Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm hg inşş rabbim yüzünü güldürür
Evet bi nevii öle çok yardımcı oluyoo

selam ozlem hosgeldinn Evet canim bebis icin bakalim hayirlisi

teşekkür ederim kızlar hoşbuldum... Bende başlayayım o zaman soğan suyuna ama bu ay adet olmadım en son adetimi 18 aralıkta görmüştüm 5 gün de erken olurum... çok heyecanlanmıştım test yaptırdım çıkmadı sonra kadın doğum uzmanına gittim kistlerimi gösterdi bana(( 8 aylık evli olduğum için hiçbirşey de vermedi sadece progestan verdi niye verdi hiç anlamadım da zaten... Bebek için 1 yıl geçmesi gerek dedi 8 aydır her ay heycanlanıyordum yine hevesim kursağımda kaldı

nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu kızcelerrrrrrrr
neden kimse gelmiyoooooo:26::26::26:
bakın gelmeyeni yok yazıcamm haberiniz olaaaa
yasagımm haylotum gurbetim nirdesinizzzz

hayalotum hasta ama yasakhayalimi bilmiyorum kac gundur gelmiyoo :26:

gecmis olsun canim kistlerin varsa sogan kurunu uygula derim kistleri fln sokuyomus diyolar

Selam canim hosgeldinn usuttun muki yaa yoksa batin ne zamandi bu batlari hep karistiriyorum yaa

hosbulduk canim benim , usutum buyuk ihtimalle gunduz disaridaydim islerim vardi soguk carpti tahminim , migrenim var kafami suan zorla kaldiriyorum yatdikca daha kotu oluyorum canim yaa, bogazimda yanma oksuruyorum kusacak gibi kasik agrim gelip gidiyor yokluyor .. ufff neden oldum böyle ansizin..Batima var canim 7-8 gunum daha .. 7 subatda..

hoş geldinncanımm geçmiş olsn ama inşalla üşütmekten deil anne adayı olduğn için oluodr

Hosbulduk canim benim .. Sagol canim .. Insallah diyelimde kesin usutum tahminim .

rabbim gönlüne göre versin canımm inşş cabuk gider kistlerinn

slm canımm bende tam yok yazıcaktım zamanında geldinn
geçmiş olsun balımmm sıcak tut kendini kuşumm

Selammm canimm.... özlemisim seni nerelerdesin yaa . nasilsin? Gununde yaklasti senin ne zamandi? yaa demin dedigim gibi canim disariya ciktim gunduz ya soguk carpti otobusde kasik agrisi sersemlik basladi . basim agrir siddetli , kasik agrim gelir gider , kusacakmis gibi oksuruyorum, bogazimda yanma .. sicak tutuyorum kendimi kazakla geziyorum evin icinde..

teşekkürler... Soğanı napıyoruz kabuğuyla kaynatıyo muyuz yoksa kabuksuz mu? Bilen varsa cevaplayabilir mi hemen bu gün başlayayım..

gecmis olsun canim hele bi batin gecsin de o zaman belli olur

canim sogan kurunu adetden 1 hafta sonra basliyorsun normal sogani kabuklarini soyup 4 e bolup 2 su bardagi klorsuz suda kaynatiyosun kaynayinca suzup ilik olarak iciyosun ac karnina sabah aksam sifa olsun ve bunu 15 gun tekrarliyosun

bende özledim bitanemm
canım bu geçtigimiz cumartesi acil annemlere gittim annem rashatsızlandı ve
pazartesi akşam geri geldim dünde evde yoktumm bu sabahta hemencik koştum geldimm
canım çok geçmiş olsun
evet balım bugündü günüm olmadım ama dayanamadım kızıma test aldırdımsabah yapıcam bakalımm ne çıkacak bahtıma

Sagol canim benim . Bakalim hayirlsi ama suan gercekten perisan haldeyim .

Evet okumustum canim , hic gulesim yoktu birde gittin kizina mi aldirtin ... :34 mantiklii .. Insallah hamilesindir canim, normalde hep gununde gelir mi?

Evet okumustum canim , hic gulesim yoktu birde gittin kizina mi aldirtin ... :34 mantiklii .. Insallah hamilesindir canim, normalde hep gununde gelir mi?
tatlım spirali çıkarttırınca ilk 4 ayy düzensiz oldu son 2 ay zamanında gelmişti bilmiyorum bu ay nasıl olcak:26: ama yapıcam meraktan duramam yoksahayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…