- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.921
sıkıntıdan bi torba fındık aldım önüme kırıyorum uğraşıyorum robotta çekip buzluğa atarım artık napıcam bu kadar fındığı
canım sanmıyorum ama aklını cok kurcalarsa kan testı verebılırsın kesın sonuc ıcın yınede...senın anlattıkların adet belırtılerı gıbı sanki.hayırlısı olsun üzülme bukadar elbet bi zamanı var meleklerımızın gelmesi için
iyi fikir güç kuvvet olur malum bebek çalışıyoruz lazım ayırıyım biraz onabende gecenlerde kırdım canım eşime yediriyorum
canım adetim yeni bitti 1 hafta oldu biteli vw bu belirtilerim 1 haftadır devam ediyo
iyi fikir güç kuvvet olur malum bebek çalışıyoruz lazım ayırıyım biraz ona
canım bazen hemen geçmiyebiliyo benim sürüyo mesela belirtilerim.ama senin ilk defa böyle birşey olduysa bi kan testi ver yinede.bende merak ettim şimdinezamandır bekliyosun meleğini
Biri fındık mı dedi
Yerlesme kanamasını duydum ama adet gibi değilmiş tatlım
yok canım benm hemen geçiyodu. yda artık pskljk9 aylık evlıyım 7 aydır beklıyorumm
unuttuk biz seni ay yanında yiyecekde konuşulmaz şimdi senin neyse yemek konuşmak yasak topikte hamiş varBiri fındık mı dedi
Hahahahaha çok güldüm yaaaa habisten
yani 5 gün sürdü ama açık pembe ve de azdı şimdide göğüslerim şişti ve kasıklarımda batma var
Kızlar ben geldimbugun Dr gittim keseyi gördük..çok mutluyum değerimde iyi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş devam eder
Kızlar ben geldimbugun Dr gittim keseyi gördük..çok mutluyum değerimde iyi şimdilik bi sıkıntı yok bakalım inş devam eder
olur canım gelır inşallah meleğin en kısa ve hayırlı zamnda
yaşın 30 altıysa 1 sene olmaması normalmiş..kontrole falan gıttınmı hıc:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?