Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

mrb seçil.. hsgeldin tekrardan ..

valla hiç kan sonucu olayı yaşamadım, o yüzden ne desem sana bilemedim ki :26:

dr un ne diyor bu duruma :44:

darısı başınıza canlarım; ben çarşamba gidicem tekrardan doktora. akıntım az ama çamur gibi çok da kasık ağrım oldu. bu yüzden umutlanmak istemiyorum. daha geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim bu ay aşılamaya başlıyacaktık. o kadar umutsuzdum. şimdi de umutlaanamıyorum

hıı et bakalım.. demin bende seni takip ettim. nerelere giriyon öyle sen..
valla başın yanacak sölim sana

bana diyene bak, subat topiğinde durmuyon ki.. öle heryere de girmiyorum sen gibi ..

ahh kuzum demek birbirimizi takip ediyoz gıız
kız arada bi derdim var topiklerinede gidiyom yaww sen orda görmüşündür beni heyecanda lazım arasıra
ben geliyom şubat topiğine fatoşu nihali seni bide bir kaç kişi daha var onları görürsem yazıyom görmezsem kaçıyom heemencik geri

sen naptın çıktımı sonuçlarınız:26:

Son düzenleme:

profilime bakınca dikkatimi çekti.. kemancıya yazdıkların
yok ben almiyim..
ya bnde geliyorum da.. bazen ben geldim yazıyorum cvp veren pek olmuyo nedense.. :44:
sayfa değisiyor sanırım, ondandır bilemem ..
ben yinede yazmak istedğim bisi olursa birine yazıyorum..

yok cnm.. bazıları daha çıkmadı..

bir derdim var bölümüne bnde bi konu açacam ..
burada sinir bi hatun var ..
ona yazacam o görmes

kemancının eski konularını okudunmu hiç o yüzden takıldım orda diğer konuları kapatıldı hep şimdi yine açmış
valla benide bi gün oralarda banlarlarsa hiç şaşma

medcezirim huuuu ne ediyon, yazdım bi sayfa geride görmedin sanırım

Son düzenleme:
kemancının eski konularını okudunmu hiç o yüzden takıldım orda diğer konuları kapatıldı hep şimdi yine açmış
valla benide bi gün oralarda banlarlarsa hiç şaşma

yok kuzum oralar sakıncalı, ben girmem
o yüzden kimin ne derdi var bilmem ..
öyle bisi okudum da, yorum yapmaya çekiniyorum hiç ummadığım biseyden banlanırım diye
ama banlanırsan sana nasıl ulascaz

canım benim lütfen stres yapma, kaçıncı gününde öğrendin sonucunu.. belki şans eseri yerleşme kanaman olacağı güne gelmiştir.. sakin ol, yorma kendini yarın da hemeenn dr.una git
Allahım ne büyüksün yaaa.. umudunu yitirdiğin an aşılama öncesi hemencecik gelmiş meleğin, şükürler olsuuunnn

yok kuzum oralar sakıncalı, ben girmem
o yüzden kimin ne derdi var bilmem ..
öyle bisi okudum da, yorum yapmaya çekiniyorum hiç ummadığım biseyden banlanırım diye
ama banlanırsan sana nasıl ulascaz
kız ben dikkatli laflar ediyom inş banlanmam bilemedim şimdi
yok kız kimse tanımaz onu.. bizim arka binada oturuyor kendisi yoksa kk dan değil yani
allah iyiliğini versin emi bende kk da sanmıştım yaww

hadi kuzum ben kaçıyom uykum geldi sonra görüşürüz byyyyyy

kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

seçil cnm hoşgeldinnnn..tatlım tebrikler Allah daim etsin hamişliğini inşallah..tatlım çok kafana takılıyorsa 2 gün sonra yine aynı yerde ve yine aynı saatlerde tekrar yaptır tahlil..sonuç ikiye katlanmış olmalı..ozaman herşey yolunda demektır..sen şimdi dinlen..yerleşme kanamasında olabilir o kahve akıntı..istersen doktorunla irtibata geç bi sor cnmm

ayy deli kızzz..he valla çok çalıştık kızzz hemde gripliyimmm..adamı da grip ettimmm 3 gündeeee
artık az dinleniriz napalımmm

3-4 gün geçti bat. bugün öğrendim işte, umutlanırsam daha çok üzülürüm diye, pek iyi tarafından bakamıyorum. tek tüple de hamile kalınabileceğini gördüm en azından. bi de kanama desen değil akıntı desen değil, çamur gibi, içim çürümüş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…