- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.781
KuzularrrrrnerdesinizZ
ben geldim canbonlarım
eşimle önce yerebatan sarnıcını gezdik hiç girmemiştim öncesindeorda osmanlıya ait kıyafet gıydırıyolardı resım cektırıyosun.erkek padişah kadın prenses sultan oluyo diyim tutturdum çekilcez diye.eşim zar zor tamam dedi.giydirdiler bizi bir komik olduk milletin içinde görseniz geberirdniz gülmekten sonram sıra bekledık çekim için.kız bizi çekiyo yabancı turıstlerde ayrıyetten yıne bizi çekiyo allahım gözümden yaş geldi 5 dakka boyunca
sonra gezdik oryaı ayasofyaya gırdık orayada gırmemiştimsonra eyüp sultana gittik.dualarımızı ettik.güzeldi yemek yedık geldık . rabbım dualarımı kabul ederse eger mart ayında hepimiz hamiş kalcaz sanırsam
aman cnm aman kimseye dert yanma..eşine bile..boşverrr..aynısını benim arkadaşım yaptı eltisine anlattı..eltisi de ona..sonra gitti elti kaynanayla kanka oldu..bizim kızı dışlamalar falan..herkes verdiği kadar değer görsün senden..en güzel bu..
ohh ohh maşallah canımmm.muhabbetiniz daim olsunnnnnnnnnnn
tühhh kaçırdıkkk.bileydim gelir ben de sizi çekerdim kuzummmm ayyy ne gülerdik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kabuletsin tatlımmmm..tez zamanda kabulolsun dualarımızzz
yok canım ben kimseye dert yanmam günlük tutuyorum rahatlıyorum eltime asla anlatmam eltim anlatır bana az çok aynı seyleri onada yapmışlar hatta eltim çenelidir onlar çok kavga etmişler geçinemiyolarmış şimdi eltim baska şehirde... yapmam öyle bişey canım sagol ....
daha gelmemiş benim canbonlarımbende bi dua topiğene bakem gelen olursa beğeni yapın damlarım hemen bitanelerrr
kız gülme adamaaaaaademe scorpıonsum eşim kayboldu o kıyafetlerin içinde garibimbaşına taktığı sarık bile boyu kadar garibimin amın kuzum inşallah bi gün buluşma şansımız olursa hep beraber oryaya gideriz bi resim çektiririz kknın sultanlarıııı
yok canım ben kimseye dert yanmam günlük tutuyorum rahatlıyorum eltime asla anlatmam eltim anlatır bana az çok aynı seyleri onada yapmışlar hatta eltim çenelidir onlar çok kavga etmişler geçinemiyolarmış şimdi eltim baska şehirde... yapmam öyle bişey canım sagol ....
kız gülme adamaaaaaa
koca koca kıyafetlerneyapsın yaniii..ama iyi eğlenmişsiniz maşallahhhh
valla hepimiz sultan oluruz tatlım ne hoşşşş
en güzeli tatlım.valla kimseye güvenmiyorum artık insanlar çok acayip.günlüğünü de kaptırma kimseye amannben de kendimle sohbet ediyorum çok bunalınca.kenbdim söyleyip kendim dinliyprummm .ama kk da olmak güzel burada hertürlü dertleşiyoruz kimsenin kimseden bir çıkarı yok..hiçç tanımadan gördük sevdik birbirimiziçok şükür
hoşgeldinnnnnasılsın canbonum
demekki kendiyle konuşan tek akıllı ben değilmişim
iyiyim tatlım yani çok şükür burun akıyo hala ama olsun..kocişte burun akmaya başladı.bulaştırdım adamaaa
herşey bebiş içinnnnnnnnnnnnnnnnn
alaala hastalık tek çekilirmi kuzummhastalıkta saglıkta berabersınız diye boşuna demediler nikah masasında
isim neydiiiiiiiiiiiiiii cikaramadimmm...adin neydi hatirkamadimmmmmmmmmm..hersey cok guzel gidiyordu,....konusuyorduk anlasiyordukkkkkkkkkkkkk hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... hatirlatirim musadenle fazla degil gecen sene ayyy ne olmus bugun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?