Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh ohh maşallah canımmm.muhabbetiniz daim olsunnnnnnnnnnn
tühhh kaçırdıkkk.bileydim gelir ben de sizi çekerdim kuzummmm ayyy ne gülerdik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabuletsin tatlımmmm..tez zamanda kabulolsun dualarımızzz

yok canım ben kimseye dert yanmam günlük tutuyorum rahatlıyorum eltime asla anlatmam eltim anlatır bana az çok aynı seyleri onada yapmışlar hatta eltim çenelidir onlar çok kavga etmişler geçinemiyolarmış şimdi eltim baska şehirde... yapmam öyle bişey canım sagol ....

Son düzenleme:

deme scorpıonsum eşim kayboldu o kıyafetlerin içinde garibimbaşına taktığı sarık bile boyu kadar garibimin amın kuzum inşallahbi gün buluşma şansımız olursa hep beraber oryaya gideriz bi resim çektiririz kknın sultanlarıııı

ecehanım napıyon bitanemmm

daha gelmemiş benim canbonlarımbende bi dua topiğene bakem gelen olursa beğeni yapın damlarım hemen bitanelerrr

kız gülme adamaaaaaa
koca koca kıyafetlerneyapsın yaniii..ama iyi eğlenmişsiniz maşallahhhh
valla hepimiz sultan oluruz tatlım ne hoşşşş

en güzeli tatlım.valla kimseye güvenmiyorum artık insanlar çok acayip.günlüğünü de kaptırma kimseye amannben de kendimle sohbet ediyorum çok bunalınca.kenbdim söyleyip kendim dinliyprummm.ama kk da olmak güzel burada hertürlü dertleşiyoruz kimsenin kimseden bir çıkarı yok..hiçç tanımadan gördük sevdik birbirimiziçok şükür

kız gülme adamaaaaaa
koca koca kıyafetlerneyapsın yaniii..ama iyi eğlenmişsiniz maşallahhhh
valla hepimiz sultan oluruz tatlım ne hoşşşş

valla onu bilmemde kuzum ona baktıkça ben pek bi eğlendimm
şimdide resme baka baka kopuyorum gülmekten
sen naptın bitanem iyi geliyormu ilaçların:26:

demekki kendiyle konuşan tek akıllı ben değilmişim

anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

isim neydiiiiiiiiiiiiiii cikaramadimmm...adin neydi hatirkamadimmmmmmmmmm..hersey cok guzel gidiyordu,....konusuyorduk anlasiyordukkkkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hatirlatirim musadenle fazla degil gecen sene ayyy ne olmus bugun bana

alaala hastalık tek çekilirmi kuzumm hastalıkta saglıkta berabersınız diye boşuna demediler nikah masasında

tabiii ebn gripimi bile paylaşırım kocişimleeeeeeeeeeeeeeee
sen nasılsın tatlımmm..yaa ben de inşallah ctesiş annemle EyüpSultan Hz. ne gitmek istiyorumm..inşallah annemde bende iyileşirizzzzz..bir cuma da işten izin alıp kaçsam Hüdai hz.ne..ama cuma vakti erkekler giriyo dimiiii:26:

isim neydiiiiiiiiiiiiiii cikaramadimmm...adin neydi hatirkamadimmmmmmmmmm..hersey cok guzel gidiyordu,....konusuyorduk anlasiyordukkkkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hatirlatirim musadenle fazla degil gecen sene ayyy ne olmus bugun bana

alppin kuşummmm neşen yerinde maşallah kuzucuğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…