- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.521
canım girdim bi bakım azcık sohbet ediyim diye ama benım herif cagırıyo çıkmam lazımm görüşürüz inşallah ben kaçarrr
doru :13:habibtem kiyamiyo herifine baksana ses yokkk
hoşbulduk canım sende hoşgeldin
bencede yasakhayalimmm kiyamaz baksana bu saatte borek yapiyo herife
hosbuldum canım sende hosgeldın ,iyiyim allaha sukur sen nasılsın ,saol canm benımbeklenenim hosgeldin..nasilsin canim benimmmm avatarin cok güzel olmussss
loorim habbitem hep böyle hic durmazkiiiazmi esas oglani doyurduu
hosbuldum canım sende hosgeldın ,iyiyim allaha sukur sen nasılsın ,saol canm benım
anammmmm bize bu kızçe deli demiş ya
o esas oglan yokmu o esas oglan
nereye kayboldu bu habibte
tesekkur ederım canım,benımde mıdem bulanıyo asırı derecede ,ve asırı uyku halı cekıyorum 2 haftadır sureklı uyuyorum ama adet oldum teste gerek yokiyi olmana cok sevindim canim benim senin gibi güzel bi kiz bunu hakediyo...bende iyiyimmmm sizi gördüm dahada iyi oldummmm
evet benim gibi deli dedimkızmadınız dimi
loorim habibtem bi görünür sonra böyle birden kaybolup gider
tesekkur ederım canım,benımde mıdem bulanıyo asırı derecede ,ve asırı uyku halı cekıyorum 2 haftadır sureklı uyuyorum ama adet oldum teste gerek yok
canım bılmıyorumkı dun yemek yaparken kaldırdım cope attım tıksındım valla cokta uyku cekıyorum asırı lavoba ıhtıyacım oluyor ama adet oldum umut vermıyorum kendıme doktorumu aradım kontrole cagırdı adet bazı zamanlarda olabılıyormus hamıleyken hamıle olabılırsın dedı zaten 3 4 aydır rengı bır tuhaf canm benım ,papasonerın adına sevındım ne kadrlıkmısallaal allal neden öyle oluyoki hastamisinki beklenenim....:26::26aposonerde hamile oldugunu ögrendi bugünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?