Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anammm çatlamayan yumurtayla çalışmam varmıs haberım yoktu kızçelerim ben cıkıyorum bol sohbetler sızlere tatlı ruyalarrrr
benım kocam kendı kendıne çalışma dedıyse bıde sılkelettırırsem tamamdır bu iş
öpüyorum hepınızıı

kızlar sizlerle kalmayı çok istiyorum ama kociş beni çagırıyo, yarın görüşürüz ALLAHA emanet olun öptüm hepinizi... hayırlı geceler

ii gecelerr cnmm tatlı uykularr sende ALLAH a emanet ol

iiyi geceler canlarımm.malum yarın iş başııııııııııııııııııııııııı..yavaştan yatsın bu kızçe..hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm

şimdiden kolay gelsinn cnmm sanada iyi geceler iyi ıykularrr

ayy olsun kızzzz.çatlamasada keyfini çıkarın nolcakkkk
biliyon hamiş kalırsak çalışmalar çoookk azalacakkk
hadi öptüm cümletennnnnnnn

kolay gelsin canım dikkat edin.. iyi geceler bende çıkıyorum herkese iyi geceler

kızçelerimm , canlarımmm bendee kaçıyorumm başım çatlıyo iyi gecelerr hepinizeee öpüyorumm hepinizii cook seviyormm

noldu kuzuum, gözlerin şişene kadar ağlayacak neyi tartıştınız .. paylaşmak istersen ortak olurum bitanemm

incir kabugunu dolduracak sebep bile degil ama neysee arkadasım mardın de dogu gorevini yapıyo izne geldi yarın gıcıcek annemle aralarında 2 sokak var anneme bıraktı benı annemı aramamıstm gıderken annemde dayısına gıtmıs ınegole bende dedim arkadasıma gideyım hemde ugurlamıs olurum ızın vermedi o bagırdı ben bagırdmm uzadı da uzadı

hmmmmm anladım kuzum,, eşin bırakmıyodu di mi daha önce de söylemiştin.. gerekçesi ne peki ne diyo sana neden izin vermiyomuş:26:

hmmmmm anladım kuzum,, eşin bırakmıyodu di mi daha önce de söylemiştin.. gerekçesi ne peki ne diyo sana neden izin vermiyomuş:26:

sacma sapan kıskanclıkları işte artık evliy mişim bekar arkadaşım olmamazmış görüşemez mişimm öyle şeyler bu hastane de olanlar ondan öncede bi kaç kere oldu böyle şeyler o zamandan beri böyle kıskançlık krizine girdi

valla kuzumm bunun adı kıskançlık değil kii
eşin kıskançlığın arkadasına sığınarak seni kısıtlıyo hepsi bu ne demek bekar arkadaşın olamazmış, naapacakmışsın ki sen bekar arkadaşınla tövbeeee
hem sen kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğini bilecek bi olgunluktasın bence..
kızmakta yerde göğe kadar haklısın bitanemm

yok cnmm o hep haklı herşeyı sadece o bilir o yapar beni bildiği eziyo ... elimde meslegm var izin vermiyo calışmama sadece evde otur işin ne bu ne kendisi götürür beni bi yerlere ne gitmeme izin verir kayınvalıdemlerle küsüm konusmuyorum esim konusuyo sadece burda hiç arkadasım yok gun boyu evdeyım sabahtan aksama kadar hiç bi yere gitmiyorm sadece annem ve esimin teyzesi maddi acıdan destek olamaya calışıyorumm 5 6 aydır kendime bi toplu iğne bile almadım hala bana diyo ki bi dedgini iki etmedim sunu yaptım bunu aldım soyle böyle isyan etmıyorm ALLAH affetsin ama inan ölümü düşünüyorum bazen o duruma geliyorumm şu . kadar anlamıyo beni

Canım o nasıl söz öyyle , deme lütfen böyle şeyler ölüm de nerden çıktı. zaten bu dünyanı batırmaya çalışan biri yüzünden canını sıkıyosun, bide onun yüzünden öbür tarafı da mı bitircen sen innaçlı birisin lütfen söyleme böyle şeyler..
kuzumm senin yerinde kim olsa sıkılırdı... bak ben çalıştığım halde zaman zaman sıkıldığım oluyo..
peki cnaım evlenmeden önce de mi böyleydi sana karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…