Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Duşa girecemde ayakta zor duruyorum basımın agrisi yüzünden , yemeği de yemeden yatağa girdim icim üşüyor canım birsey istemiyor , ateşim var .. ağrı kesici atsam mı ki
:26::26yy kuzuzm çok fena üşütmüşsünn duramzsan at istersen sen bilirsin bitanem:26:baş agrısı çok kötü bilirim ben ilaç aldıgım halde geçmiyodu

kızçelerim ben geldim
gurbet kızçem çok geçmiş olsun bıtanem benımde migrenım tuttu yapc etkılıyor sanırım anlamadım atesımde var senınde varmıs ilacı bılemedımkı kuzum.istersen bı doktora gıtte bu hamıslere vurulan bıseyler varsa onlardan al nolur nolmaz canım dıkkatlı ol sen yınedeinşallah cabuk gecer
selencelkımde yemek yapmaya gıtmıs
loorım habıbtemde cıkmıs:26:
ben yıne tek kaldım

habibtelerimm nasilsinizzzz oyyyyyy gecmis olsunnnnn kuzularim yaaaa dikkat edin olurmu kendinizee bizde yemegimizi yiyip geliyoruzz hemen [/B]

geldim ama kalamıycam kızçelerr..bugün kollarım çok ağrıyor..sebebini bulamadım..işten eve zor geldim valla yollarda ağlayacaktım ağrımdan..
hepinizi öpüyorum bol sohbetler sizzzeeee

:26::26yy kuzuzm çok fena üşütmüşsünn duramzsan at istersen sen bilirsin bitanem:26:baş agrısı çok kötü bilirim ben ilaç aldıgım halde geçmiyodu

gurbetim biraz yat dinlen kuşum bende yemek yapıcam zatenn
Allahım acil şifalar versin canımmm

Canim haber veriyim diye girdim duramadim bir tane agri kesici attim bu attim agri kesici , hamile ikende atinlan bir agri kesici insallah problem olmaz ve etkilemez .. Ama kendime geldim dusa girdim ciktim , gözlerim acildi birseyler yiyecem simdi ..

Selam canim hosgeldin .. Sagol sukur biraz iyiyim canim simdi dusa girince rahatladim ,, ama karar aldim saclarimi kesiyorum mecburen kiymma lazim bu saclara artik . migrenim ve basimi agrisi bu yuzden oluyor .

hb bitanem pc bembeyaz oldu:26: eşim geldi ona yemek felan verdimm şimdide bırak benle ilgilen diotatlım öpüyorumm yarın görürşüz canımm çıkmak zorundayımmiyi geceler diliyorum herkse

temizledinmi bitanem pcyi naptın gıı çamaşır suyumu doktunenişteme laf yok adam yoldan geldi alaala ne işin var kkdahaydık gorusuruk selencelkım

kız kesme ya yazık eşin napar sonrambırak şu saçları alaala ıslak bırakma saçlarını kat kat kestır bıraz kısaltırr hepsiciğini kestırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…