Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Daha iyiyim canim su kirmizilar bitsede calismalara baslasam artik bu arada bal+tarcin+corek otunu kullanmaya basladim dunden beri insallah bu sefer olur.:26:

inşşş inşş inşşşşş canımmmm ben de adet olcam sanırım daha 4 gün var ama bebiş yokmuş gibi hissediyorum

medd cezircim kaçakhayalim sümeyyem kırmızıları gördüm çok şükür

hayalotum hatirlarsan dün lafini etmistik...bak gün dogmadan neler oluyo.....gözünaydin canim benim.......

hayalotum kasim ayinda insaallah kir su seytanin bacagini .....bize güzel haberler ver

hayalotum hatirlarsan dün lafini etmistik...bak gün dogmadan neler oluyo.....gözünaydin canim benim.......

hayalotum kasim ayinda insaallah kir su seytanin bacagini .....bize güzel haberler ver

evet canım ya nasıl sevindim bir bilsen anlatamam inşallah canımın içi hepberaber olcak inşallahbu arada heyecandan hoşgeldin demişsiniz kızlar hoşbulduk demeyi unutmuşum ben

hayalot kocisini duvara tirmandir...

birisi yapiyodu ama kimdi bak unuttum simdi...:44::44::44::44:

yorumunu ilk beğenen kişimi acepbu arada eşime dedim kırmızıyı görünce dedim hayatım zorlu bir süreç seni bekliyor bi yutkunuverdi adamcağızhayalottan kaçış yok herşey için

yorumunu ilk beğenen kişimi acepbu arada eşime dedim kırmızıyı görünce dedim hayatım zorlu bir süreç seni bekliyor bi yutkunuverdi adamcağızhayalottan kaçış yok herşey için

kiz hayalot gercekten senmiydin?yaw ben awake diye hatirliyodum sanki

yaw bende kime akil veriyom alla alla tereciye tere satmisim...

Kizlar kimse sayiya gore okumuyo ya herkez umuta niyetle okudu. yarin medd cezire basliyoruz iki gun boyunca okicaz:)) anlamişkooo

kızlarrr ben kaçtım şimdilik, çocuklara etkinlik hazırlayacağım.. Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…