- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.541
canım bılmıyorumkı dun yemek yaparken kaldırdım cope attım tıksındım valla cokta uyku cekıyorum asırı lavoba ıhtıyacım oluyor ama adet oldum umut vermıyorum kendıme doktorumu aradım kontrole cagırdı adet bazı zamanlarda olabılıyormus hamıleyken hamıle olabılırsın dedı zaten 3 4 aydır rengı bır tuhaf canm benım ,papasonerın adına sevındım ne kadrlıkmıs
geldimmmmmmm kizlarrrrrr benimm herifff geldiiiiiii
Canlariiiiimm ben geldimmm ,, naparsiniz???
Canlariiiiimm ben geldimmm ,, naparsiniz???
canım adetım bıtelı 3 gun oldu canım ama rengı 3 4 aydır acık kahve normal adet gıbı degıl ,kızlar hosgeldınız
canım ben bır senedır gırmıyorum doktora cunku cok moralım bozuk oluyor sonrasında hep fos cıkıyor gıtmıycem gerekse hamıle olayım dogumda gıderımozaman bi doktora gözük bekleneneim insalalh biseyler vardirrr
gurbetim hosgeldin..bak loorimde geldi..ikinizi birbirinize cok benzetiyodum simdik ikinizde yanimdasinizzzzzz
hosgeldin gurbet kizsende tekrar hosgeldin habibtemmmm
gurbetim hosgeldin..bak loorimde geldi..ikinizi birbirinize cok benzetiyodum simdik ikinizde yanimdasinizzzzzz
iyiy gecelerkln em hani takvim nerde
habibtem ben simdi tesbih cekmek istiyorum ama 1900 bunu nasil basaricam ya cok fazla o buyuk tesbihler varya ondan cekicem ama nasil aklimda tutucam yazsam 1-2-3 diyemi yazicam off kafam cok karisti
Hosbulduk canim bak yasakhayalim bize ikiz diyorrrbirbirimize benziyormusuz . uzun zmandir yoktun nasilsin ?
Hosbulduk canimmm benimmmevet gördüm looriii .. ben cikacam birazdan dusa girecem .. yoruldum esimle ben bilmem sen bilirsini izlerken cif kofte yediler bizimde canimiz cekti veya benim cekti esimde hemen yapi verdi .
Hosbulduk canim bak yasakhayalim bize ikiz diyorrrbirbirimize benziyormusuz . uzun zmandir yoktun nasilsin ?
Hosbulduk canimmm benimmmevet gördüm looriii .. ben cikacam birazdan dusa girecem .. yoruldum esimle ben bilmem sen bilirsini izlerken cif kofte yediler bizimde canimiz cekti veya benim cekti esimde hemen yapi verdi .
loorim simdi herkes bundan kullaniyo bundan alman gerek cok ucuzda bisey...almanyadaki hani böyle ufak tefek esya dükkanlari varya onlarda olur export dükkanlarida denir.....yoksa bu olmadan karistirirsinnnnn
evet biliyorum yasakhayalim ama bugun cekmem gerek o kadar
birbirimize benzettiyse kesin benziyoruzdur
evet yoktum giremedim iyiyim Allaha sukur degisen bisey yok sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?