Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gümüşüm az cok içinteki sıkıntıları anlıyorum ama bahsettıgın arkadasları yanındamıki:26:anladığım şeymi seni sıkan canım
kızlar işten cıkınca gelicek akşam binecek kocamda kızlar önce gelir sonra kociş gelir yemeğini yer biner otobüse
off hem anladığın hem anlatamadığım her türlü canımı sıkıyo artık gece gec gelir eve sabahın köründe gider paramız cok olur ama vaktimiz olmaz artık böyle cok iyiydik hiç gereği yoktu bu işin

hadı hayırlısı kızçem kuzum benim sizler benim canlarımsınız çok sevıyorum sızlerı.sizlerde benım ıcın sevınıp aglıyosunuzçalışmaları aksatma yola devaminşallah gelır buay meleğin zeynebnurum

anladım kuzum sende benım psıkolojımdesın sanırım.evet gerek yoktu belkı ama benım yaptıgım hataları yapma.emın ol oda rahat bı yasam surdurmek ıstıyodur sana:26:bak 1 ay önce nekadar sorun edıyodum kendıme.şimdi takmıyorum artık emın ol dusunerek olmayan seylerı varmıs gıbı yapıyoruz.diğer anladıgım seye gelıncede sadece guven esıne bu sorunu ancak boyle aşarsın bıtanem.hem okadar borca gırdınız her ıstedıgını aldı eee yılbası zamanı ıslerı kotuydu.eee bebeişte ha geldi ha gelcek bırak oda bi çıkış yolu bulsun kendıne.gelecek yapsın size dime ama.sende dusunme kafanda kurgu yaratma bıtanem.rabbım yardımcınız olur inşallah

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun
ya burası çok farklı biryer hiç tanımadıgın insanlar bile olsa güzel bir haberini duyunca sevinip mutlu oluyosun kötü birşey duyunca üzülüyosun
sanki kendi başına gelmiş gibi artniyet beslemiyosun kimseye huzurlu biryer yaniii

hemde ne huzurlubunsuz olmaz tabe

bakalım artık bu durumu gidişata göre aşabilirm ancak
cok yorulcak benle ilgilenemycek diye korkuyorum off neyse bakalım yeni bi eleman almış amcasının oğluda dükkanda çalışıyo artık gec giderim normal saatımde gelirim dedi ama tamda konuşamadık bakalım durum neyi göstercek

Gumuscummmm buyyoruzzz teyzesi darısı basinaa tatlım hayalotummmmmm bende ozledimmmmmm seni biz İyiyiz bulantılar gecti çok şükür :46

senle ilgilenmiyosa sen ilgilendirmeyi bilicen ozaman kuzum.çok tartısırsan adam kaçar gıder huzur bulamaz bılıyon bizimkiler çıtkırıldım ayşeler fazla kaprise tribe gelemıyolar.

Gumuscummmm buyyoruzzz teyzesi darısı basinaa tatlım hayalotummmmmm bende ozledimmmmmm seni biz İyiyiz bulantılar gecti çok şükür :46

vallamı ne kasevındım habıbtem çok şükür bidaha gelmezler inşallah rabbım nazarlardan korusun habıbtemle bıcırığını

Son düzenleme:
ohh ohhh artık yiyip içip yatma vakti iştahda açılır bi iki haftaya kadar
senle ilgilenmiyosa sen ilgilendirmeyi bilicen ozaman kuzum.çok tartısırsan adam kaçar gıder huzur bulamaz bılıyon bizimkiler çıtkırıldım ayşeler fazla kaprise tribe gelemıyolar.
küstüğümü bile belli edemiyorum korkumdan evden uzaklaşmasın diye ayy bilmiyorum bakıcaz artık nolcak

vallamı ne kasevındım habıbtem çok şükür bidaha gelmezler inşallah rabbım nazarlardan korusun habıbtemle bıcırığını

TSK ederimin habisten darısı basinaaaaa insallahhhh mide bulantilarina gor vakmadık cildiriyorummm burada

ohh ohhh artık yiyip içip yatma vakti iştahda açılır bi iki haftaya kadar

küstüğümü bile belli edemiyorum korkumdan evden uzaklaşmasın diye ayy bilmiyorum bakıcaz artık nolcak

alaala okadar degıl yaw anlasın bırazda trıbını busefer de nolsa bısey demıyor der offf cok zor bu adamlarla ugrasmak ya birazdaha zaman kuzum gecıcek inşallah

alaala okadar degıl yaw anlasın bırazda trıbını busefer de nolsa bısey demıyor der offf cok zor bu adamlarla ugrasmak ya birazdaha zaman kuzum gecıcek inşallah

kızlarrr moralım cok bozuk : adet oldum ama cok acıktı rengı 5 gün sürdü. biteli 1 hafta oldu sizce hamişmiyim. göğüslerim şişti vee kasıklarımda ağrı var. test yaptım negatıf ustunemı gordumm

sıkıntıdan bi torba fındık aldım önüme kırıyorum uğraşıyorum robotta çekip buzluğa atarım artık napıcam bu kadar fındığı

canım sanmıyorum ama aklını cok kurcalarsa kan testı verebılırsın kesın sonuc ıcın yınede...senın anlattıkların adet belırtılerı gıbı sanki.hayırlısı olsun üzülme bukadar elbet bi zamanı var meleklerımızın gelmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…