Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim kızçelerim az bi bakınım dedim özledim sizleri
geri çıkıcam hayalimi gördüm hoşgeldin bitanem nasılsıncanbonlarım sızler nasılsınız

hosgeldin hayalotum iyiyimm tatlimm napiyim battaniyenin altinda kos kos oturuyorum

yok gitmedim bitanem ateşim çıkana kadar evdeyim atlatıyodum tam dün doktora giderken tekrar üşüttüm sanırsam

simdi gitsen bide o ilac vericek iyi ettin sicak seyler ic iyi olursun insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)

kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)

bak bende simdi cay istedim

niyeyse bende oyleyim ya icim sanki bu sefer tutturdum diyo gibi cok garip ama

bugun hepimizin cani sikkin gurbetim ustumuzde bi mahmurluk var

Aynen canim yaaa nedense... loorii canim sen aslen nereliydin?

oh bende cayi koydum yenice.... Canim ben gecen ay o kadar cok heycanli ve icim kipir kipirdi .. heycan yapmaa ...

Iyiyim sukur canim ne olsun ... Esimle yemegi yedik cayi ocaga koydum ,, bugun canim cok sIkIn... Yapacak hc brisey yok elimde örgü ile oyaliniyorum , ama zevk almiyorum bos bos

aynen kuzum grıbım ama içimde bi tuhaf niyeyse bugünhayırlara cıkarsın rabbım sıkıntılarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…