Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim medcezirime soru neyim sorma onun okuyacagi coooookkkkkkk sayfa var zaten....

üsenmede sende oku...

ayyy yyook ben vazgeçtim okumaktan sümeyye geldi mi bugün hiiççç bizim meryem suresi okuma işi ne olduuu? ben bugün de 2 tane okudumm,başta umut olmak üzere teek tek sizlerin ismini de saydımm.. Rabbim kabul etsin inşş

En son oyleydi artik beklemek istemiyodu gunude gecmisti vala bilemiyorum ki bende :18:

loorim eminmisin yaw...:44::44::44:cünkü bundan bi kac gün önce doktor cumartesi falan kacirmayin yumurtlama günün demisti diye hatirliyorum ben....

galiba sen pofff diye bi arkadas vardi o yapacak diye hatirliyorum ben....

loorim eminmisin yaw...:44::44::44:cünkü bundan bi kac gün önce doktor cumartesi falan kacirmayin yumurtlama günün demisti diye hatirliyorum ben....

galiba sen pofff diye bi arkadas vardi o yapacak diye hatirliyorum ben....

Oylemiydi ya ne bilim kafam karisti o zaman poff ne yapti acaba :26:

sümeyye galiba hic gelmedi bugün...valla bu sayi isi biraz karisti...hayalot 41 tane olacak dedi...ben ise bu isler sayiyla olmaz hesap yapmadan okunmali dedim...bilmiyorum artik ne olacak...

Insallah canim cok sagol,benimde su hastaligim bitsin baslicam insallah

sümeyye galiba hic gelmedi bugün...valla bu sayi isi biraz karisti...hayalot 41 tane olacak dedi...ben ise bu isler sayiyla olmaz hesap yapmadan okunmali dedim...bilmiyorum artik ne olacak...

Bence de sayı önemli değil, okuyalım yeter.. Yani kuran da hiç bir dua için şu kadar sayıyla okunmalı diye bir ibare yok nasılsa.. Ama her gün hepimiz en az bir tane okusa çok iyi olur bence

Bence de sayı önemli değil, okuyalım yeter.. Yani kuran da hiç bir dua için şu kadar sayıyla okunmalı diye bir ibare yok nasılsa.. Ama her gün hepimiz en az bir tane okusa çok iyi olur bence

Herkes 1 kere olkusa hepimiz icin dua etse de olabilir bence her turlu olur dua bu sonucta

medcezirim sayfa 374 de a orada düsüncelerimi yazdim ...hayalotta scorpionsta yazdi...bide sen oku düsüncelerini belirt....

Guzel canim cok begendim bu yaziyi ben haklisin aslinda okuruz dua ederiz tum arkadaslarimiz icin sonucta dunya ayet uzerine guzel bi paylasim arkadasim

kızlar yeni topic nasıl açılıyor bakim

Asetonnnn hemşerimmmm öncelikle bebişin hayırlı olsunnnn, sağlıcakla kucağına alırsın inşşş Tatlım bak bu sayfanınn en sütünde anasayfa- kadın, anne & çocuksağlığı- kadın doğum- Bu ay da oladı(( diye bir bölüm var ordan kadın, anne & çocuk sağlığına tıkla yukarıda yeni konu aç butonunu göreceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…