Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlimmmmm mesaj atamiyorummmm o yuzden buradan yazaiyimmmmm iyi geceler bitanemmmm yarin konusmaya devam ederizz sen sadece canini skmaa opuyprum seni bende cikiyim artik bizimkisi gelir simdi...maca gitmistii ..iyi uykularr sana ve bebisineee teyzenisn kuzusu

günaydın canbonlarım
yazsaati suedammm canbonum benim rabbım hayırlısıyla sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin.hayırlı yolculuklar kızçem
kim var kim yok göremedim beynim çatlıyo ya

SAgol canim hayalotum
Bugun gidiyoruz insallah
Birazdan evden cikacagiz 12deymis ucak bakalim hayirlisi gidene kadar inanamayacagim

SAgol canim hayalotum
Bugun gidiyoruz insallah
Birazdan evden cikacagiz 12deymis ucak bakalim hayirlisi gidene kadar inanamayacagim

bugünmübende cok heyecanlandım suedam yarabbım hayırlısıyla gıdıp donmeyı nasıp eylesın dualarında bızlerede yer ver seni çok seviyorum hayırlı yolculuklar bitanem

kızçlerim günaydınlar
ben iyileşemedim daha bakalım öğlene kadar açılabilirsem gelmeye çalışıcam özlüyorum sizleri ama pcye bakıncada gözlerim ağrıyor
birazdaha bakınayım şöyle bir ondan sonra çıkayı artık

günaydın bitanem meleğim çok geçmiş olsun
kuzum nasılsın canımın içi

geldim bitanemm aslında ben bu cuma gidicektim annemlere
geçtigimiz cumartesi annem rahatsızlandı acil gidiş yaptım
pazartesi geri geldim eşim yoldan gelmişti
bu cuma günü tekrar gidicem tatlımm

aa nolduku oyle bırden bıre:26:çok geçmiş olsun canbonum
eniştemi geldi

yuppi dönmüşünnn
grip oldum canbonum çok şükür iyi sayılırım
döndünmü annenden daha ordamısın
canımsın benimm Allahım acil şifalar versin meleğime
inş çabuk iyileşirsin tatlımm
canım aklım hep burdaydıı ama annemlerde net yokk tlfndan bakındım ama yazamadım
dün gene evde yoktummbugün hemencik koştummözlemişim yawww

saol bıtanem benım allah razı olsun
anam o ziyaratçilerden biride sendin demekki
hoşgelmiş benim bitanembizde seni özledik

aa nolduku oyle bırden bıre:26:çok geçmiş olsun canbonum
eniştemi geldi
kuzum özelden yazım
evet balım geldiibugün adet günüm ruyamda lokum yiyodumm
baktım ne anlama geliyo die bugün çok mutlu haber alacaksınız dioo
test almamak için kendimş zor tutuyorummhele geçsin bakimm bii

anam lokummu yıyodunselencelkım senın bebişin canı lokum çekmiyeay hadi inşallahbiraz gecsınde hemen baktır gelmessehayırlısı olsuncanbonum

anam lokummu yıyodunselencelkım senın bebişin canı lokum çekmiyeay hadi inşallahbiraz gecsınde hemen baktır gelmessehayırlısı olsuncanbonum

evet gülüm ruyamda diomki kendi kendime guya ben yapmışsım lokumudiorum annemlerede yapimda götürüm diorumm bi uyandım ortada bişi yokhayırlıs inşş gülümm bakalım ne olcak gitmeden yazarım kuzum ne halde oldugumu

ayyyy paposoner hamileymişşşş oyy kuzummm çok sevindimm Rabbim sağlıklı bi şekilde kuacagına almayı nasip etsin güzel annedarısı bizlere inşşş

Son düzenleme:

inşallah selencelkım lokumcum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…