- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.561
biraz dinlen canim dus fln al
inşş bitanemm tamam canım afiyet olsunn balımaa
:26::26Duşa girecemde ayakta zor duruyorum basımın agrisi yüzünden , yemeği de yemeden yatağa girdim icim üşüyor canım birsey istemiyor , ateşim var ..ağrı kesici atsam mı ki
naber hayatol nasıl oldunn
habibtelerimm nasilsinizzzz oyyyyyy gecmis olsunnnnn kuzularim yaaaa dikkat edin olurmu kendinizee bizde yemegimizi yiyip geliyoruzz hemen[/B]
çok şükür bitanem ateşim var biraz başım agrıyo:26:sn nasılsın canım
hb bitanemselencelkım hosgeldın
:26::26yy kuzuzm çok fena üşütmüşsünn duramzsan at istersen sen bilirsin bitanem:26:baş agrısı çok kötü bilirim ben ilaç aldıgım halde geçmiyodu
gurbetim biraz yat dinlen kuşum bende yemek yapıcam zatenn
Allahım acil şifalar versin canımmm
kızçelerim ben geldim
gurbet kızçem çok geçmiş olsun bıtanem benımde migrenım tuttu yapc etkılıyor sanırım anlamadım atesımde var senınde varmıs ilacı bılemedımkı kuzum.istersen bı doktora gıtte bu hamıslere vurulan bıseyler varsa onlardan al nolur nolmaz canım dıkkatlı ol sen yınede inşallah cabuk gecer
selencelkımde yemek yapmaya gıtmıs
loorım habıbtemde cıkmıs:26:
ben yıne tek kaldım
geldim ama kalamıycam kızçelerr..bugün kollarım çok ağrıyor..sebebini bulamadım..işten eve zor geldim valla yollarda ağlayacaktım ağrımdan..
hepinizi öpüyorum bol sohbetler sizzzeeee
bende iyiyim canım sağol sen bu hastalığa kötü yakalndın galiba
dikkat et kendine
hb bitanempc bembeyaz oldu:26: eşim geldi ona yemek felan verdimm şimdide bırak benle ilgilen dio tatlım öpüyorumm yarın görürşüz canımm çıkmak zorundayımm iyi geceler diliyorum herkse
tam atlattım dedım ama yeni başlıyo sanırsam .geceleride üstümü çok açıyorum niyeyse
Canim haber veriyim diye girdim duramadim bir tane agri kesici attim bu attim agri kesici , hamile ikende atinlan bir agri kesici insallah problem olmaz ve etkilemez .. Ama kendime geldim dusa girdim ciktim , gözlerim acildi birseyler yiyecem simdi ..
Selam canim hosgeldin .. Sagol sukur biraz iyiyim canim simdi dusa girince rahatladim ,, ama karar aldim saclarimi kesiyorum mecburen kiymma lazim bu saclara artik . migrenim ve basimi agrisi bu yuzden oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?