Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlı olsun canım inş. güzel haberler alırsın günün geçdimi nezaman yaptın testi.. belirtilerin var mı...
tşkr ederim canımm darısı tüm bekleyenlere...
günüm 1 gün geçti ama nedense çok şüpelendim kendimden kasık agrım oldu bide dün perde asarken sag kasımda batma oldu sanki orda bişi var gibi:26::26:başka belirtim olmadı canımm

evet canım dün demiştim ya sabredemem die sabahın 7. 30 kalktım yaptım 2dk içinde oldu bakalım kanda ne çıkıcak inşş canımm rabbim tüm bekleyenlere versin

Ne guzel sevindim senin adına cnm ? 2 dkda çıktıysa hamilesin inşallah yarında cuma inşallah hayırlı haberi alacan :)

Ne guzel sevindim senin adına cnm ? 2 dkda çıktıysa hamilesin inşallah yarında cuma inşallah hayırlı haberi alacan :)
saol bitanemm inşş darısı sizlere bakalım yarın ne olcak eşimide inandıramadım:26:şu kan çıksında bi bakalım dioohayırlısı hakkımızdaa
nasıl oldun canım iyileştinmii :26:

saol bitanemm inşş darısı sizlere bakalım yarın ne olcak eşimide inandıramadım:26:şu kan çıksında bi bakalım dioohayırlısı hakkımızdaa
nasıl oldun canım iyileştinmii :26:

Esinde heycanlanmistir da çektirmiyordur bence . Kan sonucu en kesin cvptir ... Ben şifayı cok
Kötü kapmışım . Oksuruyorum cok kötü boğaz yanmam var basım ağrıyor burnum akmıyor , her yerim ağrıyor ateşim var .. Telefondan giriyorum kk gözlerim pc dayan miyor anlayacağın cnm yatağın içindeyim .

evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..
çokkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar versinnn
iyce dinlen zaten eşin seninle güzel ilgileniyordurçabuk toparlanırsın inşş bitanem

ben geldim günaydınlar diyeyim bare
nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanemdualarını bıtırebıldınmı canım

evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..
çokkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar versinnn
iyce dinlen zaten eşin seninle güzel ilgileniyordurçabuk toparlanırsın inşş bitanem

Sagol canım esim Allah razı olsun ilgileniyor ama birazdan okula gidecek , sabaha kadar basımı bekledi ..

selencelkim canbonum tebrık ederım gözün aydın bıtanem ama kesin var bebişin çizgi öyle cok sılık degıl gayet bellı daha batın 1 gun gecıktıgı ıcın bu sekıl .kan testınde cıkcak inşallah allahım çok şükür ya

ben geldim günaydınlar diyeyim bare
nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanemdualarını bıtırebıldınmı canım
hg bitanemmmmnasıl oldun canım hastalıgın geçtimi
Sagol canım esim Allah razı olsun ilgileniyor ama birazdan okula gidecek , sabaha kadar basımı bekledi ..
Allah razı olsun eşinden
canımmm çizgi çok belli hayırlısı olsun selencelkim,o zaman yarın saat 3 ü bekliyoruz dört gözleeee
saol bitanemmm darısı tümm bekleyenlere
sen hamilesin hcg dime bu
:26::26:sanırım canımm daha inanamıyorummevet canım sabah yaptımm 2 dkda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…