- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.821
çatlak patlak kız ben geçen ay belirtiler yüzünden nerdeyse doğuracaktım kkda daha adet bile olamadım
doru söylüyon..sabahtan aksama kadar iste ondan sonra mutfakta sonra uyku,,,bu sekilde mi yakalayacak beni allalalaa
dedigin gibi eger istanbuldaysa o neki biz coruma bilem hemen gidecektik...
ooo baksana o mutfaktan çıkacakta senin saçını çekecekte ozamana kadar çoktan kaçırırım ben senibiz evelallah çorum yollarına düştük bu arda 8scorpions neredeydi ya :44:inşallah istanbuldur
kaçakhayal atla süpürgeye geldi8scorpionsum sanada öpücük bıraktık
hele simdi yeni bi topik acmislar ..kendsini psikolojik hamile hissedenler buraya diye anam bi girdim öyle seyler yasayanlar varki
yazdiklarina inanamadim...bende giriyorumki zorla biseyler hissedeyim diye...
rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahdua et bize
siz durun kocişimle pc denhayalotum hemen atladim tutamaz bizi artik..bak hemde istanbuldaymis....
arkamdan dedikodumu yapın bakalımmmmmmmsüpürgeli cadı olur düşerim peşine..Alamanyalara kadar gelirimm haberin olsun kaçakhayalimmmm İstanbuldayım cnm buradan heryere ulaşım kolay evellallah..atladımmı süpürgeme sen bile yakalayamazsın hayalotum oyyyy size laf yetiştirmekten yoruldum ayollll
sağolun canım benim..dualarım sizinle
ayyy gülmekten koptum yabi girmediğin orası kalmıştı orayıda fethettin demek
yorumlarının altındaki takvim senın bebeğininmi
8scorpionsum bu sanabuda sana:131: buda sana buda sana kaçakhayal sende buna
evet canım benim
siz durun kocişimle pc denbi bölüm dizi izleyp gelicemmmmm..arkamdan atıp tutmak serbesttttttt
hayalotum zeki kankim benim valla bu taktik her zaman tutar..atladim arkana bas gaza....
hey allahım sen ne büyüksün ya kızdaha 1 grammış meleğinrabbim hiç bir zorluk yaşatmasın inşallah
sağol canım tesekkürler Allah sizlerede nasip etsin en kısa zamanda
kız daha ehliyette yok bende ama olcek inşallahama direksiyon iyidir korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?