- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.521
hb bitanem iyiyimdört gözle olacakmıyım die bekliyorum bugün bat günümdü ama bişi yok hala fazla kaptırmıyorum kendimi (inanma)
hb bitanem iyiyimdört gözle olacakmıyım die bekliyorum bugün bat günümdü ama bişi yok hala fazla kaptırmıyorum kendimi (inanma)
selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn
yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yokya senin?
inşşş canım rabbim herkesin gönlüne göre versinnhadi canimm insallah olmazsin yaaa artik kimse adet olmasin herkesin bebisi olsunnhayirlisi canimm beklemekten baska caremiz yok
benimde yok:18:
:18::18::18::18::18::18:bende 1 yıldır istiorm ama tık yok
soğan suyu içorm bu ay bakalım ne olacak
inşş canımmm gelmezlerrrrbeklediğin zaman da gelmez stresten
inşallaaaaaaaah gelmez canımmm
inşşş canım rabbim herkesin gönlüne göre versinn
haklısın bekliycem bakalım kıza test aldırdım
sabah yapim diorum :26::26:yoksa dayanamıycam biliyorum tek çizgi çıkacak ama olsunn merakım gider
inşşş canım rabbim herkesin gönlüne göre versinn
haklısın bekliycem bakalım kıza test aldırdım
sabah yapim diorum :26::26:yoksa dayanamıycam biliyorum tek çizgi çıkacak ama olsunn merakım gider
bende bu ay sogan suyu ictimm
evet canım ben evlendigimde adetliydim 1 hafta sonrasenin diğer çoçuklarda hemen olmuşmuydu canım
evet canımm duramıyorum durmadan kontrol ediyorummgecikince insan bi panik oluyo tatli bi panik daha sonra negatif gorunce yikiliyoruzz cok kotu bi durum anliyorum :26: ama insallah senin ki pozitif cikarr rabbim guldurur yuzunu
evet canım ben evlendigimde adetliydim 1 hafta sonraoldu
hemen kalmışım bir daha adet görmedim valide çok şaşırdı kend,ne gelemedi
kızım şimdi 11 yaşında oğlumda spiraille kaldm kızım 15 aylıkken hamile kalmışsım hiç haberim olmADI
üzerine adet bile gördüm ögrendigimde 2 aylık olmuş hemen spiraili çıkardılar aralarında 2 yaş var bunuda 6 ay oldu korunmayalı
9 yıl spiraalle korundum
slm hg inşş rabbim yüzünü güldürürSelam kızlar bende hayırlısıyla bebiş sahibi olmak istiyorum..... Bu soğan suyunu neden içiyosunuz bebek için mi?
Selam kızlar bende hayırlısıyla bebiş sahibi olmak istiyorum..... Bu soğan suyunu neden içiyosunuz bebek için mi?
amiinnn saol bitanemmm cümlemiznkini bagışlasınnMasallah canimm Allah bagislasinn
evet canım ben evlendigimde adetliydim 1 hafta sonraoldu
hemen kalmışım bir daha adet görmedim valide çok şaşırdı kend,ne gelemedi
kızım şimdi 11 yaşında oğlumda spiraille kaldm kızım 15 aylıkken hamile kalmışsım hiç haberim olmADI
üzerine adet bile gördüm ögrendigimde 2 aylık olmuş hemen spiraili çıkardılar aralarında 2 yaş var bunuda 6 ay oldu korunmayalı
9 yıl spiraalle korundum
Selam kizzlarrr nasilsiniz?.. Ben geldim .. Ama cok kötü geldim dökülüyorum, bi bas agrim var kasiklarima griyor .. ya usutum mu niyeyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?