- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.141
kızlar iyi kaynattık bu akşam.sabah okuyanlaraa yazık olucak.ben yavaştan yatayım.öpüldünüzz
umudum sana niyetlendim toplam 3tane okudum.kizlarda yazsin sana baklim kac olduk.biterse yarin meddcezirime niyetlenelimm
Ben umut için 4 tane meryem suresi okudum haftasonu...
valla standartı bozmazsak aralıkta hamileyim inşgùmüşùm hadi bakalim kasìmda baslasın calismalarrr
tez zamands hamis olursun insallahh
valla standartı bozmazsak aralıkta hamileyim inş
doktorla görüşmedim ama daha bakalım o ne diycek :26:
evet canım, geçen ay adetime 5 gün kala düştümçok korkunçtu yaa canımın yanmasını unuttum ya bebeğim varsa diye başladım ağlamayaa.. Biliyo musun ilk kez bebeğim olmadığı için geçen ay sevindim. Çünkü olsaydı çok tehlikeli olabilirdi. 1 ay oldu ama o kadar sert düştüm kii hala popom çoook acıyoo
sağol cnm inş hepimizben geldimama kimsecikler yok ya demin öldüm öldüm dirildim sanırım kistim patladı anlamış değilim hiç bu şekil olmamıştım bi ara düşünmedim değil acaba bebek vardıda düşürüyormuyum diye.çok şükür şimdi iyiyim ama
rosecim hiç görüşemiyoruz artık çok özledim seni ya
umudum slogansüpermiş el bebek gül bebek gel bebek
meddcezircime olan fikrimi yazmıştım zaten
gümüşüm inşallah bir sorun çıkmaz sen yine bir muaneden geç rabbim gönlüne göre verir inşallah
bu arada ya dün sümeyye burdaydı hep ama hiç yazmamış nerde bu kız :44:anlamadım ben ya:44:
looricimde sanırım yazılanları çözemedi
diğer fıstıklar akşama görüşürüz inşallah
sağol cnm inş hepimizböyle oluruz
sağol cnm iyiym sen nasılsın bi doktorla görişiyim daha iyi olcam ilk defa bu kadar heycanlıyım hamile kalcam diye allah sonunu hayır etsin inş sen nasılsıninşallah canım benimnasılsın bu arada hoşgeldin
ben varım bebeğimBen geldim ama kimsecikler yok
sağol cnm iyiym sen nasılsın bi doktorla görişiyim daha iyi olcam ilk defa bu kadar heycanlıyım hamile kalcam diye allah sonunu hayır etsin inş sen nasılsın
ben varım bebeğim
sağol cnm iyiym sen nasılsın bi doktorla görişiyim daha iyi olcam ilk defa bu kadar heycanlıyım hamile kalcam diye allah sonunu hayır etsin inş sen nasılsın
ben varım bebeğim
ben varım bebeğim
loorimmmbende burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?