- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.641
kızlar hamilemiyim:26::26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 621243 Eki Görüntüle 621244 :44::44::44::44:
evet canım resmi güzel çekememişimKuzumm Çizgi Belli Gibi. Yani Görmekte Hiç zorlanmadım.
Ayyy Hamilesindir İnşallah
Kan testi Yaptırmaya Gittin mi ??Kesin sonucu Ondan Alırızz
biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:
evet canım resmi güzel çekememişimgittim canım sabah kan verdim yarın 3de gel dedi bakalım inş canımmm
evet canım resmi güzel çekememişimgittim canım sabah kan verdim yarın 3de gel dedi bakalım inş canımmm
evet canım dün demiştim ya sabredemem dieGünaydın cnm , cok net ikinci çizgi .. Hamilesin inşallah :) görünce cok sevindim
evet canım yarını iple çekiyorumm bakalım hemen yazarım inş evde olurum:26:annemlere gidicektim gitmeden yazarım sonucuAyy Hadi bakalım herşey Yarın Belli Olacak Yanii
Heyecanla Bekliyoruzzz
tşkr ederim canımm darısı tüm bekleyenlere...hayırlı olsun canım inş. güzel haberler alırsın günün geçdimi nezaman yaptın testi.. belirtilerin var mı...
evet canım dün demiştim ya sabredemem diesabahın 7. 30 kalktım yaptım 2dk içinde oldu bakalım kanda ne çıkıcak inşş canımm rabbim tüm bekleyenlere versin
saol bitanemm inşş darısı sizlereNe guzel sevindim senin adına cnm ? 2 dkda çıktıysa hamilesin inşallah yarında cuma inşallah hayırlı haberi alacan :)
saol bitanemm inşş darısı sizlerebakalım yarın ne olcak eşimide inandıramadım:26:şu kan çıksında bi bakalım dioo hayırlısı hakkımızdaa
nasıl oldun canım iyileştinmii :26:
evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..Esinde heycanlanmistir da çektirmiyordur bence . Kan sonucu en kesin cvptir ... Ben şifayı cok
Kötü kapmışım . Oksuruyorum cok kötü boğaz yanmam var basım ağrıyor burnum akmıyor , her yerim ağrıyor ateşim var .. Telefondan giriyorum kk gözlerim pc dayan miyor anlayacağın cnm yatağın içindeyim .
evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..
çokkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar versinnn
iyce dinlen zaten eşin seninle güzel ilgileniyordurçabuk toparlanırsın inşş bitanem
Biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:
biraz kötü çekmişim ama görünüyo dimi:26:
ben geldim günaydınlar diyeyim bare
Nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanemdualarını bıtırebıldınmı canım
günaydınlar hayalotumm,nasıl oldun iyileşmişsindir umarım
hg bitanemmmmben geldim günaydınlar diyeyim bare
nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanemdualarını bıtırebıldınmı canım
Allah razı olsun eşindenSagol canım esim Allah razı olsun ilgileniyor ama birazdan okula gidecek , sabaha kadar basımı bekledi ..
saol bitanemmm darısı tümm bekleyenlerecanımmm çizgi çok belli hayırlısı olsun selencelkim,o zaman yarın saat 3 ü bekliyoruz dört gözleeee
:26::26:sanırım canımm daha inanamıyorummsen hamilesin hcg dime bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?