- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.381
ben geldim kızçelerim az bi bakınım dedim özledim sizleri
geri çıkıcam hayalimi gördüm hoşgeldin bitanem nasılsıncanbonlarım sızler nasılsınız
hosgeldin hayalotum iyiyimm tatlimm napiyim battaniyenin altinda kos kos oturuyorum
bende yatıyorum battanıyenın altında :2:bi iyileşemedim ya
dr fln gittin mi hayalotum ?
yok gitmedim bitanem ateşim çıkana kadar evdeyim atlatıyodum tam dün doktora giderken tekrar üşüttüm sanırsam
simdi gitsen bide o ilac vericekiyi ettin sicak seyler ic iyi olursun insallah
saol loorım canınmı sıkkın senin kuzum
evet ya ne biliyim canim sikiliyoo
benimde canım sıkılıyo kimsecikler yok topikte bom boş oldu iyice
evet niye boyle hayalotum yaaaa yasakhayalimde yok 2 gundur ne oldu acaba
bilmiyorum üstüste geldi herşey belki ondan.kaçakhayalimde dinleniyodur inşallah kötü bişey yoktur
habibtemve gurbetkızçem nassınız cancanlar
Iyiyim sukur canim ne olsun ...Esimle yemegi yedik cayi ocaga koydum ,, bugun canim cok sIkIn... Yapacak hc brisey yok elimde örgü ile oyaliniyorum , ama zevk almiyorum bos bos
kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)
bugun hepimizin cani sikkin gurbetim ustumuzde bi mahmurluk var
kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)
Iyiyim sukur canim ne olsun ...Esimle yemegi yedik cayi ocaga koydum ,, bugun canim cok sIkIn... Yapacak hc brisey yok elimde örgü ile oyaliniyorum , ama zevk almiyorum bos bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?