa actim sen ciktim karsima gecmise azda olsa bakiyom naberrrrrr

nihayet bide senin taraftan birileri geliyo
he kuzum gelıyolar babam kararını değiştirmesse annemde babamda çalışıyo haftanın 7 günü mecburen ara ara gelebılıyorben gıdıyorum cogunlukla ama onların gelmesı daha ıyı oluyor çok yorgunum canbonum dahada işlerim bitmedi daha yeni oturdum soğanımı içeyim dedim mola verdim

gelsinler kizcelerinin yanina hergün gari görmekten böyle oluyodunne güzel calisiyo ikiside okudum galiba temizlik yapiyodun iyi biraz dinlen

gelsinler kizcelerinin yanina hergün gari görmekten böyle oluyodunne güzel calisiyo ikiside okudum galiba temizlik yapiyodun iyi biraz dinlen

temzilik yapıyom tüller çıktı şimdi makıneden ben kırışmadan asayım yıne gelmeye calısırım
ama şimdik çıkmak zorundayım canbonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…