- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.881
hoşbulduk canım napıyosunuz benm moralım bozuk ya kocişim istanbula gitti büyük bi iş almış makine alıcakmışcanım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzum
gümüşüm hoşgeldin
canbonum gel artık ya
yasakhayal nere gitti ki ben epey fransız kaldım topiğeEki Görüntüle 622234
:92::92::92::92::92::92::92::92:
iyi zekaSagol canim sende dikkat et sende yeni iyilestin soguklar hemen vuruyor insana .. titremeyi bana sor birde.. dur sana esim dün bana ne yapti anlatayim , dün aksam bi usume tuttu benim sac kurutma makinemi getirmis yanima yorganin icine tutuyor sicak olsun diyee ama sicagiyla bi uyumus kalmisim gorecen akili koca iste hahaha
canlarım yaa ben birşeyi merak ediyorum beb enson 1 ocakta regl olmuştum şimdide 1 şubatta tam olarak başladı aradan nerdeyse 32 gun geçmiş oluyo benim yumurtmala tarihim 16 -17 ocaktamı oldu yanı ben eskiden 28 günde bir olurdu ondada 14 uncu gune denk geliyodu kafam karışıyo :26::26::26::26::26::26:
hoşbulduk canım napıyosunuz benm moralım bozuk ya kocişim istanbula gitti büyük bi iş almış makine alıcakmış
offf offf hiç istemiyodum bu işi hayırlısı artık
akşamda kızlarla evde yanlız kalıcaz korkmayız umarım
yasakhayal nere gitti ki ben epey fransız kaldım topiğe
iyi zekaoh negüzel valla sıcacık uyumusun bıtanem
sende bi sorun yok dimi iyi olmaya çalışıyorum demişsin korktumiyi olmaya çalışıyorum gümüşümhayırlısı olsun canım kızlar dedıgın akrabalarınmı arkadaşlarınmı :44:
kaçakcanbonum bende bilmiyorum inşallah bişeyi yoktur
zeynebnurum hatırlıyosan son 3 ay adet tarıhlerını soylermısın canım
Aynen zekaa nerden aklina geldiyse yazik cocuk perisan halde benim yuzumden , bugun diyor bende hasta olacam diyor niye dedim , iste canim istiyor akili iste ben istiyerek mi cektiriyorum sanki . ,, evlendigimizdne beri hic böyle olmamistim anah ne zormus diyor esim .
sende bi sorun yok dimi iyi olmaya çalışıyorum demişsin korktum
kızlarda hem akraba hem arkadaşlar beraber kalıcaz
bende profiline baktım en son 2 gün önce girmiş
bu adam evde olmayınca huzursuz oluyorum ya hiç eğlenemem zannetmiyorumbide bebiş gelince vay halıne
yok canım bıtek canbonumu merak edıyorum:26:iyiyim yoksa baska bı sorunum yok
ne guzel canım benım bolcana eglenırsınız fenamı
slm kızlar yaa ben çok aceleciyim dayanamadm test yaptım vee neragtf çıktı:acaba erken olduğundanmıdr?
5 kasım 4 aralık 1 ocak ve 1 şubat canımm
slm kızlar yaa ben çok aceleciyim dayanamadm test yaptım vee neragtf çıktı:acaba erken olduğundanmıdr?
ohhh kuzum büyütmüşsün yavru alppıniCanlarım nasılsiniz netim bitti cepten bağlanıyorum nasılsiniz....hayalotumm çok güzel yapmışsın yasakhayalimde gelmiyor artık pufffff....
bide bebiş gelince vay halıne
bu adam evde olmayınca huzursuz oluyorum ya hiç eğlenemem zannetmiyorum
bi siteden girdim yaklaşık 30 gunde bir adet oluyosunuz dedi:26:
gelecek ay batın muhtemelen 2mart
çalışma dönemi 11 ve 16 arası gösteriyor
yanlız ben senın yerınde olsam 20sine kadar çalışırım
Canlarım nasılsiniz netim bitti cepten bağlanıyorum nasılsiniz....hayalotumm çok güzel yapmışsın yasakhayalimde gelmiyor artık pufffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?