Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bebeğimm haftasonu senin için okuduk meryem suresini, bugün benim için okuyacaktık ama ne oldu ben de bilmiyorum... Ya sayı konusunda bi karmaşa var sanırım hepimiz burdayken konuşup anlaşsak çok iyi olcak yaa... Şimdi herkes istediği zaman okusun istediği kadar okusun da demek istemiyorum.. Belli bi düzeni olsa ve her gün okunsa süper olur... Sonuçta biz nette tanıştık, insanın tanımadığı din kardeşine ettiği dua daha makbuldur derler yaa.. İşte o hesapp.. Bence düzenli şekilde okumaya devam etsek çok iyi olur

Aaa medd_cezirimm saolasın cnm benm.. benm haftasonu dolu geçti msafir fln vardı, anlatmıştım geçen sayfada, o yüzden hiç nete giremedim aklıma çok gelid ama, bgün 2 tane okudum kendi adıma olanı, sümeyye de bgün girdi mi bilmiyorm gündüz görmedim hiç, sayıyı tam olarak netleştirebileydik, sana geçerdik cnm.. herkes okudğunu yazsın bi sayı toplıyalım :)

bgün 2 tane okuyabildim .

yaa kızlarrr.. bu soğan kürü ve incir dediklerinizi ne için kullanıyorsunuz bi açıklayın ben bilmiyorum ama, belki benim de kullanmam gerekir :26:

cnm valla soğanı tam bilemiyorum ama sanırım pko lular kullanınca iyi geliyo diyorlar.forumlardan bir araştır bence...
incir yumurtaları geliştiriyor diyorlarr.kuru yaş yiyebilirmişsin..valla bende okuduklarımın yalancısıyımm:44:

ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..
ama bu sayı olayına bende takıldım..aslında içimizi ferah tutup hergün hepimiz birertane okusak ve hepimize topluca niyetlensek olurmu acaba:44:

canm bgün burdakileri okuyunca soğan kürü ve incir kürü die netten arastırdım, saraçoğlu tavsiye ediyo, yumurtalıkları gelistiriyomus, birde çoğaltıyomus.. valla yapmayı düsünüyorum.

ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..
ama bu sayı olayına bende takıldım..aslında içimizi ferah tutup hergün hepimiz birertane okusak ve hepimize topluca niyetlensek olurmu acaba:44:

valla canım bana kalırsa her gün düzenli okuyalım gerisi mühim değil.. Dua bu, Rabbim her türlü kabul ederr..

canm bgün burdakileri okuyunca soğan kürü ve incir kürü die netten arastırdım, saraçoğlu tavsiye ediyo, yumurtalıkları gelistiriyomus, birde çoğaltıyomus.. valla yapmayı düsünüyorum.
ben soğanı yapamamm:18:biraz tadı beni zorlarrr
incir yiyorum şimdilik tavsiye ederim:131:

inciri sade mi yiyosun kür mü yapıyosun balım.. Ben de bu ay yedim ama nedense adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo... Bu ayda olmadı sanırım.. Ben kasım topiğini açsam fena olmaz herhalde :2:

yaa bir zamanlar baska bi neden için soğansuyu demislerdi ama, inan ben bile nasıl yapacağımı bilmiyorum.. inciri denemek zor olmasa gerek de , soğanı I am soryy

inciri sade mi yiyosun kür mü yapıyosun balım.. Ben de bu ay yedim ama nedense adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo... Bu ayda olmadı sanırım.. Ben kasım topiğini açsam fena olmaz herhalde :2:

cannm.. hergün bir su bardağı kadar suyun içine, dıs kabuğu soyulmus soğanı dörde bölüp o suda bi 5dk kaynatıp , ılık sekilde içilcekmis sabah ve aksam yemekten önce diyolar ama nasıl yapcaz bilmiyorum :26:

kuru incir aldım cnm..onu yiyorum ama bilmmem faydası varmı..aslında kür olarak yapılıyormuş ta ben sıkılıyorum öyle işlerdenn

ıyyyy..kız midem kalktı haa..beni öldür içemem onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…