- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.081
:126::126:araştırmam sonucu spermler 24 saat canlı kalıyomuş:26:
ilk 6 saat baya mucadele ediyıolarmışş yumurtaya ulaşmak için yeni ögrendim
bilmemek ayıp deilögrenmemek ayıp
GÜNAYDIIIN kızlaar.....
ahidkade yeruhe habibte ehlen ve sehlen nassinnnn
canbonlarım günaydınlar herkese
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorumbelki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamamama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir
ara ara gelebılırsem gorusuruk artıköpüldünüz
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww harikasinnn yeruheee iyiyim seni gordum daha iyi oldummmmmmmmmm habib kalbee
hoşbulduk canım.....ben sabahları erkenciyimdir......melekim masallah erkencisin günaydin demekte geciktim ama hosgeldin diyim
hoşbulduk canım.....ben sabahları erkenciyimdir......
beni aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim ...........
sen nasılsın bebek çalışmaların ne durum daa......
Bilmem ki canim sende tam adamina sordunn ben suan sogan suyum la bogusuyorum , irggg bu nasil birsey ,, daha ilk gunum
yaw ne güzel ben hic erkenci olamiyomhep öglenciyim
yerim seni kiz tabiki alacaz aramiza ben seni cok sevdim hergün gel konusalimkuzum daha düsük yapali 3 hafta oldu en az 3 veya 4 ay ara verecem yine arastirmalar yapilacak ..lupusa ve romatizmaya bakilacak...... simdilik calisma yok arastirma var
sor canim benim gercekten kacilmaz konustukca dertlestikce daha iyiy geliyoçok üzüldüm canım bilseydim sormazdım seni üzmemişimdir inş.......
kaç yıl oldu evleneli hem üzülme kuzum bak ne güzel hamiş kalmışsın yine kalırsın inş.....
sor canim benim gercekten kacilmaz konustukca dertlestikce daha iyiy geliyo....üzülsemde bunlari yasadim benimde imtihanimda böylemis
ben 8 yillk evliyim aama ilk 5 yil hic istemedik..son 3 yil icindede 5 düsük yaptim en büyügünü 15.haftada kaybettim..simdiki aklim olsaydi ilk yildan bebek isterdim ...
canım çok olmuş evleneli inş en kısa zaman da olur bebişin ben çok unutkanım :26:ya.......
dün akşam sen midin kan pıhtlaşması var dı diyen.....
18 yasimda evlendimevet pihtilasmasi olan benim..bu kör olasica hastalik bunlara sebep oluyo..bi o tesbit edildi cünkü heparin ve aspirin kullaniyom yine olmuyo doktorlar deniyecen diyo...nasi deneyecem bilmiyorum ama baskada carem yok biliyorum..
nerdesin canım gitmedin mi büyük şehirlerde ki doktorlara ......
bi arkadaşım da senin gibiydi....hamileliğinde 9 ay iğne kullandı o şekilde oldu bebişi ve şimdi 4 yaşında ......
bende de çıktı bu sorun ama daha yeni öğrendik sayılır.....
melekim ben berlindeyim sözde koskoca baskenttam 3 hematoloji doktoruna gittim ikisi docent... ayda bir kan verdim onlar sürekli takip etti kanimi aam yine olmuyo yine olmuyo..artik onlar kandan degil diyo ama baskada sebep bulunamiyo..pihtilasma topigine baktim yine heparin kullanip bebegini kaybeden cok kisi var..cok bela bi hastalik igneyle bebegine kavusanda var kaybedende... artik nasip yine hep igne kullanacam nasibimde varsa rabbimde verirse olucak....
çok üzüldüm canım gerçekten......rabbim yardımcın olsun..... gurbettesin he....
keşke hemen istesydin bebek....
benim testlerimdede çıktı demiştim ya bu pıhtılaşma nın çeşitleri var mı ben de çıkanda senin kinle aynımı ki merak ettim...
ve çokta korktum şimdi çünkü bize sadece tüp bebek çare değil pgt de gerekli şimdi bide bu eklenirse vay halimize.......
aman canim benim bence tüpten önce iyi bir hematolog bul özellikle bilmiyorum nerdesin ankarada prof lütfü önderoglunu cok övüyolar ben tr gittigim zaman ona gitmeyi düsünüyorum..pihtilasmanin cok cesidi var..sen bi yazsana bana seninkini:26:evet gurbetteyim keske keske simdiki aklim olsaydi hic durmazdim nerden bilirdim bu belaya yakalanacagimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?