Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum sana niyetlendim toplam 3tane okudum.kizlarda yazsin sana baklim kac olduk.biterse yarin meddcezirime niyetlenelimm

Ben umut için 4 tane meryem suresi okudum haftasonu...

canlarım benim çok tsk ederim.. sayıyı ben tamamlarım, okumayanlar için sorun değil .. loorim de adetim bitince demisti.. neyse bi toparlarız bakalım ..

8scorpionsumm hsg cnm.. nasılsın bakimm..
ben de netten yine arastırma pesindeyim belki zorlanıcam ama soğan kürüne baslıcam elimizden geleni yapalım bakalım, birde içmekte zorlananlar içine bi iki damla limon suyu ve birazad tadlandırmak için seker yada bal konlabilir rahat içilmeis açısından diyor Saraçoğlu.. bakalım denicem ama aç karnına incir kürünü de yapacam insss bu ay fayda görürüm , hep biz mi böle zorlanıcaz yaaa Allahım sen affett

ve bi slogan buldum .. : el bebek, gül bebek, gel bebek

geçmişolsun canım benim biraz daha sık dişini .sabret biraz geciktiğin gibi yaparsın

ben geldimama kimsecikler yokya demin öldüm öldüm dirildim sanırım kistim patladı anlamış değilim hiç bu şekil olmamıştım bi ara düşünmedim değil acaba bebek vardıda düşürüyormuyum diye.çok şükür şimdi iyiyim ama
rosecim hiç görüşemiyoruz artık çok özledim seni ya
umudum slogansüpermiş el bebek gül bebek gel bebek
meddcezircime olan fikrimi yazmıştım zaten
gümüşüm inşallah bir sorun çıkmaz sen yine bir muaneden geç rabbim gönlüne göre verir inşallah
bu arada ya dün sümeyye burdaydı hep ama hiç yazmamış nerde bu kız :44:anlamadım ben ya:44:
looricimde sanırım yazılanları çözemedi
diğer fıstıklar akşama görüşürüz inşallah

sağol cnm inş hepimiz böyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…