- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.061
:126::126:araştırmam sonucu spermler 24 saat canlı kalıyomuş:26:
ilk 6 saat baya mucadele ediyıolarmışş yumurtaya ulaşmak için yeni ögrendim
bilmemek ayıp deilögrenmemek ayıp
bende şimdilik çıkıyorum kızlar
evleri toplayım süpürim bii
bir sürü işim var bi arkadaşım gelcek o gelemden bitirim
işlerim biter bitmez gelirim
öpüyorum kızlar
Merhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...
Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldueşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.
Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.
Sevgiyle kalın
teşekkürler ben yeni üyeyim hatırlamam ama tekrar hoş geldiniz inşallah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız
Amin, inşallah, darısı tüm isteyenlere canım
Günaydın dun uyumuş kalmışım yatakda , evet yurtdışın da yasıyorum ya sen nerde yasiyorsun cnm
canbonlarım günaydınlar herkese
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorumbelki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamamama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir
ara ara gelebılırsem gorusuruk artıköpüldünüz
iyi yapmışsınız canımbende herifi yollamadan yaptım yaramzlıgı
nolur nolmazo gelene kadar idare ediyim
yok tatlım agrıyo hala
bu ayböle yaptım eşime çalıştırdım
Merhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...
Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldueşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.
Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.
Sevgiyle kalın
bu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi
dun geceee iyi kaynatmisiinizz yazdiklarinizi okudum cok guldummmm3000 sayfaya ulasmisizz niceee 3000 sayfalaraa...dun esasoglanlar geldiler yemege cikmak zorunda kaldimmm...neden geldilerse kacirdimm konusmayiii
bu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi
Günaydın kızlar..bende bişey soracam.benim bu ay da olmazsa 9.ay da olmamış olacak yaa.ben 4 .ayımda gitmiştim Dr hormonlar,ultrason,ve alttan muayene olmuştum.herşey normal çıktı.ve özele gittim o kadar cık muayeneye çok para verdim.peki bu uyuz Dr bana niye adetin 3.gel demedi??birde bu ay eşimle gidicez.3.günü mü gitmem lazım??eşim ürolojıye mî görünecek.uff inş bi problemimiz yoktur.bat yaklaştıkça korku sardı:18::18:
ne yaptin yemekte kuru ekmegi verseydin önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?