Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnternetten buldum ekledim bitanem sana anlatmak için yarın alacak işte eşim ertesi sabaha yaparım herhalde

canım sabah ilk idrarınla hemen yapp hadi hayılısıı inşallah rabbim hepimize verir

Hazır bitanemm elimde kaldı şekerli kahvenn sen geçmişe gidince ama tam içilecek kıvamda hala sıcak afiyet bal şeker olsun meleğimmm:126:

:126::126:Kızlarrrr kahve sevenler isteyenler nasıl istediğinizi yazın hemmn sizede geliyor türk kahvesi

Canlar ben cikiyorum esim birazdan gelir fazla kaynatmayin sonra okuyamam hee

hayalotummm devir teslim toreni simdi yapabilirim hadi rastgele

kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler

kim ne yapıyor ya

Ben test yapmaya karar verdimde hayalotumm,belirtimi benim hünükuruntummu bilmiyorum eşim test yapalım diyince tamam dedim yarın test alacak yapıcez bakalım hayırlısıyla batıma daha var ama bilemiyorum nasıl yapsam ne zaman yapsam

kızzzzzz bunu köpükleri nerdeben geçmişten gelene söndülermi acepben zaten ılık içiyorum tatlım ellerıne sağlık.valla benim fikrim bu şal konusunda papatya olan değişik duruyor.bide daha ağır duruyor.ama sanırım dıgerı daha basit oda güzel ama benim favarim diğeri

kizlar hepinizi opuyorum Hakkimizda hayirlisi insallah opuyorum hepinizi iyi geceler

eyvallah canbon bende kal
tatlı rüyalar bitanem iyi geceler

ben az şekerli severim

iyi geceler güzel anne adayıı

vallahamıhadi inşallah canbonum dualarım senınle

iyi geceler canımmm allah rahatlık verisn yarın kısmetse görüşürzzz

EEeeee sen gelene kadar gitmiştir köpüğü bitanemm ama beğenmezsen ben hemen yenisini yaparım ne demek...

Ama bitanemm o tığ ile ördüğüm aşırı sert oldu kepenek gibi ondan bide şişte denemeye karar verdim sanki o daha yumuşak oldu tabi tığa göre çok daha kolay bak şimdik sen öyle diyince kafam karıştı

yaw kuzum sen bakma bana.hangisi daha kolayına gelıyosa onu yap.diğerine kötü demedim oda güzel hatta ondan bendede var ama doguma kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…