Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:)) ayni anda yazdik iste:)) eee napionuz

evt evt öle olmus cnm.. napalım, yeni girdim bnde, bi iki saat öncesinde vardım yine.. diğerlerini ise arada bi gördüm .. gelmislerdir die bi bakim dedim , ki sana denk geldim ... öle iste..
ee sen napıysun cnm nasıl gidiyore

selam kızlar ben geldim
umudum hemen bir kan testi ver artık
loorim sende bizi meraktan çatlattın be güzelim
sümeyyem nasılsın?
aybishim canım benim kocana baskı yapmadan duygusal bir konuşma yap ikinizde birbirinize isteklerinizi öyleyin kırılmadan konuşmayı dene canımromantik ol
yasakhayalim,medd cezirim,loorim sizi bugün hiç göremedim özledim gelin artık
roseciği hiç göreiyorum zaten
bu arada gümüşüm ben senin melek kocanın lafını etmiştim bi arabence oku sen geçmişi
daha kimler vardı ya:44:
işte topluca hayalotunuz sizi çok özledi artık gelin
8scorpionsum ve aweke

hay ağzına sağlık tatlım yaa..ayy bi test yapmadı.biz çatladık onun yerineeeee

Aynı beaa bildiginz gibi adet olmadim canm skiliyo

ben geldim tatlımmmm
annecigimde yemekteydikk

hayalotum hsgeldin canım benim

yaa dün çok kötü oldum ya, bu sabah hastanaye gittik, doktor hiç bizim olmasını istedğimiz konuya değinmedi.. sadece test yapalım dedi, idrar ve kan için .. ama çıkan sonuçlar sadece enfeksiyonal durumları içeriyomuş, kan daki BHCG değeri yok tahlil listesinde, ama yinede aklım takıldı benim yarın sabah aç karrnına gebelik testi yapsam mi ki ne dersin cnm :26:
bired geçmişi okdun mu bilmiyorum ama, geçen haftaki bayah doktora gidicem sabahtan, bu tahlil kağıtlarım, hani siz bana böle böle demistiniz , hesabım büyük yani

hay ağzına sağlık tatlım yaa..ayy bi test yapmadı.biz çatladık onun yerineeeee

kız yok 4. ve 5. günde yapmıs öle diyodu nefatif çıkmıs smdi bida yapmaya hem cesareti yokmus, hemde dr salı gününe randevu vermis.. o da napcanı bilmiyo gibiydi :26:

kızlar.. benden duymus olmayın. bir "çalısmadalar bunlar" lafı gezinip duruyor kk da, loorim le lafını ediyoduk ki, laf buraya geldi olmayanlar için.. yasakhayal de bgünden beri bir girdi bir çıkdı, acaba diyoruz çalısma + yasakhayal = nolcek bakim .. insallah görmez bunu

okudum canım benim.hcg değeri yoksa yarın sabah yaptır artık bence geçmişi okudum evethem yaptırdığında elindede olur sonuç hesabı verirsin umarım hamilesindirgeçen haftalarda bende yaşadım kesin hamilesin dedi okadar bekledim hiçbişi yok.normalde altta kalmam ama yokmuş diyince elim ayağım boşaldı hiç bişey diyemedim kendimi hemen buraya attım kızlar hatırlar.sen düşünmemeye bak canım ama yaptır zaman geçtikçe umutlar çoğalıyo insanın içinde.busefer biliyosun biz aslında kendimizin sayesinde olamıyoruz

Görmemesi icin hic bir engel yok:)))))))))

Tamam kizlar yogun istek uzerine yarin test yapicam umut bu test ac tok farktami ediyo Allah askina off offf :18::18::18::18:
Bana cOoOOoOoOooOoooOoOoOoooOoOoOoOOoOoOoOoOoOk dua edin nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…