- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.861
canım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzum
gümüşüm hoşgeldin
şubat ayında hamile kalırsam ne zaman doğururum
Sagol canim benim , yemek yemeye calisiyorum azar azar. doktor uyuma dedi aksamlari yatacaginda yat dedi , bende koltukda otururum yari uzanir yari otururum ..
selam hayal subatda hamile oldugunu ogrenirsen tahminim 10 cayda filan dogum yaparsin ..
gurbet kızçem ozaman doktor abının dedıklerını yapıcan kuzumbirazdaha ıyımısın aldınmı ilaçlarını:26:
uygulamaya calisiyorum canim , sukur suan iyiyim , ne kadarda umudumu kaybetsemde hala ilaclara bakiyorum hamilelere olur mu diye , olur dye yaziyor yani yan etkisi yokmus . hayirlisi bakalim gunde 3 kere yaziyor ben birde yatacagimda yaparim, esimde tuturdu sogan suyu yuzunden oldu bi diyor .. allahim yaa..
yok canım soğan kürü yapmaz aksine soğan vücüttan mikroları atar hastalıklara iyi gelironlarda korkuyolar gurbet kızçem napsın enişte aman canım ialçlarını düzenli içte çabuk toparlan
zeynebnurum hoşgeldin
kizaaaaaaaaaaaalar ben geldim
ne hebersiniz
hoşbuldum canım nasılsın görüşmeyeli
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın
Yani bende öye biliyorum sogan suyu icin ama iste esim , ne biliyon diyor o yuzden olmadigi , benimde dermanim yok zaten konusmaya he diyip gectim . son bir gunum kaldi onuda atlatsam tamamdir .. insallah yarina iyilesecem ..
bende iyim canım biraz regl ağrılarım var okadar
kizaaaaaaaaaaaalar ben geldim
ne hebersiniz
inşallah canbonum dikkat et kendine .ben bugun iyiyim ama yarın bebek mevlütü var ona hedıye alım dedim dondum dışarda.şimdi tekrar bi üşüme girdi içime titriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?