- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.021
ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..
ama bu sayı olayına bende takıldım..aslında içimizi ferah tutup hergün hepimiz birertane okusak ve hepimize topluca niyetlensek olurmu acaba:44:
hsgeldin sümeyyemmmsayfa 398 den beri al okumaya
Cnm sayi olmazsa aman bisey olmaz bugun okumasamda olur gibi seyler soylenir bence ortada sayi olunca herkez uzerine düseni yaparr
Peki canm okumak isteyenler okusun o zaman hergn bi arkadasa toplansin okunanben hergün muhakkak bitane okurum cnm..çünkü latinceden dikkatlice okuyorum anca gözlerim pörtlüyo valla...birazdan da gidip okuyacağım..tilavet secdesinide yapıcam..Allah kabuletsin inşallah..sayıyla derseniz şöyle yapalım..kimseyi kasmadan herkez günde okuyabileceğini yazsın ona göre toparlayalım..bana farketmez..benim için amaç gönülden dua etmek..kabul olacağına da inanıyorum cnm
bi hsbuldum demek yok muHeaa okurumm
Selam kizlar ben geldim henuz gecmisi okuyamadim
looricim hsgeldin naslsın bakim
Hosbulduk tatlimm iyiyim Allaha sukur sen nasilsin?
Hosgeldin meddcezirimm nasılsın bakimBen de geldiiimmmmmmmmmmm
Nasıl olim, iyi diyelim iyi olsun, haftasonum yoğun geçti msafir fln, meryem süresini okuyamamıstım, bgün 2kere okudum.. öle iste :)
ben geldim kızlar herkese selamallahım allahım ben çok mutluyummmm kırmızılar geldi hiç bukadar sevinmemiştim ya adet oldum diye
ben geldim kızlar herkese selamallahım allahım ben çok mutluyummmm kırmızılar geldi hiç bukadar sevinmemiştim ya adet oldum diye
Hosgeldin medcezirim
Hoşbulduk looricimcimcimmmmmmbugün nasılsın
Hsgledinn hayalotumm..senin adına sevindim.. halay çekip mi kutlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?