Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok cnmm böyle degildi kıskanıyodu ama bu derece degil... kuzum başta baba olmayınca amcalar sahip cıkmaz 1 senelık evlıyım ben gider gorurum sadece bır kere hıc bırı aramaz benı 4 tane amcam var bı tanesı bıle aramaz naoıyosun dıye annem zavallı kendi derdine dusmus gozu benı gormuyo erkek kardesım şırnakta asker 1 haftadır hiç aramadı kız kardesim var 2 tane onların okulları falan arkamdada durmaz savunmaz benı kımseye karsı yapısı oyle hem kendi hemde bizi cokk ezdırmıstır oda öyle bendee yalnızımm böyleyım

kıyamam ayşemmmm
inşş en kısa zamanda hatasının farkına varır da kıymetini bilir bitanem, bazı erkekler evlendikten sonra değişebiliyoo.. bazıları kısa sürede normale dönüyo geri, umarım eşin de hatasını anlar da kıymetini bilir kuzumm.. ama kendini ne diye yalnız hissediyosun ki, bak ALlaha şükür anneciğin hayatta kardeşlerin var... ya onlar da olmasaydı
rabbime sığın skaın isyan etme kuzum, bu da senin imtihanın sanırım

çok şükür bitanemm onlar var inş. gec olmadan oda anlar hatasınıı kuzum cok saol dınledıgın için çagırıyo bnmm ki cıkayım ben artık sanada iyi geceler tekrar cok saol cnmm bnmm grş. yarın inş.

Sen bol bol dua et Rabbime sığın bitanemm, o hep yanındaa Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzuumm kendine iyi bak meleğimm görüşüürz iyi geceler

Canlarım ben de çıkıyoruummm
bugün malum gün, çok çalışmam gerekiyo çoooookk

Rabbim kucaklarımızı boş koymasın dualrımızı kabul etsin inşşş

iyi geceleeerrr

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben evimdeyim çok sükür..
ee sizler de ne var ne yok.. herkes iyidir umarım..
bnde pc sayfaları açtığı müddetçe,
okuduklarımdan <<<şuna birsey diyeyim >>> dediklerime birseyler dicem
hadi bakalım.. kime ne laf gelecek, rast gele

çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem

ben çalısmadan kaçıyorum, dövebilirsin

canım akşam akşam çok güldüm ya ALLAHTA seni güldürsün inş... bende dedim eşime silkeme yapıyolarmış dedim.. manyaklaşma dedi.. aşılama oldum ben 3 gün oldu canım.. k.i.bak

ecehan.. cnm burdakiler artık onu dene, bunu dene , hadi belki bunda dır şansımız diyerekten her yolu deneyecek kıvama geldiler, özellikle bunca yılın ardından hele ben ... o yüzden, eşin de sana, hiç manyaklasma demesin, günün birinde bunlardan birini yapma gereği duyabilirsiniz

günaydın kızçelerimmmmmm
silkelettiren hayalotunuz geldiii
artık bende yaptım şimdik tam olduk işteeee
umudum gonzalezim balımmmmmmm gaymagımmmm hoşgeldınnnnn yuvana bitanemmmm
meddcezırım ben cıkmısım sen gelmişin çalış kuzum çalış
ayşem ölüm falan yok.ben sana inanıyorum allahın izniyle geçicek bu günler sabır kuzumm
nurlum bıtanemmm gelmiş nasılsın boncuğum teyzoşlarım nasılllarrrr

ALPPINmm kusum benim.. herkes yaptığını da, yapmadığını da gün gelir bulur.. sen hiiççç bise deme kuzum .. olmadı bugünün ahireti de var.. herseyi Rabbim görüyo,
sen simdik kız olacak olan bebisini düşün .. bak kız dedim kız olucak bana göre de yaa.. amanııınn cünyr Alpın habipte.. ayvaaaaa aywaaaa

eşim önce silkeledi bi güzel ben garanti olsun diye bide ayaklarımı diktim yukarıya spermlerin hepsi çıkmadı sanırım yarm saatte girmemişlermidir girecekleri yere

yolu tutacak olan çoktan tutmustur, sen bosver ince hesap yapmayı

oooooo 5 ayda bu kadar ağlarsan, yazık olur ömrüne ..
eltim yok derdim yokkkk

aynen sekerim

bak scorpim nasıl biliyor , rahim yolculuğu

mercezirimm.. ben olmayınca, hepsi çil yavrusu gibi dağılmıss haha haha

Kuzularrrrr nerdesinizZ

ooo masaAllah hayalım.. epey olmus bu yavrucak,.

anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evt yaa gelin kızçeler, bir görünüp bir kaybolmayın.. gelin burası enerjisi bol topik burasııııııııııııııııııııkaçırırsanız vallahi üzülürsünüzz

oooo o gelen sesler demek ki, hayalotumun ayak sesleriymis..
hsbuldum balkusum,
snde hsgeldin balkusum
demek silkelendin he, iyi yine kendin silkelen demedi

anam iki üç günlük bi geçmisten geleyim dedim, ahan da bülem oldum

oooo o gelen sesler demek ki, hayalotumun ayak sesleriymis..
hsbuldum balkusum,
snde hsgeldin balkusum
demek silkelendin he, iyi yine kendin silkelen demedi

benim seslerim gonzalezimmm
hpşbulduk
silkelenmemmi ama enişten kaşındı dün benim hiç bir suçum yoktu

pöfff sıkıldım, şu kızçelerimede cvp verem, yeter bugünlük

Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gulusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün bened bu sarkıya takıldım güzelmis he

tatlım yaa üzme kendini..kavgasız evlilik olmuyo kiiii.ama inşallah çabuk geçerrrrrrrr

heya olmaz tabi.. illa kavga edecen.. önce yumruğunu masaya koyacan..
bana bak dicen .. bakmazsan ben bilirim yapacağımı dicen..
yoksa ohooooooo... çok ezerler seni ..
bakma anlattıma böle, bende yeni yeni yapmaya baslıyorum neredeyse, şmdiye kadar susdum olmadı. artık umud'un konusma zamanı.. e tabi hocam kim, hayalooottttttttttttt

aaaaaaa
ben kk da olmayalı, topiğimize casus girmiss mhuafızlarn atın şunu içeriye

ooo masaAllah bebis geliyor

geline bak geline.. bnde kendime yaramaz gelin diyordum. bnden yaramazı çıkmıss haha haha hah

Son düzenleme:

gonzalezim napam susunca eziliyoz konusunca yaramaz oluyoz

eniste gördün mü basına gelenleri, bir kasındın, smdi gör halini

olsun, o zaman ben yaşlanmışım, 2gün fazla konusulmasa da, çaptan düşmüşük

çaptan mıkızçem sen yaşlanmayanlardansın vallhi heçte yaşlı durmuyon benden daha genç duruyon gonzalezimbak ben büleyimsen bülesinikimiz oluncada büleyiz

çaptan mıkızçem sen yaşlanmayanlardansın vallhi heçte yaşlı durmuyon benden daha genç duruyon gonzalezimbak ben büleyimsen bülesinikimiz oluncada büleyiz

heya çaptan

kız bu kadarını nerden biliyon, yoksa bunu da mı rüyanda gördün

ula, gözümü bi açıyom. heryerden hayalot çıkıyo..
gözümü kapasam da fayda etmiyor ki, bu kez de rüyamda çıkıyo
ya ben erdim, yada cennetde hayalota düştüm yine hahahahahah

Son düzenleme:

kız ben bu smileyledi gibi bu kadar oynak mıyım
bnce snde bülesin
ama ikimiz büleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…