Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah senin cızırtını vermesin emi.ben de diyorumki bu kız yasakhayaldi ben hayalot evet hayal aynıbide diyorumki şimdi kaçak hayal oldu ee ben yine hayalot yine hayal aynı

teskür hemen anladin

ben sacmaladim....kacakin yerini yanlis yere koymusum kendi aklimca

inşallah canım benim.işte buyuzden doktor değiştirmekte istemiyorum artık çok sıkıldım çünkü.bakalım şu kırmızıyı görsem bi yumurtalarda düzenli gelişirse geçen ayki gibi çatlatma iğnesine başlıcaz dedi.hayırlısı olsn hakkımızda napalım

bu isme daha cok alistim yaw hemen belirtilerini göstermeye basladi...:84::82::86:

scorpionsumda okuyo ama yazamiyo galiba:44::44::44::44:
yok anacım yaa yazmam mı o ara mutfakta yemek yapıyodum telden girince buradayım zannediyosunuz wifi açık oluncaaa
şimdi yasakhayalim bak demedi deme bırakırsan bizi saçından sürükler getiririm baba evineee
hayalotum sende kurtaramazsın elimden tersim terstirrrr
ayrıcaaa nedemek çalışmalar bitti..hep bebişe mi çalışcaz..biraz da keyif yapcazzzzbenim de 17. gün..zannedersem cuma akşamı çatladı benimki:44:yaniinşallah artık hayırlısı
ben şimdi gidip borcum olan tilavet secdelerimi kılayım kızlarr..gelcem yine bi ara

kaçak hayalim aslında ben kaçırıcam1 saat önce falan eşimle netten videolara bakıyodukondan ona ondan ona geçerken pitbul köpeğinin doğum videosu geldi bende merak ettim aç dedim hayvancağiz 20 dakkayı geçti 8tane yavrusu doğdu.birini doğurdu onu yalarken diğerini doğurdu tabi ben başladım ağlamaya busefer benimkide sinirlendi bana .bende anlamadım birden boşaldım tutamadım kendiimi.sinirler tavan yaptı anlaşılan bendeama şimdik bi rahatım bi rahatım sorma tabi benimkide sinir küpü

1.scorpionsum wifiden neyim anlayamam yaw ben:44::44::44:

2.hayalotum bak gördünmü yapacak dedim ya sana

3.yaw benimki catladimi ondan bile haberim yok...:44:ama calismalarim bitti..tatildeyim ben

4.allah kabul etsin tilavet secdeni....

5.cabuk gelpark yerini kap sonra sorun olabilir...süpürgeni iyi yere park et

Son düzenleme:

hayalotum sabir canim sabir...bu dünyada bizim imtihanimizda bu .....basariyla gecmeliyiz bu sinavi....

bende 2 gün önce haberlerde bi köpek gördüm,galiba 11 yavrusu olmus..allahim ben bi tane bile doguramadim dedim,,bi hayvan kadar bile olamadim dedim..sonra pisman olup tövbe ettim...

aman canım iyiykide tövbe etmişin.insan bazen böyle düşünüyor işte.rabbim büyüktür olcek bigün inanıyorum ben

ooo baksana o mutfaktan çıkacakta senin saçını çekecekte ozamana kadar çoktan kaçırırım ben senibiz evelallah çorum yollarına düştükbu arda 8scorpions neredeydi ya :44:inşallah istanbuldur

bide hayalotum bu oy olmayacak gibi hissediyorum ben yaw..

bosuna o kadar calistik gibime geliyo....

simdiden havlu attim..kasima göz diktim...

ooo baksana o mutfaktan çıkacakta senin saçını çekecekte ozamana kadar çoktan kaçırırım ben senibiz evelallah çorum yollarına düştükbu arda 8scorpions neredeydi ya :44:inşallah istanbuldur

doru söylüyon..sabahtan aksama kadar iste ondan sonra mutfakta sonra uyku ,,,bu sekilde mi yakalayacak beni allalalaa

dedigin gibi eger istanbuldaysa o neki biz coruma bilem hemen gidecektik...

hem bikerem bebek beklenmedık bir anda gelirmişhissetiklerinde olmuşmuyduki?o gelsinde biz hissetmiyelim gelcek diye

doru söylüyon...

ama ne bilim bi hafta kala bile okadar cok belirti hissedenleri görünce bu ay olmadi diyorum iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…