Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru söylüyon..sabahtan aksama kadar iste ondan sonra mutfakta sonra uyku ,,,bu sekilde mi yakalayacak beni allalalaa

dedigin gibi eger istanbuldaysa o neki biz coruma bilem hemen gidecektik...
ooo baksana o mutfaktan çıkacakta senin saçını çekecekte ozamana kadar çoktan kaçırırım ben senibiz evelallah çorum yollarına düştükbu arda 8scorpions neredeydi ya :44:inşallah istanbuldur

arkamdan dedikodumu yapın bakalımmmmmmmsüpürgeli cadı olur düşerim peşine..Alamanyalara kadar gelirimm haberin olsun kaçakhayalimmmmİstanbuldayım cnm buradan heryere ulaşım kolay evellallah..atladımmı süpürgeme sen bile yakalayamazsın hayalotumoyyyy size laf yetiştirmekten yoruldum ayollll

hele simdi yeni bi topik acmislar ..kendsini psikolojik hamile hissedenler buraya diye anam bi girdim öyle seyler yasayanlar varki

yazdiklarina inanamadim...bende giriyorumki zorla biseyler hissedeyim diye...

hele simdi yeni bi topik acmislar ..kendsini psikolojik hamile hissedenler buraya diye anam bi girdim öyle seyler yasayanlar varki

yazdiklarina inanamadim...bende giriyorumki zorla biseyler hissedeyim diye...

ayyy gülmekten koptum yabi girmediğin orası kalmıştı orayıda fethettin demek

8scorpionsum bu sana buda sana:131: buda sanabuda sanakaçakhayal sende buna

hayalotum bide 2013 yilina hamis girmek isteyenlerin topiginide fethettim..ama bu gün fazla giremedim...fethedecem tüm kk yi....

kız daha ehliyette yok bende ama olcek inşallahama direksiyon iyidir korkma

aman hayalotum sag saglim bi yere indir baska bisey istemem..

yaw alda artik rahatca kacalim..arkada cok beni yakalamak isteyenler var....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…