- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.001
umudum birak kolaylik yapma kendileri okusun...
8scorpionsum .. yap güzelim yap yap, hakedene yapılır dimiiii
olmaz bea demem lazım insanlık öldü mü.. cünkü onlara soru sordum cvp istiorum..
simdi burada olmayan kızlaarrrr..
8scorpionsum.... umtsmyyem...awake77im....med-cezirim.. hayalotum....ıımm baska kim vardıııı=))) .. size söylüyorum.. sayfa 398 den itibaren ben bikaç kere msj yazdım buraya, o yüzden bakın size kolaylıkta yapıyorum, kıymetinizi bilin
kusura bakmayin hayalotum kurtaracak beni...bide ehliyetini alsin kaciracak beni sizin elinizden...
Bebeğimm haftasonu senin için okuduk meryem suresini, bugün benim için okuyacaktık ama ne oldu ben de bilmiyorum... Ya sayı konusunda bi karmaşa var sanırım hepimiz burdayken konuşup anlaşsak çok iyi olcak yaa... Şimdi herkes istediği zaman okusun istediği kadar okusun da demek istemiyorum.. Belli bi düzeni olsa ve her gün okunsa süper olur... Sonuçta biz nette tanıştık, insanın tanımadığı din kardeşine ettiği dua daha makbuldur derler yaa.. İşte o hesapp.. Bence düzenli şekilde okumaya devam etsek çok iyi olur
seni hayalot ta alamazz elimdennnn
yaa kızlarrr.. bu soğan kürü ve incir dediklerinizi ne için kullanıyorsunuz bi açıklayın ben bilmiyorum ama, belki benim de kullanmam gerekir :26:
ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..Aaa medd_cezirimm saolasın cnm benm.. benm haftasonu dolu geçti msafir fln vardı, anlatmıştım geçen sayfada, o yüzden hiç nete giremedim aklıma çok gelid ama, bgün 2 tane okudum kendi adıma olanı, sümeyye de bgün girdi mi bilmiyorm gündüz görmedim hiç, sayıyı tam olarak netleştirebileydik, sana geçerdik cnm.. herkes okudğunu yazsın bi sayı toplıyalım :)
bgün 2 tane okuyabildim .
cnm valla soğanı tam bilemiyorum ama sanırım pko lular kullanınca iyi geliyo diyorlar.forumlardan bir araştır bence...
incir yumurtaları geliştiriyor diyorlarr.kuru yaş yiyebilirmişsin..valla bende okuduklarımın yalancısıyımm:44:
ben hergün birtane okuyabiliyorumm..bugün 3. okuycam inşallahhh..
ama bu sayı olayına bende takıldım..aslında içimizi ferah tutup hergün hepimiz birertane okusak ve hepimize topluca niyetlensek olurmu acaba:44:
ben soğanı yapamamm:18:biraz tadı beni zorlarrrcanm bgün burdakileri okuyunca soğan kürü ve incir kürü die netten arastırdım, saraçoğlu tavsiye ediyo, yumurtalıkları gelistiriyomus, birde çoğaltıyomus.. valla yapmayı düsünüyorum.
ben soğanı yapamamm:18:biraz tadı beni zorlarrr
incir yiyorum şimdilik tavsiye ederim:131:
ben soğanı yapamamm:18:biraz tadı beni zorlarrr
incir yiyorum şimdilik tavsiye ederim:131:
inciri sade mi yiyosun kür mü yapıyosun balım.. Ben de bu ay yedim ama nedense adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo... Bu ayda olmadı sanırım.. Ben kasım topiğini açsam fena olmaz herhalde :2:
kuru incir aldım cnm..onu yiyorum ama bilmmem faydası varmı..aslında kür olarak yapılıyormuş ta ben sıkılıyorum öyle işlerdenninciri sade mi yiyosun kür mü yapıyosun balım.. Ben de bu ay yedim ama nedense adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo... Bu ayda olmadı sanırım.. Ben kasım topiğini açsam fena olmaz herhalde :2:
cannm.. hergün bir su bardağı kadar suyun içine, dıs kabuğu soyulmus soğanı dörde bölüp o suda bi 5dk kaynatıp , ılık sekilde içilcekmis sabah ve aksam yemekten önce diyolar ama nasıl yapcaz bilmiyorum :26:
Ben celdummm:))
ıyyyy..kız midem kalktı haa..beni öldür içemem onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?