Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canı. Dün hem özele gittm hem sağlık Ocağı'na.özelde sadece gebeliğime. Ve değerime baktı.sağlık ocağında bütün hepsine.bugun kü değerim 660 olmuş.

folikasit falan vermedimi simdi...bebgin gelisimi icin...hadi insallah persembe gunu iyi haberlelr gelirsin...bu aralar kendini yormaaa fazla agir kaldirma sakin olurmu..olur oyle seyler esler arasindaa ben esimle ayrilacam demistimm..bebegim oldugunu duyuncaaa ikimizde daha sakin oldukk...sen can tasiyorsunnn rahat ol canimmm...skinti uzuntu yok...o dusunsun seni bu mutlulugun tadini cikarrr bitanemmm..

Sen nasılsın senın nasıl gidiyor??tiroid beni biraz korkuttu ama:44::44:

iyiyimm cok sukur kanama ve akintim yokkk...sadece mide bulantisi kusma varr afedersin...insallah bunlarda gecer...tatlim sut bal ceviz ye gunde 2 3 tanee...bebegin icin iyi...

Bende şuan onunla evli olmak istemedim zaten.o kadar sinirliyim ve üzüldüm.canım.b En zaten folik asır alıyordu m.o da 3 .aya kadar devam et dedi.bu kadar kırıcı olunmaz ama :14 keşke şuan gerçekten evli olmasaydm

tatlimmm yarinaa kadar gecer sinirin ozelde konusmak istermisin icin rahatlar en azindan seve seve dinlerimm...bende zaman zaman oyle diyordummm ama onu cok sevdigim icin birakamazdimm.kiymetini anlayacakkk habibtemmm bosverr ama ne dedim ben sana

Kendi yazdığımı okudum şuam ve güldüm.hem dert yanıyorum hemde araya bi iki bişey yazıyorumohh bee ağlayınca rahatlıyor insan.salonda koltukta gönül diyo ki kapa kombiyi donsun sabaha kadar

tatlimmm yarinaa kadar gecer sinirin ozelde konusmak istermisin icin rahatlar en azindan seve seve dinlerimm...bende zaman zaman oyle diyordummm ama onu cok sevdigim icin birakamazdimm.kiymetini anlayacakkk habibtemmm bosverr ama ne dedim ben sana

Tamam bekle laptop U alıp geliyoru. İçerde. Gitmeee

Kendi yazdığımı okudum şuam ve güldüm.hem dert yanıyorum hemde araya bi iki bişey yazıyorumohh bee ağlayınca rahatlıyor insan.salonda koltukta gönül diyo ki kapa kombiyi donsun sabaha kadar

hep gul canimm yaaaa..birak donsunnnnnn seni cok uzmussssss..ortu vermeeeeeeee ama yazik yaaa

tamammamm burdayimmmm...gurbetkizcemmm hosgeldinnnnn tatlimmmmmm manti manti manti istiyorummmm nasil yaptin makarnali mantiyi banada tarifi veririmisin yarin yapimmm cok severim hatttaa bayilirimmmm

burdayim tatlimmmm....ama yanina gelip uyumak isterse ne yapacaksin peki...

canımm ben çıkıyorum oz amn kendimi yorgun hissediyorumm yarın yıne gelirim artıkın evde olursam yazarım snaa gelişmeleri öpüyorum bebişle senii kotu şeylerın yanında güzel şeylerde variyi geceler canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…