Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol bitanemmmmmmmRABBİM tez zamanda sizlere versin duarlım sizinle canımmmyarın bakalım arıycam 3de evde olamzsam nasıl size yazıcam annemlere gidicem yine inşş gitmeden yazarım

saol bitanemmmmmmmRABBİM tez zamanda sizlere versin duarlım sizinle canımmmyarın bakalım arıycam 3de evde olamzsam nasıl size yazıcam annemlere gidicem yine inşş gitmeden yazarım

yazmasanda olur kapı gıbı test var hele bi yok desınler vallahı basarım o hastaneyı ahanda bu fotolarla
sen içini ferah tutu kuzum inşallah hamılesın rabbım heyecanımızı sondurmesın inşallah

Hoşgeldin cnm cok kotu hasta yatiyorum cnm ..yok canım bitirmedim 2 Yasin okudum ve ya varis de çektim enbiya süresi çektim . 4 yasinim eksik

bitek 4 yasınmı eksik canım.okuyamassan ben okurum yerıne yazarım topıge aksam oldumu .gece okuyacagım cunku ben .yıne sonkez sorarım sana gorebılırsem.ama oku dersen ben okurum yerıne eksıgın kalmaz

selamlar ..
selencelkim.. balım tebrik ederim, gayet net görünüyo, Rabbim hayırlısınla güzel sonuçlarını devam ettirsin insaAllah..
öpüyorum sizleri ..

yazmasanda olur kapı gıbı test var hele bi yok desınler vallahı basarım o hastaneyı ahanda bu fotolarla
sen içini ferah tutu kuzum inşallah hamılesın rabbım heyecanımızı sondurmesın inşallah
canım eger yzamazsam gelince yazarımm ..
dimi ama kapı gibi test varr
aminn inşş canımmm

bitek 4 yasınmı eksik canım.okuyamassan ben okurum yerıne yazarım topıge aksam oldumu .gece okuyacagım cunku ben .yıne sonkez sorarım sana gorebılırsem.ama oku dersen ben okurum yerıne eksıgın kalmaz

Canım Allah razı olsun cnm 3 tanesi oku ya bilirsen oku , ben bir tane daha okurum biraz kendime gelirim inşallah .:) Sagol cnm sorduğun icinde

bi yapamadım senın kurabıyeyıhafta sonu yapıcam ınsallah mısafırlerım gelcek cunku

herkes bayılacak ben o kadar diyorum:)))

ama dediğim gibi üzerleri çatlayana kadar tutacaksın fırında fazla tutarsan büsküvi gibi oluyo...

şimdiden afiyet bal şeker olsun gülümmm

ya bu mıllet bana trıp atmaktan baska bıseye yaramıyor ya
eşimin bi yengesi var dayısının hanımı gercekten cok sevıyorum kendısını.hasta oldugumu bıle bıle zorla kaçdefa kavaltıya falan cagırdı.halım yok dıyorum trıp atıyor bana .mecburen kırılmasın dıye gıttım 3 gundur.ama bıyere davetsız gıtmez kendılerı ıllakı cagıracan ozel pastalar kekler yapacan.bende boyle yapmak ıstemıyorum.istiyorum gelsın ne varsa onu yesın sonucta uzak yerde degıl yan bına:26:sımdı mısafırı gelcekmıs ıyılesemedınmı sende gel dıyo.bende gelemem bebek olcak hastayım ona gecer dedım.cunku gelen kısı cok huysuz bırısı sans yok bende evıne gıdınce hasta falan olur al basına bela.dedıkodulardan kurtulamam.anlattım bende kusura bakma ama okısıyı bılıyosun bunları yapar dedım.bı baktım suratıma kapadı telefonuben napım şimdi anlamadım ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…