Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geldim ama kalamıycam kızçelerr..bugün kollarım çok ağrıyor..sebebini bulamadım..işten eve zor geldim valla yollarda ağlayacaktım ağrımdan..
hepinizi öpüyorum bol sohbetler sizzzeeee

çokkkkkkkk geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmbi duş al dinlen tatlım engele takıldım yazamadımallaha emanet ol balım

sayende 2 dakkada iyileştimbide eşime gelince iyiyleşiyorum kkya girmek için.
sen nasılsın loorım

Bende iyiyim hayalotum nasil oliyim bekle bekle kudurdum valla bat icin

gobek altindaki doldunluk diyolar ya hayalotum o nasil bisey ya

bide bugun goguslerimde bi hasssaslik var ve midem yandi biraz az bi sure :26: biliyorum sinir oluyosundur belki bu dediklerime ama demeden de rahat edemicemm ki

alaala sınır oluyomus gıbı mı duruyom:44::44::44::26:aslında mutlu oluyorum ben nıye sınır olımkı sızın heyecanlarınıza
canbonum su mıde altı nasıl bıyerdır ya mubarek benim hep şiş
anam mıden yandı gogus sıs kız sen hamılemısın yosamkaçıdı 7 mıdı unuttum ben karıstırdım ıyıce yayok 7 gurbetkızçemdi loorim seninki 5 miydı

yok habibtem ama ne bilirim olurya bende bilmiyorum ki nasil oluyo o dolgunluk bende onu merak ettim benim 4yada5 i bakalim ne biliyim hayalotum goguslerim hassaslasti

heyecanim iyice artti yani

kız kesme ya yazık eşin napar sonrambırak şu saçları alaala ıslak bırakma saçlarını kat kat kestır bıraz kısaltırr hepsiciğini kestırme

Yok kiz hepsiini keser miyim ben kuafore gidiyim hemen cayarim uclarinadan der cikarim ama bu sefer kararliyim 15-20 cm kestriirm cok uzun sacim canim yaa

yok habibtem ama ne bilirim olurya bende bilmiyorum ki nasil oluyo o dolgunluk bende onu merak ettim benim 4yada5 i bakalim ne biliyim hayalotum goguslerim hassaslasti

heyecanim iyice artti yani

vallahınde bilimişim yuppikuzum ben eltım hamıleyken bakmıstım cok az bı yumuşaklık vardı ama ben bata yaklasınca kendıme bakıyorum benımkı onu elledıgımden daha sert.tam bi teshiş koyamadım buna henüzinşallah loorım bu ay batlarınız peşpeşe hep.inşallah hamiş kalırsınız hepınızgeçen ay biyerde okumustum idrarınızı bı kaba koyun kaynatın dıyodu kopürürse hamıle cıkıyomusuneşime dedim yok artık daha neler dıyo adam

Insallah canim bu ay olur da bu stresten kurtuluruz yaa oda cok garip bi testmis hayalotum ama aklima yatmadi degil hee simdi yapsam olurmu acaba

oradan iyice cildirmis gibi gorunuyorum dimi

he hayalotum baktim da benim sadece bi tarafi hahif sert gibi bu ne simdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah canim bu ay olur da bu stresten kurtuluruz yaa oda cok garip bi testmis hayalotum ama aklima yatmadi degil hee simdi yapsam olurmu acaba

oradan iyice cildirmis gibi gorunuyorum dimi

en az benım ozaman o yazıyı esıme anlatırken gozlerımın parladıgı gıbı gozlerın parlamıstır şuan
inşallah kuzum benımdualrım sızlerle hep o patıklerden mınık kusunada gıydırırsın ınsallah yaklasık bı 9 bucuk ay sonra

sende benım gıbısın aynısen yıne uclarından de canım gerısı gelırama senınkı benımkınden daha uzun

benimde evlenmeden once cok uzundu kalcama kadar di ee sonrasi malum bende sinuzit var annem kestir diye israr etti gitti saclar ama boyle daha rahat oluyo onceden kurutmuyodum ama artik kurutmak mecburiyetindeyim saclarim cok hassaslasti islak islak yattigim icin

bi tarafmıcanbon ben çift taraflısına teshiş koyamadım teki nerden bulamaz daha sabret kuzukulağımsonram testte kapı gıbı cıkcak inşallah

habibtem ya beni suanda hamile gibi hissettirdin ya daha ne diyim ben sana Rabbim gonlumuze gore versinn

benım hep uzundu 5 yasıma kadar kütmüş amasonram anam uzatınca bende devamını getırdımkısa saclı olunca tombik oluyom gıbı ben ya uzun saç iyi gidiyo bana zayıf gosterıyozaten pırasa saclıyım ben yıka kurut alsana fön hiç bozulmaz sabıtkuaför derdim falan yok topuz olmadıgı surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…