- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.821
canım yaa haklısın ama zor tabii..erkekler genelde böyle.beni,mki melek gibidir ama damarı tutarsa haksız olduğunu kabulettiremzsin..sen üzme kendini bak yumoşlarsın şimdi stres yapmaman lazım seniinnn
cnm o zevk suyu herkesin korkulu rüyası zaten..ama bence onunla hamile kalmak Allahtan bi,r mucize..sana kendimden örnek vereyim..8 aydır deniyoruz bebiş için.ne eşimde ne bende sorun yok..ilişkiden sonra bacakları havaya dikmeler yarım saat yatmalar vs..türlü şaklabanlıklar..ama Rabbim nasibetmeyince ne çare..zevk suyunda sperm olabiliyor ama özellikle birkere boşalmadan sonra ikinciye devam edilirse zevk suyuna sperm karışıyormuş..
zor işler anacım işte kadın olmak ta zor..ama dikkatli olun yine de cnm..
yüzüm gözüm şişti 1 den beri aglıyorumm ... napayım artıkk sol tarafta bişeyler oluyo zaten ya yumurtm catlıyo kesinnhsg nin faydasını görcekmiyimm bakalım bu ayy
ayykıyamam sanaaaaaaaaaaa..ağlama tatlımmmm aksine güçlü oll..inşallah önemsiz bir konudurrr.bak hem bu günblerde koçiş sana lazımmmm..aranı iyi tuuuutttttt
bende soldan çatlıyorum bu ay tatlım..hatta ilişkide soluma ağrı giriyo..yılbaşında hamile kaldığımda da böyle olmuştuı çok ağrı olmuştu ilişkide..iki gün üstüste çalıştık ve yumoşla spoş buluşmuştuu..ama kalamadı bende o ayrı mesele tabiiii
inşallah cnmm hsg den fayda gören çokkkkkk
saoll tatlımm bnmm hesaplamalarıma göre yumurtlama günüm 25 şubat 3 mart arası bugun son yani eger dogruysa artık işime yaramaz vala hiç gidip yanaşamam o bana yaklaşmıyo bende yaklaşamam ona bu sefer cok üstüme geldi ya neyse boşverdimm gitti o umursamıyo bendee umursamıyorum artık.52: bendeee böle olmak istiyorum artıkk sadece bebeğimle ilgilenmek şu yalnızlıktan kurtulmakk istiyorummm
seninle aynıyız bu ay sanırım cnm..15. günüm benim bu gün..şimdi yine ovu test yaptım bakalım pozitifse yarın da çalışırız diyorummmm
valla iyiki hastayım bi de iyi olsam nolcaktı aceppppppppp
senin yumurtlama olmuşmudur cnm..ben tam emin olamadım ağrım var ama şeffaf akıntıyı yakalayamadım..o yüzden şansa bırakmayayım dedim bazen 16. gün çatlıyo benim ki
yahu ben çıkmışım 30 kişi olmuşştöbeee 30 kişi olduuuuuuuu..korkuyorum kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
noluyo topikte acep bu kadar ne okuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:7:
gözetlesinler tatlım elbet gelceklerbugun boyleyimmm aslinda pazar gunu benim icin sikinti bir gun..icimdeki sikintidan da olabilirrrr..bastiriyorummm habibtemmmmm...
hosbulduk hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birileri bizi gozetliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cikin ortayaaaaaaaaaaaaaaa
gel gel gellllrastgele rastgele inş. bu sefer tutturcamm kararlıyımm
işte bnmmde öyle oldu cnmm stres yaptımm adet duzensizliği basladı 3 aydır ugrasıyoruz duzeltmek için
ALLAH dualarınızzıı kabul etsinn bitanemm iyi gezmişsinizz maşallah bizde gelcez istanbulaa nasipse yazın geleriimm yanınaaa aşkıssııı
hoşbuldukk cancazımm nasılsınn ?
amin amin ne bilimm scorpimm bi yaranamadım onun için bi iyi olamadımm hep ben hatalı suçlu kendisinde hiç hata yokmuş hep ben sucluyum yerden göge kadar haklıyım ben diyo
yahu ben çıkmışım 30 kişi olmuşşdemkki benim cıkmamı mı bekliyolarmış neee
gözetlesinler tatlım elbet gelcekler
gel gel gellllkapım açık ayşem seve seve dört gözle beklerim yolunu saol bıtanem
ayşem noldukıne :44::44:bana bak bu adamı bı doverım üzmesin benim kızçemisen takma kuzum ya ben hiç ağlamam saatlerce tartıştığımda sinir olurum evden kovarım kesin sonra 20 dakka geçince ya o arar ya ben ama aman kuzum bak kaç saatır aglıyonda sonunda düzelcekmi yok oyuzden aglamaya 5 dakka ayır sonra kapı dışarııı
bnm akıntımm oldu 2 gunn seffaf akıntım oldu simdi sut kesiği gibi ara ara akıntım oluyoo... ovu. testi denicektım ama unuttum ya tamamen cıkmıs aklımdann .. scorpim bak şimdi ben 10 ocak adet oldum 16 sında bitti 15. ocakta yani adetın 5. gunu klomene basladım 25 ocakta catlatma iğnemi vuruldumm... 13 şubatta adet oldumm yani iğnenin 19. günü adet oldum benm yumoşlar ne zaman catlamış oluyo nasıl hesaplanıyo biliyo musnn
yahu ben çıkmışım 30 kişi olmuşşdemkki benim cıkmamı mı bekliyolarmış neee
gözetlesinler tatlım elbet gelcekler
gel gel gellllkapım açık ayşem seve seve dört gözle beklerim yolunu saol bıtanem
ayşem noldukıne :44::44:bana bak bu adamı bı doverım üzmesin benim kızçemisen takma kuzum ya ben hiç ağlamam saatlerce tartıştığımda sinir olurum evden kovarım kesin sonra 20 dakka geçince ya o arar ya ben ama aman kuzum bak kaç saatır aglıyonda sonunda düzelcekmi yok oyuzden aglamaya 5 dakka ayır sonra kapı dışarııı
kuzumm o beni kovar benm sinirlenince elim ayagım zangır zangır titriyo bazen nefes bile zor alıyormm kalbm cok hızlı atıyo cıkcak gibi oluyo o bnm ustume gelmeye devam edıyo bile bile bnmde yapım bu napayım kontrol edemıyorm kendimi sinirliyken cık dıyorum odadan git o hala yok soyle yok boyle konusur susmak bilmiyoo bende daha kotu oluyorm aglayınca acılıyorm yapacagını yaptı gıttı evden bide yetmıyomus gibi telden arıyoo laf soyluyo
ayşem bu çatlatmalardan anlamıyom ama senin zaten bu ay normal zamanlaman sanırım..klomen yok dimi bu ay..normalde 28 günde oluyorsan bi de şeffaf akıntın gelmişş senin yumoş çatlamıştır kuzum..ben 17 şubatta oldum...bugün 15. gün..senin 19. gün demekkii.hadi inşallah tutmuştur tatlım yaaaa..
kizlarrrr az once gecmisi okudummmm melek dumbelek diye biri sizeee yazmis bence o erkek cunkuuuu her zaman bu sebeple geliyorrr....biri daha gelmisti erkek cikmisti bu sekilde konusanlara cevap vermeyinnnnn habibtelerimm yok zevk suyuymusss her zamanki yazi..
bi geldiler bi kaçtılar tatlımmmmm..sen de kayboldun bi ara dedim yine misafir geldi gidip basayım hayalotumun evini de kurtarayım onuuuuuu
canlarıom ben kaçıyomm.kıyma almıştık köfte yaypı buzluğa atayımm.çalışan kadının pratik haleriiiiii mecburennnnnnnnnn
ben ovu test yaptım canlar..ikinciçizgi 1. den çok daha koyuuusanırım yumoşum çatlıyo yada çatlayacakkkk..ağrım da var soldan soldan..bu ay bi değiişklik yapıp 3 güğn üstüste çalışcaz bakalımmm.ya tutarsaaaaaaaaaaaaaaaaa
o yüzden yarın akşama iş bırakmamam lazımmmmm
gelmeye çalışıcam kuzularımmmmmmmmmm
kizlarrrr az once gecmisi okudummmm melek dumbelek diye biri sizeee yazmis bence o erkek cunkuuuu her zaman bu sebeple geliyorrr....biri daha gelmisti erkek cikmisti bu sekilde konusanlara cevap vermeyinnnnn habibtelerimm yok zevk suyuymusss her zamanki yazi..
ayşem sen anlattıkça eski günlerimi hatırlıyorum.ama nekarda cok hatam varmış.yapma kuzum.sen ne yap ne et önünde ağlama sakın bazen hoşlarına bile gider.sen nekadar aglarsan gücün onda oldugunun ispatını verırsın onayavaş yavaş kes ağlamayı bak nasılda rahatlıcan ozaman baktın üstünemi geliyor sen git üstüne gerimi gidiyor sende sus al eline bişey hiç ilgilenme.normalde bunun tam tersi olması gerek ama bızımkılerın yapısı anca bunu kaldırıyor.sakın olakı altta kalma ben sana soylım yoksa sen o evde var olamassın bile.benim eşimin ailesi olması etrafında yola getirdim parmagımın ucunda şuan ama bitek ailesi engel sende tribini at sende söylen tutma içinde ozamn diycek bu kadın sanırım artık tırlatma noktasında sen sus oglumdiycek kendı kendıne ve aglama sakın.çık odadan gizli agla enazından üzülme erkek milleti değilmi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?