- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.161
ya bu ara gezmelerdeym lahana sardık gün vardı oralara gittik ama uzun bisüre evdeyim korkmayınGumusum gormedim nerelerdesin bakiyim sen
kıskanç hemen burdayım diyoloorimmmbende burdayım
sağol cnm iyiym sen nasılsın bi doktorla görişiyim daha iyi olcam ilk defa bu kadar heycanlıyım hamile kalcam diye allah sonunu hayır etsin inş sen nasılsın
ben varım bebeğim
ya bu ara gezmelerdeym lahana sardık gün vardı oralara gittik ama uzun bisüre evdeyim korkmayın
kıskanç hemen burdayım diyo
Selam hayalotum nasil gidiyo?
ya bu ara gezmelerdeym lahana sardık gün vardı oralara gittik ama uzun bisüre evdeyim korkmayın
kıskanç hemen burdayım diyo
iyi gidiyo canım napam kursa gidicem birazdançok ağrılı geçiyo bu ay ya
Buralarda ol cunku birbirimize ihtiyacimiz var :26:
her daim yanınızda ve arkanızdayımiyi düşün iyi olsun bitanemhayırlısıyla güzel şeyler olsun bende iyiyim çok şükür
her daim yanınızda ve arkanızdayım
dimi biri mutlu bi haber alınca hep beraber seviniyoruz yada üzülüyoruz ne garipBirbirimizi o kadar tanimasakta farkli bir sinerji var hepimizin arasinda
dimi biri mutlu bi haber alınca hep beraber seviniyoruz yada üzülüyoruz ne garip
yokmu topikde hamile yaCok garip hemde ama mutluyuz ve umutluyuz
slmm kızlar ben geldimm
bu arada hayalotum geçmis olsun iyisin ins simdi
cnm anca girebildim kusura bakma.iyiyim tatlım sen bi dene bakalım ama ben incir kürü yapsa daha iyi8scorpionsumm hsg cnm..nasılsın bakimm..
ben de netten yine arastırma pesindeyimbelki zorlanıcam ama soğan kürüne baslıcam elimizden geleni yapalım bakalım, birde içmekte zorlananlar içine bi iki damla limon suyu ve birazad tadlandırmak için seker yada bal konlabilir rahat içilmeis açısından diyor Saraçoğlu.. bakalım denicem ama aç karnına incir kürünü de yapacam insss bu ay fayda görürüm , hep biz mi böle zorlanıcaz yaaa Allahım sen affett
..
ve bi slogan buldum .. : el bebek, gül bebek, gel bebek
cnm anca girebildim kusura bakma.iyiyim tatlım sen bi dene bakalım ama ben incir kürü yapsa daha iyi
sloganın harikaaaa..izun verirsen kullanmak isterim bayram şekerim gelmezse:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?