Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yok tatlim ya biraz moralim bozuk bazen agliyorum bazen susuyorum kuzenim bugun dogum yapti farkli duygular icerisindeyim iste..

Yok tatlim ya biraz moralim bozuk bazen agliyorum bazen susuyorum kuzenim bugun dogum yapti farkli duygular icerisindeyim iste..

ahh cnm benm bu isler zor.. bi ablam da, bana derdi bir zamanlar, benm doğum yaptığım gün sen olaydın hastanede yanımda keske, seni olsan isterdim dedi.. ben ölece kala kaldım, hiç bunun duyguları ne olur düsünmüyo sanki :26:

melek kocama sordum tatilden vazgecermisin dedim tmm dedi ama yinede kasımda hamile kalırsam mayıs haziran arası kaçarız biraz kocam duramaz ben bilirim huyunu
inş yeni yılda hepimiz meleklerimizi kucağımza alırız
hiçde iğne olmak istemiyorum doktorun teki çıksa kullanmana gerek yok dese keşke ama mucize olurdu bu

Oyle gercdekten ne biliyim yasamadan bilinmiyo iste bekara kari bosamak kolay derler ya dogru

bizi bizden başkası anlamaz kimse bizim kadar üzülemez

aaaa loorim gelmis

yaw loorim birak bu umutsuz halleri.....bak benimde 3 hafta önce kardesimin karisi 2.cocugunu dogurdu...hem sevindim hemde biraz burukluk yasadim ..ama napalim dünya böyle iste biri sevinirken baskalari duygulaniyo biliyor...

valla bisey söylüm mü sürekli böyle oturup üzülür aglarsan kendine yaparsin...yaw ben aglayamiyorum bile....cünkü elimede bisey gecmeyek zaten...

su an bile kafama hic bisey takmiyorum...bu ay olmasa bile napim olmazsa ölüm yokya ucunda...diger aya besmele cekerek yine calismalara baslarim

ben hep böyle yaptim hic kafaya takmadim ve 3 yil icinde 4 kere hamile kaldim..buna korunmada dahil...cünkü stres hamile kalmayi engelliyor...kendine biraz ugraslar bul canim benim..kafani oyala...

Son düzenleme:

gumusüm valla o igne olmama gibi hayalleri unut...bizim gibi kani pihtililar buna mecburuz...yeterki bebisimiz olsun herseye raziyiz....

Ne biliyim yasakhayal boyle bi tuaf oluyorum iste ben kendime kiziyorum ama niye kiziyorum onuda bilmiyorum uzgunum hepsi bu

gumusüm valla o igne olmama gibi hayalleri unut...bizim gibi kani pihtililar buna mecburuz...yeterki bebisimiz olsun herseye raziyiz....
cnm pıhtılaşma kağıdın açıktaysa bana bi sonucunu yazarmısın ya doktor neye göre iğne veriyo bnde sadece mutasyonlar yazıyo anlamıyorum iğneyi artırdı doktor acaba neye göre

Ne biliyim yasakhayal boyle bi tuaf oluyorum iste ben kendime kiziyorum ama niye kiziyorum onuda bilmiyorum uzgunum hepsi bu

olabilir loorim..insan psikolojisi iste ....hepimiz yeri geliyo kendimizi sucluyoruz ama süreklide suclamamaliyiz....ben artik rabim sen dogrusunu biliyosun..hakkimda hayirlisini ver diyorum.....cünkü herseyin zamanini o biliyor...demekki yavrularimiz daha gelme zamani degilmis....rabbimize sadece dua edecegiz....ama bu aradada sadece oturup beklememeliyiz....kontrollerimizi olup gereken neyse yapmaliyiz....termin gününde bütün isteklerini doktoruna söyle....gerekenlerin yapilmasini iste,,,birazda doktorunu zorla ...cünkü cogu doktor ilgisiz oluyo....

cnm pıhtılaşma kağıdın açıktaysa bana bi sonucunu yazarmısın ya doktor neye göre iğne veriyo bnde sadece mutasyonlar yazıyo anlamıyorum iğneyi artırdı doktor acaba neye göre

canim benim simdi bulamadim ..esim nereye koyduysa o gelince sorum sana yazarim...hem bildigim herseyi sanada anlatirim....

Oyle yasakhayal Bakalim hayirlisi ama iste bunu dilim soyluyo tabiki kalbim hemen diyo her ay belki bu ay diyerek geciyo hep hayal kirikligi oluyo napiyim taktir yaradanin dua EDIYORUM sadece

Oyle yasakhayal Bakalim hayirlisi ama iste bunu dilim soyluyo tabiki kalbim hemen diyo her ay belki bu ay diyerek geciyo hep hayal kirikligi oluyo napiyim taktir yaradanin dua EDIYORUM sadece

ah loorim ah keske ayni sehirde olsaydik ben senin moralini bi günde düzeltirdim...

senide kendime benzetirdim valla

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnmm..inşallah o hain kist patlamıştır da kurtulmuşsundur cnm

Hayalotummmmmm,canımmm, bebeğimmmmm çook geçmiş olsun bitanem, kistinden kurtulmuşsun çok şükür.. Dikkat et kendine olar mıııı

oooo ben geldimm .. bunların hepsi kayboluvermiss .. çıkın bakim ortaya .. hazır pc bana kalmısken

Oyle gercdekten ne biliyim yasamadan bilinmiyo iste bekara kari bosamak kolay derler ya dogru

ahh bitanemm.. öle olur zaten .. istersin istersin.. ne çok istiyosun derler .. ama bilmezler kii insanın içindeki duyguları ??.... hele bide yıllar yıllar geçmişse.. bu insana iyice koyar ..ama anlatamazsın benm gibi bir türlü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…