Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtemmm esim gleiyor yaninda yazamiyorumm cani skkin bugun neden bilmiyorummm onunla ilgilendimmm canim benimm...sen nasilsin ne yapiyorsun basladinmi tedaviye canimm insallah hayirlisi olur canim

anladim hayatim yok tatlim bakalim batimi bekliyorum adetin 3. gunu gidicem hayirlisi

Selam canim Hosgeldin ..,, aynen kimsecikler yok bugun nedense sakin burasi ..

Hosgeldin canim benim .. Nasil gidiyor hamislik nasilsin?? Evet bugunlerde sessiz burasi galiba ..

Kuzularin sessizligi hosbulduk canimm ama birazdan cikicam esim geliyo bugun kimse gelmediki muhabbet edelim gulelimm

gurbetkizimmm bulntilar haricinde iyiyimm canim sen nasilsinnn bugnnn ne yaptin bizee soyle bakalim hamarattt kiz seniii

loriiimmm insallah gerek kalmazzzz adet olmazsinnnnnn gobiisine yerlesir teyzesinin kuzusu

gurbetkizimmm bulntilar haricinde iyiyimm canim sen nasilsinnn bugnnn ne yaptin bizee soyle bakalim hamarattt kiz seniii

loriiimmm insallah gerek kalmazzzz adet olmazsinnnnnn gobiisine yerlesir teyzesinin kuzusu

insallah habibtemm insallah Rabbime biraktimm sen dua et bol boll bebisinede bizlerede

Kuzularin sessizligi hosbulduk canimm ama birazdan cikicam esim geliyo bugun kimse gelmediki muhabbet edelim gulelimm

Aynen canim ,.. gercekten muhabbet edecek kimse yok ..

Dikkat et canim kendine .. insallah en yakin zamanda bulantilarin da gecer.. Sukur bende iyiyim bugun evdeydim , pek brisey yapmadim .. yemek konusunda yalanci manti yaptim yani makarnali etli yogurtladik yedik esim isten geldikten sonra.. bugun pek keyifsizim, nedense..

canlarım hakaten bu akşam çok ıssız kaldı buralar..bende pek ilgilenemedim..ben yokken habibtem loorım gurbetkızçem gelmiş..hayalotumu bikaç dakkayla kaçırmısım..bu akşam sohbet kısmetimizde yok sanırım..öptüm kızçelerim hepiniziiii

gurbet kizim nasil yapiyorsun yalanci mantiyi canim cok cekliyor burada manti falan yok bende yapmasini bilmiyorummm..

Meraba kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettim.çok üzdü beni fırlattım yastığını salona kapıdan kapımıda kilitledim

paposonerrr hg sekerimmm nasilsinnn....pazartesi kan testi yaptirdinmi canim sen

Meraba kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettim.çok üzdü beni fırlattım yastığını salona kapıdan kapımıda kilitledim

oyyy kuzummm iyimisin senn...esler arasi olur oyle seylerrr...sikma canini olurmu...her evde yasanir ama sen simdi canini skma bebegini uzme olurmu...

Evet canım yaptırdım.bugun de Dr gittim 5 haftalık dedi ama tiroît yüksek bi de kanım çok düşük

ayyy canim benimmm hayirliisyla kucagina alirsinnn hamielik takvimini yap istersen bebginin ne sekilde gelistigini okuyabilirsinnn...hangi ilaclari verdi sana..

oyyy kuzummm iyimisin senn...esler arasi olur oyle seylerrr...sikma canini olurmu...her evde yasanir ama sen simdi canini skma bebegini uzme olurmu...

Hayır hiç iyi değilim :14 şuam ondan nefret ettim.çok ayıp ettî çok kırıldım tutamıyorum. Kendimi sinirden aptal adam

Hayır hiç iyi değilim :14 şuam ondan nefret ettim.çok ayıp ettî çok kırıldım tutamıyorum. Kendimi sinirden aptal adam

ama yapmaaaa bebegin de uzuluyorrrr...evett farketmeden ne dediklerini bilmiyorlarrr..simdi senin uzulmemen lazimm...birak o uzulsunnn...simdi cok duygusal anlar yasarsin gebelikteki hormonlardan kaynakli...lutfen sakin ol tatlim yaaaa...kizarim bakk lutfen tatlimmm rahat ol sakinles birazz...

ayyy canim benimmm hayirliisyla kucagina alirsinnn hamielik takvimini yap istersen bebginin ne sekilde gelistigini okuyabilirsinnn...hangi ilaclari verdi sana..

Canım 12.haftadan sonra kan ilacı dedi.tiroidi kendi Dr yAzsın dedi.ona alttan muayene için gidicez de keseye bakacak.dr arıyorum en geç onumuzdekı hafta git dedi.bende Perşembe gidicem

Ya ama çok üzüldüm çok:14evet bebeğim için ağlamıcam.suan itibariyle sustum sözz.ama ayıp etti.düştü gözümden...neyse yaa tiroidi bebek de gelişimi ve Zekayı etkilermiş.benimki yüksek çıktı ya normalde değerin iyi dedî ama gebelik in biraz yüksek korktum ben o da korkulcak bişey yok dedi ama ilaç verir alırsın atıyorum. Bir hapın çeyreği kadar

Canım 12.haftadan sonra kan ilacı dedi.tiroidi kendi Dr yAzsın dedi.ona alttan muayene için gidicez de keseye bakacak.dr arıyorum en geç onumuzdekı hafta git dedi.bende Perşembe gidicem

hayurlisi olsun tatlimm insallah rahat bir gebelik gecirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…