- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.801
anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gulusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun boyleyimmm aslinda pazar gunu benim icin sikinti bir gun..icimdeki sikintidan da olabilirrrr..bastiriyorummm habibtemmmmm...
hosbulduk hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birileri bizi gozetliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cikin ortayaaaaaaaaaaaaaaa
konsususunnnn ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burda izlemeyin bizi ayip oluyor amaaaaa 36
ayşemmmmm hadi rastgele tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm
amin saol cnm takıntı yaptım takıntı yaparsanda olmaz diyolar en iisi doktora gidip ne olduğunu anlamak heralde böle soru işareti ile bekleyeceğime adet bitsin ilk iş inş doktora gidicem
ben geldim canbonlarım
eşimle önce yerebatan sarnıcını gezdik hiç girmemiştim öncesindeorda osmanlıya ait kıyafet gıydırıyolardı resım cektırıyosun.erkek padişah kadın prenses sultan oluyo diyim tutturdum çekilcez diye.eşim zar zor tamam dedi.giydirdiler bizi bir komik olduk milletin içinde görseniz geberirdniz gülmekten sonram sıra bekledık çekim için.kız bizi çekiyo yabancı turıstlerde ayrıyetten yıne bizi çekiyo allahım gözümden yaş geldi 5 dakka boyunca
sonra gezdik oryaı ayasofyaya gırdık orayada gırmemiştimsonra eyüp sultana gittik.dualarımızı ettik.güzeldi yemek yedık geldık . rabbım dualarımı kabul ederse eger mart ayında hepimiz hamiş kalcaz sanırsam
ayşem de gelmişşş hoşgelmişşşşşş
konsususunnnn ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burda izlemeyin bizi ayip oluyor amaaaaa 36
alppınımmm ah anamm cok morelım bozuk bi konuşsamm varryaa
nollldu ayşemeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26:
bnmkıyle kavga etttikk yüzüm gözüm şişş
tatlım yaa üzme kendini..kavgasız evlilik olmuyo kiiii.ama inşallah çabuk geçerrrrrrrr
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ?
amin amin ne bilimm scorpimm bi yaranamadım onun için bi iyi olamadımm hep ben hatalı suçlu kendisinde hiç hata yokmuş hep ben sucluyum yerden göge kadar haklıyım ben diyo
hoşgeldin melekciğim..
anlattığın kadarıyla hamilelik olacağını zannetmiyorum cnm..olsa bu güne kadar testte çıkardı..belki stresten yada hamile kalma korkusundan reglin düzensizleşmiştir..ama imkanın varsa bi kdoğum uzmanına git cnm..hem muayene ol..kist falan olmasın Allah korusun..birde tavsiyem evlenene kadar güvenilir bi korunma yöntemi seçin.zor durumda kalmayın hem senın kafan rahat eder..
ayrıca eklemeyi unutmuşum canım hiçbir şekilde birleşme yada boşalmada olmadı zevk suyundan şüpheleniyorum işte. Adetlerim genelde geç gelirdi ve geç gelmesi dolayısıyla sanırım çok yoğun ve yataktan çıkamıyacak kadar ağrılı olurdu bu aylar böyle olması kafamı karştrdı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?