- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.581
geldim ama kalamıycam kızçelerr..bugün kollarım çok ağrıyor..sebebini bulamadım..işten eve zor geldim valla yollarda ağlayacaktım ağrımdan..
hepinizi öpüyorum bol sohbetler sizzzeeee
Hayalotum hosgeldinnhala iyilesemedin mi ya
yok bitanem yatam iyiyim diyorum 5 dakka yatınca haydık kkya sonra pcye bakınca bi baş agrısı ates fırlıyo bu gıdısle siz burdayken iyileşemem sanırım
Haydiyin toptan topigi kapatiyoruz o zaman sen iylesene kadar
ayyyy bana bişiler oluyo
durun yaw alaala şaka yapıyom ben sizlerle çok iyiyimzımba gibiyim
Bencede canavar gibisinn hayalotumm atlaticaksinn
sayende 2 dakkada iyileştimbide eşime gelince iyiyleşiyorum kkya girmek için.
sen nasılsın loorım
Bende iyiyim hayalotum nasil oliyim bekle bekle kudurdum valla bat icin
gobek altindaki doldunluk diyolar ya hayalotum o nasil bisey ya
bide bugun goguslerimde bi hasssaslik var ve midem yandi biraz az bi sure :26: biliyorum sinir oluyosundur belki bu dediklerime ama demeden de rahat edemicemm ki
alaala sınır oluyomus gıbı mı duruyom:44::44::44::26:aslında mutlu oluyorum ben nıye sınır olımkı sızın heyecanlarınıza
canbonum su mıde altı nasıl bıyerdır ya mubarek benim hep şiş
anam mıden yandı gogus sıs kız sen hamılemısın yosamkaçıdı 7 mıdı unuttum ben karıstırdım ıyıce ya yok 7 gurbetkızçemdi loorim seninki 5 miydı
kız kesme ya yazık eşin napar sonrambırak şu saçları alaala ıslak bırakma saçlarını kat kat kestır bıraz kısaltırr hepsiciğini kestırme
yok habibtem ama ne bilirim oluryabende bilmiyorum ki nasil oluyo o dolgunluk bende onu merak ettim benim 4yada5 i bakalim ne biliyim hayalotum goguslerim hassaslasti
heyecanim iyice artti yani
Yok kiz hepsiini keser miyim ben kuafore gidiyim hemen cayarim uclarinadan der cikarim ama bu sefer kararliyim 15-20 cm kestriirm cok uzun sacim canim yaa
vallahınde bilimişim yuppikuzum ben eltım hamıleyken bakmıstım cok az bı yumuşaklık vardı ama ben bata yaklasınca kendıme bakıyorum benımkı onu elledıgımden daha sert. tam bi teshiş koyamadım buna henüz inşallah loorım bu ay batlarınız peşpeşe hep.inşallah hamiş kalırsınız hepınız geçen ay biyerde okumustum idrarınızı bı kaba koyun kaynatın dıyodu kopürürse hamıle cıkıyomusun eşime dedim yok artık daha neler dıyo adam
Insallah canim bu ay olur da bu stresten kurtuluruz yaaoda cok garip bi testmis hayalotum ama aklima yatmadi degil hee simdi yapsam olurmu acaba
oradan iyice cildirmis gibi gorunuyorum dimi
sende benım gıbısın aynı sen yıne uclarından de canım gerısı gelır ama senınkı benımkınden daha uzun
Insallah canim bu ay olur da bu stresten kurtuluruz yaaoda cok garip bi testmis hayalotum ama aklima yatmadi degil hee simdi yapsam olurmu acaba
oradan iyice cildirmis gibi gorunuyorum dimi
he hayalotum baktim da benim sadece bi tarafi hahif sert gibi bu ne simdi
en az benım ozaman o yazıyı esıme anlatırken gozlerımın parladıgı gıbı gozlerın parlamıstır şuan
inşallah kuzum benımdualrım sızlerle hep o patıklerden mınık kusunada gıydırırsın ınsallah yaklasık bı 9 bucuk ay sonra
bi tarafmıcanbon ben çift taraflısına teshiş koyamadım teki nerden bulam az daha sabret kuzukulağım sonram testte kapı gıbı cıkcak inşallah
benimde evlenmeden once cok uzundu kalcama kadar di ee sonrasi malum bende sinuzit var annem kestir diye israr etti gitti saclar ama boyle daha rahat oluyo onceden kurutmuyodum ama artik kurutmak mecburiyetindeyim saclarim cok hassaslasti islak islak yattigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?