- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.881
ecehanncımm kuzum hoşgeldnn nasılsın ?
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm
şimdi gördüm kuzum yazdım cevap
çok şükür bitanem napalım oturuyoz kızçelerlehoşgeldinnnn
kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama yeni evlensiysen adetlerin düzene girmeye çalısır belki.. ben bekarken ya bi iki gün ileri gider yada geri giderdi evlendikten sonra şaşmadı hep gününde oldum...stresden üzüntüdende olabilir..
şimdi gördüm kuzum yazdım cevap
çok şükür bitanem napalım oturuyoz kızçelerlehoşgeldinnnn
aynen öyle scorpıonsum işini biliyorama kendi annesine yardıma gıtmez annesıne bıle cok gıtmısımdır dayanamam ben sınır oldugum halde.ama artık bıraktım kuzum anneler dayanamıyo işte.benım annemde genc ama cok yogun kadın oturcak vaktı bıle yok orya gıttıgımde temızlık yapım dıyorum bakıyorum 1 gece oncesınden ben gelıyorum dıye evı temızlıyo elımı bıseye suremıyorum bıle bal dok yala hesabına cevırıyo yorulmım dıye ya bızım annelerımız napsın.bunları düşünmezler ama boylelerı işte.
yazma kuzum o kişi biraz sorunlu olabılır ilgilenme
hoşbulduk canların eee ne yapıyonuz.... çaylar nerde??
hayalotummm cok saoll yaptımm olduumelek43 gelmişş kuzummm
bnmm cayımm kurabıyem onumdee tıkınıyorummbuyurunn sizlerdee gelinn
ahhh Allah vicdanlı kayınvalde versin herkese kuzum ne diyeyim..inana benim kvaldem gelince bana ne iş yapsın diye aranıyo kadın..yok anne diyorum yaptırmammmm..
annelerimizin Allah gönüllerine göre versin canımmm..onların yeri dolmazzzzz
sevinim canbonummmm
gelmiş ama yazdıklarımızı okuyup onun bize cevap vermesi gerek çünkü biz anca kazene şikayet edebılırız yorum yapmassa:26:
sevinim canbonummmm
gelmiş ama yazdıklarımızı okuyup onun bize cevap vermesi gerek çünkü biz anca kazene şikayet edebılırız yorum yapmassa:26:
anam keske benımkıde dese yaarabbım bozmasın kuzum aranızı
benımkıde camasır katlarım karsı koltukta aval aval suratıma bakar demzkı kızım bı parça atta bende katlıyayım.halbukı bısey yapsa 10 katı verırım alırım yaparım ama yok iştebunada şükür nedıyeyım amın bıtanem rabbım kımseye sevdıklerın acısını gostermesın
tamam canım zaten ilk yazdıgını okudum nişanlıymış.. evlenmeden neilişkisi bu ya..:26:
evettttt cevap hakıı varrr dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?