Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum simdi fark ettim

benim nickimle senin nickin de ayni kelimeler var (hayal kelimesi)

Son düzenleme:
bebem ama bi caresi olmali hap neyimde kullaniyomusun ama..

canım ilk doktorum kist olduğunu anlamadı adet düzensizliğim vardı depresyon dedi ilaç verdi ilaç bititminde oldum.ikinci doktorum devlet hastanesi kist var dedi düzenli ilaç kullandım ama adetliken gel diyodu gidiyodum ultrosonda ılerı gun atıyodu istenıldıgı tarıhlerı tutturamadım bıde çok kalabalık oluyodu.üçüncü doktorum kist tedavisine devam etti geçti kistler ama folık asıt verdı 3 ay sonra gel dedı.ben sevıne sevıne geldım sonra eltıme anlattım bana dedıkı sana yumurtlama gunu vermesı lazımdı oyuzden ertesı gunu tavsıye uzerıne başka bır doktora gittim 3 yakın ondayım gittiğim gibi hemen yumurtan var dedı çalışmaya başlayın dedi tabı yumurta çatlamamış yıne kıste donuşmüş.şimdi ilaç kullanıyorum adet için bugün son günümdü.daha öncede kullandım 2 defa aynı ilacı 8.günümde olmuştum hep .herşey normal şuan için ilaç 10 gunluk normalde.belirtide yok hala ağrı falanda yok.durup dururken ağlamalarım dışında

anladim canim benim...hayalotum aglama bebegimmm...bence bi kac gün daha beklede kendine sürekli gidebilecegin bi doktor edin..cünkü sürekli degistirincede iyi olmuyo..seni bi doktor iyice tanimaliki ona göre tedavini yapmali...insaallah bi adetin baslarsa zaten hersey kendiliginden düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…