Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gulusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

töbeee 30 kişi olduuuuuuuu..korkuyorum kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
noluyo topikte acep bu kadar ne okuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:7
:

Son düzenleme:

bu satırlara bir özlü söz de benden alppin kuşummmmm:

keser döner,sap döner,gün gelir hesap dönerrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun boyleyimmm aslinda pazar gunu benim icin sikinti bir gun..icimdeki sikintidan da olabilirrrr..bastiriyorummm habibtemmmmm...

hosbulduk hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

birileri bizi gozetliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cikin ortayaaaaaaaaaaaaaaa

35 oldularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

olsun habibtemn bazen kendin kendini eğlendiricen napğalım kaderimiz buuuuu..sıkıntısız hayat yokkkkkkkkkkkkk

konsususunnnn ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burda izlemeyin bizi ayip oluyor amaaaaa 36

ayşemmmmm hadi rastgele tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm

rastgele rastgele inş. bu sefer tutturcamm kararlıyımm

amin saol cnm takıntı yaptım takıntı yaparsanda olmaz diyolar en iisi doktora gidip ne olduğunu anlamak heralde böle soru işareti ile bekleyeceğime adet bitsin ilk iş inş doktora gidicem

işte bnmmde öyle oldu cnmm stres yaptımm adet duzensizliği basladı 3 aydır ugrasıyoruz duzeltmek için

ALLAH dualarınızzıı kabul etsinn bitanemm iyi gezmişsinizz maşallah bizde gelcez istanbulaa nasipse yazın geleriimm yanınaaa aşkıssııı

ayşem de gelmişşş hoşgelmişşşşşş

hoşbuldukk cancazımm nasılsınn ?

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?

tatlım yaa üzme kendini..kavgasız evlilik olmuyo kiiii.ama inşallah çabuk geçerrrrrrrr

amin amin ne bilimm scorpimm bi yaranamadım onun için bi iyi olamadımm hep ben hatalı suçlu kendisinde hiç hata yokmuş hep ben sucluyum yerden göge kadar haklıyım ben diyo

hoşgeldin melekciğim..
anlattığın kadarıyla hamilelik olacağını zannetmiyorum cnm..olsa bu güne kadar testte çıkardı..belki stresten yada hamile kalma korkusundan reglin düzensizleşmiştir..ama imkanın varsa bi kdoğum uzmanına git cnm..hem muayene ol..kist falan olmasın Allah korusun..birde tavsiyem evlenene kadar güvenilir bi korunma yöntemi seçin.zor durumda kalmayın hem senın kafan rahat eder..

hoşgeldnn cnmm aramıza bence hamile değilsindir testte kesin cıkardıı 6 haftalık olsaydı gebeliğinn... mevsimler degişikler , stresten , kullandıgın ilaçlarda yapar geçmiş olsunn cnmm ama dr. gitmen fayda var

amin amin ne bilimm scorpimm bi yaranamadım onun için bi iyi olamadımm hep ben hatalı suçlu kendisinde hiç hata yokmuş hep ben sucluyum yerden göge kadar haklıyım ben diyo

canım yaa haklısın ama zor tabii..erkekler genelde böyle.beni,mki melek gibidir ama damarı tutarsa haksız olduğunu kabulettiremzsin..sen üzme kendini bak yumoşlarsın şimdi stres yapmaman lazım seniinnn

ayrıca eklemeyi unutmuşum canım hiçbir şekilde birleşme yada boşalmada olmadı zevk suyundan şüpheleniyorum işte. Adetlerim genelde geç gelirdi ve geç gelmesi dolayısıyla sanırım çok yoğun ve yataktan çıkamıyacak kadar ağrılı olurdu bu aylar böyle olması kafamı karştrdı sadece.

cnm o zevk suyu herkesin korkulu rüyası zaten..ama bence onunla hamile kalmak Allahtan bi,r mucize..sana kendimden örnek vereyim..8 aydır deniyoruz bebiş için.ne eşimde ne bende sorun yok..ilişkiden sonra bacakları havaya dikmeler yarım saat yatmalar vs..türlü şaklabanlıklar..ama Rabbim nasibetmeyince ne çare..zevk suyunda sperm olabiliyor ama özellikle birkere boşalmadan sonra ikinciye devam edilirse zevk suyuna sperm karışıyormuş..
zor işler anacım işte kadın olmak ta zor..ama dikkatli olun yine de cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…