Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzum

gümüşüm hoşgeldin

Sagol canim benim , yemek yemeye calisiyorum azar azar. doktor uyuma dedi aksamlari yatacaginda yat dedi , bende koltukda otururum yari uzanir yari otururum ..

şubat ayında hamile kalırsam ne zaman doğururum

selam hayal subatda hamile oldugunu ogrenirsen tahminim 10 cayda filan dogum yaparsin ..

gurbet kızçem ozaman doktor abının dedıklerını yapıcan kuzumbirazdaha ıyımısın aldınmı ilaçlarını:26:

gurbet kızçem ozaman doktor abının dedıklerını yapıcan kuzumbirazdaha ıyımısın aldınmı ilaçlarını:26:

uygulamaya calisiyorum canim , sukur suan iyiyim , ne kadarda umudumu kaybetsemde hala ilaclara bakiyorum hamilelere olur mu diye , olur dye yaziyor yani yan etkisi yokmus . hayirlisi bakalim gunde 3 kere yaziyor ben birde yatacagimda yaparim, esimde tuturdu sogan suyu yuzunden oldu bi diyor .. allahim yaa..

yok canım soğan kürü yapmaz aksine soğan vücüttan mikroları atar hastalıklara iyi gelironlarda korkuyolar gurbet kızçem napsın enişteaman canım ialçlarını düzenli içte çabuk toparlan

yok canım soğan kürü yapmaz aksine soğan vücüttan mikroları atar hastalıklara iyi gelironlarda korkuyolar gurbet kızçem napsın enişteaman canım ialçlarını düzenli içte çabuk toparlan

Yani bende öye biliyorum sogan suyu icin ama iste esim , ne biliyon diyor o yuzden olmadigi , benimde dermanim yok zaten konusmaya he diyip gectim . son bir gunum kaldi onuda atlatsam tamamdir .. insallah yarina iyilesecem ..

Yani bende öye biliyorum sogan suyu icin ama iste esim , ne biliyon diyor o yuzden olmadigi , benimde dermanim yok zaten konusmaya he diyip gectim . son bir gunum kaldi onuda atlatsam tamamdir .. insallah yarina iyilesecem ..

inşallah canbonum dikkat et kendine .ben bugun iyiyim ama yarın bebek mevlütü var ona hedıye alım dedim dondum dışarda.şimdi tekrar bi üşüme girdi içime titriyorum valla

inşallah canbonum dikkat et kendine .ben bugun iyiyim ama yarın bebek mevlütü var ona hedıye alım dedim dondum dışarda.şimdi tekrar bi üşüme girdi içime titriyorum valla

Sagol canim sende dikkat et sende yeni iyilestin soguklar hemen vuruyor insana .. titremeyi bana sor birde.. dur sana esim dün bana ne yapti anlatayim , dün aksam bi usume tuttu benim sac kurutma makinemi getirmis yanima yorganin icine tutuyor sicak olsun diyee ama sicagiyla bi uyumus kalmisim gorecen akili koca iste hahaha

canlarım yaa ben birşeyi merak ediyorum beb enson 1 ocakta regl olmuştum şimdide 1 şubatta tam olarak başladı aradan nerdeyse 32 gun geçmiş oluyo benim yumurtmala tarihim 16 -17 ocaktamı oldu yanı ben eskiden 28 günde bir olurdu ondada 14 uncu gune denk geliyodu kafam karışıyo :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…