Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bizim elti bana yazoyorrr nasilsin canim diyee sanki askerlik arkadsiyimm...dun konusutugumuz konu evlilikleri hakkinda bugun konuusldu...kayinbabam cok sinirliiiii benim de hosuma gittiii belki degerimi anlarlar

bencede erkek ya kac tane topiğe kopyala yapıştır yapıp aynı yazıyı yazmışş bizde cevap veriyoruz akıl veriyoruzz ALLAH akıl versin aptal şeyy

bizim elti bana yazoyorrr nasilsin canim diyee sanki askerlik arkadsiyimm...dun konusutugumuz konu evlilikleri hakkinda bugun konuusldu...kayinbabam cok sinirliiiii benim de hosuma gittiii belki degerimi anlarlar

aman cnmm eltiye dikkat bnm kide bana sürekli eşimin ailesi kotuleyıp duruyo ama sureklı ıstemeye geldikleri günden tut bugune kadar hep farklı konusuyo bana baska onlara baska esimde gıtmemı ıstemıyo artık fırca yemış bı gzel esımın teyzesınden kayınbabamdann

geri geldim kızçelerimm evde sarmısak yokmuşşşş4
yarın işten gelip bi koşu yaparım köftemiii

bendede tuz kalmamiss bizimkisini aradim sinirlendi sanki burasi turkiye ben alacammm kendisine..allahim yarabbimm birde sinirleniyorr unutan kendisi...

kızlar ya 10 aydır deniyoruz olmuyor, geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendik, bu ay aşılamaya başlayacaktık; ama perşembe hastalanmam gerekiyordu, cumartesi lekelenmem oldu, çok üzüldü ama sonra kesildi. bugün idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. şimdi de karnım ağrır gibi. off yaaa

ama bitanem bak sen en başta deseydınkı kusura bakma ailemi silemem diye emın ol bu şekil yapamıcaktı sanabak ben kendı anne tarafımla evlendıgımden bu yana konusmuyodum bellı sebeplerden dolayı 6 yıldır.gecen mevlüt okuttugumda annem onlarada demıs mevlütü var diye benım haberım yokkenonlarda gelmek ıstemısler kapıya gelen cevrılırmı cevrılmez:26:mecbur gelsınler anne dedım.eşim duydu bi trıp bi surat .tek lafım ben nasılkı senın 7 sülalenın içinde oturuyosam sende 1 saat cekıceksın dedım.hemde eşim aldı goturdu evlerıne kadar.enıstemle hıc tanımadıgı adamla mecburen konustu.neden.yapmak zorunda cunku ben 2.5 yıl oturdum aılesıyle ve hala tepemdeler.1 saatte olsa 10 saatte olsa mahkum yapıcaktı ve yaptı saolsun.ama ben ona demeseydım ılk suratını astıgında agzımı acmasaydım o kazanmıs olcaktı ve bu sefer konusma etme gıtme demeye baslıcaktı emın ol.alıştırma baştan nasıl başlarsanız o sekıl gıder canım.hem üzülme bak benım annemın bıle bılmeıgını sızler bılıyosunuz hataımda.kımse olmassa konuscak bızler burdayız kızçem.sıkma o tatlı canınıevliliğniz daha cok yenı.zamanla oturur merak etme canbonum

aranıza katılayım katılmasına da benim net pek ağır bu aralar. anca cvp yazabilirim kusura bakmayın. zaten kafam da şu an normal işlemiyor.

anlarlar anlarlar habıbtem bekle anlarlarilk cicim ayları bi geçsinde bak nasıl etrafında pervane olcaklar aman ha sakın sahte yuzlere kapılma.
bugun kayganam geldı esas eltı nasıl olduysa kayganamın evını sılmıs supurmus .haberım yoktu olsa cıkardım allah bılıyo ya..neyse tam evden cıkıyoduk eşimle kapı caldı .dediki işte esas gelin evı supurdu bılaşık yıkıyorum dedı.kesın bısey yap dıcektı bana.eşimde hemen dedıkı bız gıdıyoruz anne dedi.eşim cevap vermeseydı montumu cıkarım yapıcaktımneysem eve geldım hemen damladı kaygana.işte gelinim evi sildi süpürdü allah razı olsun dedi.bende dedım vay be 3 senedır ılk defa hadı gozun aydın gelın olmayı başarabılmış sonunda dedıminşallah parmakları falan kırılmamıstır dedım.surat astı hemen çıktı gıttı ıyı oldu ama hakkettı

inşalla cnmm bebeğimiz olsa ben biliyorum herşey yoluna gircekk ama hayırlısı artık ne diyim ALLAH ne zaman nasıp ederse burası olmasa zaten kafayı yerımm ben

geri geldim kızçelerimm evde sarmısak yokmuşşşş4
yarın işten gelip bi koşu yaparım köftemiii
silkelenmeyi unutmada kuzum köfte yarında yapılırrr
topik sana emanet yavyummmmmmmmmmmmmmm
yakala hepsiniiiiiiiiiii:104::104::104::104::104::104::104::104:
habıbtem şikayet ettinmi kazene

canım silik çizgi çıktıysa sabah ilk idrarla testı tekrarla bitanem.hayırlısı olsun inşallah hoşgeldın aramızaaa

inşalla cnmm bebeğimiz olsa ben biliyorum herşey yoluna gircekk ama hayırlısı artık ne diyim ALLAH ne zaman nasıp ederse burası olmasa zaten kafayı yerımm ben

yirim ben seni kuzum benimmmtakma kafana bugünlerde gelip geçer sonra kalbin kırılsada ne günlerdi ya diyip gülüp geçiceksın emın ol

helal hayalotummmmmmmmmmm
kayganaya vermişsin ayarııııı:13::13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…