Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende nasıl olım walla 15 GUN ADETIM GECIKTI hala sonuc alamıyorum doktorada gıtmedm stresler ıcındeyım loorim

ya ara ara bulantım bas donmesı oluyor bırde kasıkklarıma bıcak saplanır gıbı 2 gun agrım oldu suan bısey yok bakalımm :S

hayırdır sayfa çok durgun bi problem yok dimi kızlar iyi dimi?

Ben anneme gitmiştim bugün rahatsızlanmış onunla ilgilendim bugün evede geç geldim baktım ama kimsecikler yok iyi dimi herkes

annene gecmis olsun canimm... iyi herkes valla bi problem yok ama ne biliyim pek gelmiyo kizlar simdide ben cikmak zorundayimm esim gelir birazdan opuyorum canim ben seni iyi geceler

annene gecmis olsun canimm... Iyi herkes valla bi problem yok ama ne biliyim pek gelmiyo kizlar Simdide ben cikmak zorundayimm esim gelir birazdan opuyorum canim ben seni iyi geceler

teşekkür ederim loorimmm sabah erkenden eşimle gittim şükür ben bıraktığımda iyiydi.

Yarın müsait olurlarsa görüşürüz inşallah...

Bende öpüyorum hayatım sanada iyi gecelerrr...

http://www.mamacommunity.de/ratgeber/eisprungkalende:46::46::46::46::46:gezinirken]Ratgeber rund ums Baby, die Schwangerschaft und den Kinderwunsch![/url] bunu gördümbelki can sıkıntısından bakmak isteyen olur diye linki koyayım dedim çalışma günlerini gösteriyor birde hangi gün çalışılırsa bebeğin cinsiyetinin ne olacağını ne zaman kan testi ne zaman idrar tesinde sonucun cıkacağını falan işte bu arada sanki bebeği budukta cinsiyetini ayarlamak kaldı

Son düzenleme:
kızlar hamilemiyim:26::26::26::26::26::26:
:44::44::44::44:
biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…