Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..
ama bu sayı olayına bende takıldım..aslında içimizi ferah tutup hergün hepimiz birertane okusak ve hepimize topluca niyetlensek olurmu acaba:44:

Cnm sayi olmazsa aman bisey olmaz bugun okumasamda olur gibi seyler soylenir bence ortada sayi olunca herkez uzerine düseni yaparr

Cnm sayi olmazsa aman bisey olmaz bugun okumasamda olur gibi seyler soylenir bence ortada sayi olunca herkez uzerine düseni yaparr

ben hergün muhakkak bitane okurum cnm..çünkü latinceden dikkatlice okuyorum anca gözlerim pörtlüyo valla...
birazdan da gidip okuyacağım..tilavet secdesinide yapıcam..Allah kabuletsin inşallah..
sayıyla derseniz şöyle yapalım..kimseyi kasmadan herkez günde okuyabileceğini yazsın ona göre toparlayalım..
bana farketmez..benim için amaç gönülden dua etmek..kabul olacağına da inanıyorum cnm

Peki canm okumak isteyenler okusun o zaman hergn bi arkadasa toplansin okunan

ben geldim kızlar herkese selamallahım allahım ben çok mutluyummmmkırmızılar geldi hiç bukadar sevinmemiştim ya adet oldum diye

kızlarr .. kimler kaç adet okudu. bi sayı belirlesek miiiiiii :26: bgün 2tane okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…