- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.561
birbirimize benzettiyse kesin benziyoruzdur
evet yoktum giremedim iyiyim Allaha sukur degisen bisey yok sen nasilsin
ben o sirada tokum canim istemdi yoksa isterdi vallagercekten yapip yedinizmi
loorim simdi herkes bundan kullaniyo bundan alman gerek cok ucuzda bisey...almanyadaki hani böyle ufak tefek esya dükkanlari varya onlarda olur export dükkanlarida denir.....yoksa bu olmadan karistirirsinnnnn
zikirmatik daha küçükleride var ondan alın kızlarrr........................................bu çok büyük kalıo
yasakkk çok saol yaptımmmmmm ooooooolllllllllduuuuuuuuuu
loorim yasiniz yakin birbirine nerdeyse yeni evlisiniz bide konusma sekliniz ve huylarinizda benziyo gibi
sen yokken gurbetimi senin yerine koymustum napimmm
loorim yasiniz yakin birbirine nerdeyse yeni evlisiniz bide konusma sekliniz ve huylarinizda benziyo gibi
sen yokken gurbetimi senin yerine koymustum napimmm
güle güle kullan kln emnerdeyse bastan yeniden anlatacaktimmmm
benimde yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..
* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum.
ben su yukaridaki olani bugun yapicam hazir bugunde cumartesiyken
alinti
hadi yaa gurbetimm kac yasindasin gurbet olduguna gore neredesin :26:
oooffff yapilmaz ki bu gece gece yaaa
alpinimizde hamile cani cekmesinnn
habibtemm bakma sennn kapat gozlerini annemmm bisey yok
Sen Almanyadansin galiba canim , Ben dogma buyugume Danimarka yani sizin komsu ülke ama isvece tasindim evlendikten sonra esim trden di , oturumu basvurmam icin isvec yollari daha kolay ... Ben suan 23 yasindayim ya sen kac yasindasin??
kız gurbetkız anam bende tvde gördm yarışmada çiğ köfte yiyolardı hemen kociş aldı demek sizde yedinizzz afiyet olsn
habibtammmmmmmm catlatma ignesini sirasiyla anlatim gidimmm sanaaaa....doktorrrun 3.gunu yanina gittitimmmmm hormon tahlili yaptirdi bana
daha sonraaa adet oldummmm 3.gunu gittimmm bana klomen verdi onu da ictimmm iyicee...
bittikten sonraaaa doktorun yanina tekrar gittimm yumurtaliklarim cok guzel buyumustu bana catlatma ignesi verdi....
daha sonra iliski onerdi 24 saat sonraa dedi...o hafta 1 2 kere oldu daha sonr abizim herifleee tartistik ayrilma noktasina kadar geldikk...daha sonraa doktorum ognein 14.gunu kan teti yaptir cikar dedi bend yaptirmadim adet gunumu bekledim cunku beklemiyordummm..daha sonmra 29 aralik gunu hamile oldugumu kan testiyle ogrendim DARISI SANA HABIBTEM INSALLAHNHHHHHH HAMILE KALIRSIN KALIRSINIZZZZ CANLARIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?