- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.421
bende geldim kimsecikler yok:26:
selam habibteleriommmmm nerelerdesiniz kimsecikler ugramaz oldu artik:2::2:
habibtemmm esim gleiyor yaninda yazamiyorumm cani skkin bugun neden bilmiyorummm onunla ilgilendimmm canim benimm...sen nasilsin ne yapiyorsun basladinmi tedaviye canimm insallah hayirlisi olur canim
Selam canim Hosgeldin ..,, aynen kimsecikler yok bugun nedense sakin burasi ..
Hosgeldin canim benim .. Nasil gidiyor hamislik nasilsin?? Evet bugunlerde sessiz burasi galiba ..
gurbetkizimmm bulntilar haricinde iyiyimm canim sen nasilsinnn bugnnn ne yaptin bizee soyle bakalim hamarattt kiz seniii
loriiimmm insallah gerek kalmazzzz adet olmazsinnnnnn gobiisine yerlesir teyzesinin kuzusu
Kuzularin sessizligihosbulduk canimm ama birazdan cikicam esim geliyo bugun kimse gelmediki muhabbet edelim gulelimm
gurbetkizimmm bulntilar haricinde iyiyimm canim sen nasilsinnn bugnnn ne yaptin bizee soyle bakalim hamarattt kiz seniii
Meraba kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettim.çok üzdü benifırlattım yastığını salona kapıdan kapımıda kilitledim
paposonerrr hg sekerimmm nasilsinnn....pazartesi kan testi yaptirdinmi canim sen
Evet canım yaptırdım.bugun de Dr gittim 5 haftalık dedi ama tiroît yüksek bi de kanım çok düşük
oyyy kuzummm iyimisin senn...esler arasi olur oyle seylerrr...sikma canini olurmu...her evde yasanir ama sen simdi canini skma bebegini uzme olurmu...
Hayır hiç iyi değilim:14 şuam ondan nefret ettim.çok ayıp ettî çok kırıldım tutamıyorum. Kendimi sinirden aptal adam
ayyy canim benimmm hayirliisyla kucagina alirsinnn hamielik takvimini yap istersen bebginin ne sekilde gelistigini okuyabilirsinnn...hangi ilaclari verdi sana..
ama yapmaaaa bebegin de uzuluyorrrr...evett farketmeden ne dediklerini bilmiyorlarrr..simdi senin uzulmemen lazimm...birak o uzulsunnn...simdi cok duygusal anlar yasarsin gebelikteki hormonlardan kaynakli...lutfen sakin ol tatlim yaaaa...kizarim bakk lutfen tatlimmm rahat ol sakinles birazz...
Canım 12.haftadan sonra kan ilacı dedi.tiroidi kendi Dr yAzsın dedi.ona alttan muayene için gidicez de keseye bakacak.dr arıyorum en geç onumuzdekı hafta git dedi.bende Perşembe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?