- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.921
Canım o nasıl söz öyyle , deme lütfen böyle şeyler ölüm de nerden çıktı. zaten bu dünyanı batırmaya çalışan biri yüzünden canını sıkıyosun, bide onun yüzünden öbür tarafı da mı bitircensen innaçlı birisin lütfen söyleme böyle şeyler..
kuzumm senin yerinde kim olsa sıkılırdı... bak ben çalıştığım halde zaman zaman sıkıldığım oluyo..
peki cnaım evlenmeden önce de mi böyleydi sana karşı
yok cnmm böyle degildi kıskanıyodu ama bu derece degil... kuzum başta baba olmayınca amcalar sahip cıkmaz 1 senelık evlıyım ben gider gorurum sadece bır kere hıc bırı aramaz benı 4 tane amcam var bı tanesı bıle aramaz naoıyosun dıye annem zavallı kendi derdine dusmus gozu benı gormuyo erkek kardesım şırnakta asker 1 haftadır hiç aramadı kız kardesim var 2 tane onların okulları falan arkamdada durmaz savunmaz benı kımseye karsı yapısı oyle hem kendi hemde bizi cokk ezdırmıstır oda öyle bendee yalnızımm böyleyım
kıyamam ayşemmmm
inşş en kısa zamanda hatasının farkına varır da kıymetini bilir bitanem, bazı erkekler evlendikten sonra değişebiliyoo.. bazıları kısa sürede normale dönüyo geri, umarım eşin de hatasını anlar da kıymetini bilir kuzumm.. ama kendini ne diye yalnız hissediyosun ki, bak ALlaha şükür anneciğin hayatta kardeşlerin var... ya onlar da olmasaydı
rabbime sığın skaın isyan etme kuzum, bu da senin imtihanın sanırım
çok şükür bitanemm onlar var inş. gec olmadan oda anlar hatasınıı kuzum cok saol dınledıgın için çagırıyo bnmm ki cıkayım ben artık sanada iyi geceler tekrar cok saol cnmm bnmm grş. yarın inş.
anammmm nurlum gelmişşş yaaaaneka güzel dolaşmış benim bitanem yavrucaklar birazdaha büyüsün yaz geliyo nurlum bol bol gezersin bebek arabasına atıp
İnşallah bitanem,şimdilik kolay olmuyor canım çoğunlukla evdeyim yaza kadar biraz daha büyürler o zaman rahatça çıkarız belki.:13:
nurlum canım karşılaşamıyoruz bu ara..iyisind,ir inşallah tatlımmm
İyiyim canım çok saol,gün içinde nete kısa aralıklarla giriyorum genelde,daha çok gececiyim karşılaşamadık bir süredir haklısın canım.
Sen nasılsın,herşey yolundadır umarım 8scorpionscum
ayy nerde nurlummm, haftaiçi 25 tane yaramaz minikle uğraşıyorum, 12den 5e kadar asla oturamıyorum popom ancak eve gelince yeri görebiliyooo
ama miniklerimin enerjisi beni de etkiliyo biliy musun, sadece eve gelince anlıyorum yorgunluğumuokuldayken ben de onlar gibi oluyorum çünkü
gezebilmiş olmana da çoook sevindim vallaa, ayy sizin her haberiniz beni etkiliyo yaa, bak ben de gezmiş kadar oldu vallaaa
Canım benim bir sürü çocuk hem çok güzel hem de çok zor Allah yardımcın olsun.Meleklerin dolu dolu enerjilerine,oyundan ibaret dünyalarına ayak uydurabiliyorsan bravo sana kolay iş değil canım sabır,emek gerek
Sana da tecrübe oluyordur ama değil mi medd_cezirim.
Güzelmiş dolaşmak özlemişim valla
çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem
canım akşam akşam çok güldüm ya ALLAHTA seni güldürsün inş... bende dedim eşime silkeme yapıyolarmış dedim.. manyaklaşma dedi.. aşılama oldum ben 3 gün oldu canım.. k.i.bak
hemende cocuk istiyorrr dusunseneee...yuh diyorummmhicbirsyee karismiyorummm ne ariyorlar ne soruyorlar benii...hamile kaldigimdan beri kardeslerimm cilgin gibilerrr...duramiyorlar yerlerindee..onlardan tik yok..geliptee yengee acin tazedir bu trihte dugun yaoacammm seni de aramizda gormek isteriz bile demedi..ne halleri varsa gorsunler...zaten siyah kiyafet cok az makyaj yapacamm ve oynamiycamm esimi yalniz birakmamk icin orada bulunacamm... annem 1.senesini doldurmamis olur o zamanaa..
eşim önce silkeledi bi güzel ben garanti olsun diye bide ayaklarımı diktim yukarıya spermlerin hepsi çıkmadı sanırım yarm saatte girmemişlermidirgirecekleri yere
merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşumdoktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. (
eltim yok derdim yokkkk
tatlım dert etme..çıkanlar spermler değil..spermler meni sıvısınıın içinde..o sıvı illaki çıkacak ama hareketli spermler rahimde yolculuğa çıkmış oluyor..yarım saat bacakları dikmen çok iyi..evet biraz bel ağrıtıyo ama olsun değerrrrrrrrr
Bir haftasonu klasiğiyle karşı karşıyayızzz, topik sinek avlıyor yineee
Ben de çıkayım, çamaşır falan atcam bi de ütüü beni bekleerrr:26:
Akşama da arkadaşlara davetliyiz, geç de olsa uğramaya çalışırım canlarımm
hepinizii çook seviyoruuummmm
KuzularrrrrnerdesinizZ
anammmmm 25 kişi bizi izliyor hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmm
üye olup gelin sohbet edelim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızçelerimmmmmm
silkelettiren hayalotunuz geldiii
artık bende yaptım şimdik tam olduk işteeee
umudum gonzalezim balımmmmmmm gaymagımmmm hoşgeldınnnnn yuvana bitanemmmm
meddcezırım ben cıkmısım sen gelmişinçalış kuzum çalış
ayşem ölüm falan yok.ben sana inanıyorum allahın izniyle geçicek bu günler sabır kuzumm
nurlum bıtanemmm gelmiş nasılsın boncuğum teyzoşlarım nasılllarrrr
oooo o gelen sesler demek ki, hayalotumun ayak sesleriymis..
hsbuldum balkusum,snde hsgeldin balkusum
demek silkelendin he, iyi yine kendin silkelen demedi
anam iki üç günlük bi geçmisten geleyim dedim, ahan da bülem oldum
Arkasına bakmadan çekip giden birisi var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var
O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin
Tabi kaderin her zaman son bir gulusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım yaa üzme kendini..kavgasız evlilik olmuyo kiiii.ama inşallah çabuk geçerrrrrrrr
kizlarrrr az once gecmisi okudummmm melek dumbelek diye biri sizeee yazmis bence o erkek cunkuuuu her zaman bu sebeple geliyorrr....biri daha gelmisti erkek cikmisti bu sekilde konusanlara cevap vermeyinnnnn habibtelerimm yok zevk suyuymusss her zamanki yazi..
kızlar ya 10 aydır deniyoruz olmuyor, geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendik, bu ay aşılamaya başlayacaktık; ama perşembe hastalanmam gerekiyordu, cumartesi lekelenmem oldu, çok üzüldü ama sonra kesildi. bugün idrar testi yaptım çok silik 2. çizgi çıktı. şimdi de karnım ağrır gibi. off yaaa
anlarlar anlarlar habıbtem bekle anlarlarilk cicim ayları bi geçsinde bak nasıl etrafında pervane olcaklar aman ha sakın sahte yuzlere kapılma.
bugun kayganam geldı esas eltı nasıl olduysa kayganamın evını sılmıs supurmus .haberım yoktu olsa cıkardım allah bılıyo ya..neyse tam evden cıkıyoduk eşimle kapı caldı .dediki işte esas gelin evı supurdu bılaşık yıkıyorum dedı.kesın bısey yap dıcektı bana.eşimde hemen dedıkı bız gıdıyoruz anne dedi.eşim cevap vermeseydı montumu cıkarım yapıcaktımneysem eve geldım hemen damladı kaygana.işte gelinim evi sildi süpürdü allah razı olsun dedi. bende dedım vay be 3 senedır ılk defa hadı gozun aydın gelın olmayı başarabılmış sonunda dedım inşallah parmakları falan kırılmamıstır dedım.surat astı hemen çıktı gıttı ıyı oldu ama hakkettı
benim seslerim gonzalezimmm
hpşbulduk
silkelenmemmiama enişten kaşındı dün benim hiç bir suçum yoktu
fazlada konuşmamıştık halbukiii
pöfff sıkıldım,şu kızçelerimede cvp verem, yeter bugünlük
dün bened bu sarkıya takıldım güzelmis he
heya olmaz tabi..illa kavga edecen.. önce yumruğunu masaya koyacan..
bana bak dicen ..bakmazsan ben bilirim yapacağımı dicen..
yoksa ohooooooo... çok ezerler seni ..
bakma anlattıma böle,bende yeni yeni yapmaya baslıyorum neredeyse, şmdiye kadar susdum olmadı. artık umud'un konusma zamanı.. e tabi hocam kim, hayalooottttttttttttt
aaaaaaa
ben kk da olmayalı, topiğimize casus girmissmhuafızlarn atın şunu içeriye
ooo masaAllah bebis geliyor
geline bak geline...27: bnde kendime yaramaz gelin diyordum. bnden yaramazı çıkmıss haha haha hah
eniste gördün mü basına gelenleri, bir kasındın, smdi gör halini
olsun, o zaman ben yaşlanmışım, 2gün fazla konusulmasa da, çaptan düşmüşük
çaptan mıkızçem sen yaşlanmayanlardansın vallhi heçte yaşlı durmuyon benden daha genç duruyon gonzalezim bak ben büleyim sen bülesin ikimiz oluncada büleyiz
çaptan mıkızçem sen yaşlanmayanlardansın vallhi heçte yaşlı durmuyon benden daha genç duruyon gonzalezim bak ben büleyim sen bülesin ikimiz oluncada büleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?