Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

zeynebnur.. dr a nereye gitmeyi karar verdin smdi nere gidiyon :26:

dikmendee ortadoğu 19 mayıs hastanesi varr orayaaa gittik canımm eşimin bi iş arkadaşıı hamilee oraya gidiyomuşş o önerdii bizdee öylee başladıkk ama güzel bii hastane hoşumaa gittii

saçmalama canım ya ne o ölüm mölüm, yaşı kaç bilmiyorum ama biraz olgunlaşması lazım eşinin çocukca davranıyo...

dikmendee ortadoğu 19 mayıs hastanesi varr orayaaa gittik canımm eşimin bi iş arkadaşıı hamilee oraya gidiyomuşş o önerdii bizdee öylee başladıkk ama güzel bii hastane hoşumaa gittii

hmm.. hadi hayırlı gelir insaAllah

neler neler denedik canım... en son aşılama yaptırdım işte 5 gün oldu.. şimdi fazla dokunamıyo bana bişey olucak diye ezerim filan diyo, hem beni silkeleyemezki o kaldıramaz beni, zaten ben çok gülerim,nereme dokunsa gülüyorum tikim var

e madem asılama yaptırmışsınız, 5 gün olmus.. amman dokunmasın sana, mazaAllah kuş konmuşsa, uçar gider

kızlar bakın , bunlar da benim mart çiçeklerim ..
camın önündeydiler, ordan beri resim çekdim, ama bir arada oluşları kadar tatlı durmadılar..
bnde içeri aldım resim çekmek için, sehpaya dizdim, dedim kızçelerim de bir renk söylesin, o onun ismi olsun

gerçekmi bunlar çok güzellermiş maşallah, ne güzel yetiştirmissin

evet dikkat ediyoruz işte yaptırmıyo yatırıyo beni, senin varmı bebiş

ohh masaAllah ne güzel, yat dinlen sen simdi.. sonrada gelsin bebis

yok cnm.. biz asılma yaptıralı yılllaaarr yıllar oluyo..
3 kez tüp bebek yaptırdık olmadı..
kader kısmet diyelim biz buna..
ve smdi tekrar basladık .. 4. tüp için..
suan için kullandığım ilaçlarım var, onlarn bitince de, iğnelere geçilcek sanırım..
mart ın 14 ünde..
sabır sabır dedikleri artık son safhaya dayandı anlıycağın..
artık hayırlısı bakalım, Rabbim izin verirse, 4. cü de "Anne" olabiriz =)

Son düzenleme:
gerçekmi bunlar çok güzellermiş maşallah, ne güzel yetiştirmissin

evt gerçekler hele camın önünde durduklarında içerden beri çok güzel görünüyolar ..
dün aldım çiçekçiden.. bizler nasıl getirelim bu hale, bunun fidesi var, ekmesi büyümesi, her çiçek ayrı bi özellik istiyo kendine..

bunlardan öncelerde de aldıklarım var.. ama suanda bir çouğunun zamanı geçti, kimisi çiçeklerini bitirdi, smdi baharda yeniden açacaklar ..kimisinin soğanı duruyor toprağında..onları yeniden ilgilenmek gerek ki, yeniden büyüyüp çiçek versin ..

hepsi ilgi istiyo..
çocuk gibiler
ama onlarla uğrasıp, toprakla haşır neşir olmak, insanın enerjisini yeniliyor..
hele onları çoşmuş görünce, insanın keyfi bi anda yerine geliyo..

bunlar benim kızlarım sayılır

sende de var mı çiçek

Son düzenleme:

ALLAH sana çok çok sabır versin, ALLAH herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin... sanada çift çift versin inş bende eşime diyorumki bende 6tız doguracam, bana diyoki nasıl bakacagımızı düşünmüyorumda, karnında nasıl taşıyacagını dert ediyorum diyociddi ciddi ya.... 1 tane olsun yeter bana ya..

çok güzeller ama bakması zor olur..

saolcnm insaAllah.. zaten en güzel yıllarım geçti hasretlee

çok güzeller ama bakması zor olur..

evt bakması çok zor .. ama güzelliklerid e bir o kadar enerji veriyorlar ..
olmadığı zaman da , ne kadar bakarsak bakalım, ölünce ölüyolar..
napalım.. insanlar ölüyo.. çiçekler de ..

nyse bakalım, benim sayfa açılıp, ben cvp yazana kadar, ecehan gitmis..
bnde biraz yokum, görüsürüz bakalım .. islere bakayım bnde

hayırlısı bıtanemmminşallah sonuclarda güzel çıkar
valla benimkide beni kaldıramadı bacaklarımdan tutup havaya kaldırdı sadece bi ikide sikeleyiverdi işte okadarama sonunda azda olsa silkelendım ya daha ölsemde gam yemem

allahım çok güzellermiş gonzalezim.bende bugün gördüm dışarı çıktıgımda eşimin yengesi vardı yanımda ona gösterdim.hatta didimki içimden umudumun çiçekleri bundan olmasın diyeeevalla bunlarmışş kuzumozaman ben beyazı seçiyorum.ama hepimiz için bir dilek diliycem inşallah bu beyaz mart çiceği gibi hayatımızda bembeyaz çicekler açar hep ve beyaz kanatlı meleklerimizeee bir gün hepimiz kavuşuruz inşallah

kızçelerim ben geldim heleşükür evime
şimdilerde eşim gelmek üzeredir bugün yemek yapamadım dışardan bişeyler aldım çok şükür bide salata yaptımmı yanına bugünde doymuş olcaz
yemekten sonra gelirim yanınıza öpüyorum hepınızıaaa buarada biraz geç gelebilirim şimdi aklıma geldiibugün umreden bi akrabamız geliyo hani iççamaşırımı gödermiştim yaonu getircekonun yanınıa gıderız buyuk ıhtımalgece ugrarım ama bol sohbetler canbonlarım

afiyet olsun canım... iç çamaşırını niye ümreye gönderdinki merak ettim

beenn geldiiimmmmmm
yine hepinizi çok özledim canlarımmm
aaaa ecehan da burdaymıışşş merhabaaaa nasılsın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…