- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.781
şiddete hayır ben seni dondurmayla kandırıveririm
ay kıyamam sana ben
doru söylüyon...ama scorpionsum yapacak öyle yazmisti diger sayfalarda......
sürekli burdayim artik....hergün kaynatamadigim günlerin acisini cikaracam.....
simdi calisma günleri gelenler düsünsün artik....
ben 2 aylık tatile çıkmış gibi hissediyorum kendimibayrağı çekemedim daha
ama ben biliyorum hayalotum kurtarir beni.umudumda kazana atacakti ama sen kurtarmistin ..canim hayalotum benim....
hayalotum seninkiler gelmedimi daha ...canim benim nicin bide baska doktora gitmiyosun...
yok canım gelmediler dahabu dördüncü doktorum utanıyorum artık
selam canım nasılsın
bebem ama bi caresi olmali hap neyimde kullaniyomusun ama..
hayalotum simdi fark ettim
eski nickimle senin nickin le ayni kelimeler var (hayal kelimesi)
AMA DEGISTIRDIM ARTIK BEN AYNI DEGIL.
sağol canım iiiim sen nasılsın
alala ben anlamadım :44::44:
anlamaman normal kendi yazdigimi bende anlamamistim...yukarda düzelttim tekrar oku...
canım ilk doktorum kist olduğunu anlamadı adet düzensizliğim vardı depresyon dedi ilaç verdi ilaç bititminde oldum.ikinci doktorum devlet hastanesi kist var dedi düzenli ilaç kullandım ama adetliken gel diyodu gidiyodum ultrosonda ılerı gun atıyodu istenıldıgı tarıhlerı tutturamadım bıde çok kalabalık oluyodu.üçüncü doktorum kist tedavisine devam etti geçti kistler ama folık asıt verdı 3 ay sonra gel dedı.ben sevıne sevıne geldım sonra eltıme anlattım bana dedıkı sana yumurtlama gunu vermesı lazımdı oyuzden ertesı gunu tavsıye uzerıne başka bır doktora gittim 3 yakın ondayım gittiğim gibi hemen yumurtan var dedı çalışmaya başlayın dedi tabı yumurta çatlamamış yıne kıste donuşmüş.şimdi ilaç kullanıyorum adet için bugün son günümdü.daha öncede kullandım 2 defa aynı ilacı 8.günümde olmuştum hep .herşey normal şuan için ilaç 10 gunluk normalde.belirtide yok hala ağrı falanda yok.durup dururken ağlamalarım dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?