- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.001
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?
hoşbulduk kuzumm, nasıslın bitanemmm
bitanemmmm nasıl sevindim anlatamammmmm
kuzuummm akıntın çok mu, belki ultrason kaynaklıdır.. bebişin kendisine yer açıyo da olabilir.. hemen endişelenme tadını çıkar bu güzel haberiiiinnnnnnnnn
ama yarın mutlaka dr.una danışmayı da unutma olur muu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim yaaaa, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
darısı da bizlere ve isteyen herkese olsun inşş
hıı et bakalım.. demin bende seni takip ettim. nereleregiriyon öyle sen..
valla başın yanacak sölim sana
bana diyene bak, subat topiğinde durmuyon ki.. öle heryere de girmiyorum sen gibi ..
ahh kuzum demek birbirimizi takipediyoz gıız
kız arada bi derdim var topiklerinede gidiyom yaww sen orda görmüşündür beni heyecanda lazım arasıra
ben geliyom şubat topiğine fatoşu nihali seni bide bir kaç kişi daha var onları görürsem yazıyom görmezsem kaçıyom heemencik geri
sen naptın çıktımı sonuçlarınız:26:
profilime bakınca dikkatimi çekti.. kemancıya yazdıkların
yok ben almiyim..
ya bnde geliyorum da.. bazen ben geldim yazıyorum cvp veren pek olmuyo nedense.. :44:
sayfa değisiyor sanırım, ondandır bilemem ..
ben yinede yazmak istedğim bisi olursa birine yazıyorum..
yok cnm.. bazıları daha çıkmadı..
kimmiş obir derdim var bölümüne bnde bi konu açacam ..
burada sinir bi hatun var ..
ona yazacam o görmes
kemancınıneski konularını okudunmu hiç o yüzden takıldım orda diğer konuları kapatıldı hep şimdi yine açmış
valla benide bi gün oralarda banlarlarsa hiç şaşma
darısı başınıza canlarım; ben çarşamba gidicem tekrardan doktora. akıntım az ama çamur gibi çok da kasık ağrım oldu. bu yüzden umutlanmak istemiyorum. daha geçen ay tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim bu ay aşılamaya başlıyacaktık. o kadar umutsuzdum. şimdi de umutlaanamıyorum
kimmiş o
ben tanıyommubiraz ipucu versen
scorpionsum gelmiilşşş ama kuzum kocişim çaya bekliyooo , öpüyorum bitanem daha sonra görüşüürüz inşş kuzumm
seni çoooooooooooooook seviyorum
meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
kuzummm bende çıkmıştımm geldimmmm
medcezirim huuuu ne ediyon, yazdım bu sayfa geride görmedin sanırım
kız ben dikkatli laflar ediyomyok kuzum oralar sakıncalı, ben girmem
o yüzden kimin ne derdi var bilmem ..
öyle bisi okudum da, yorum yapmaya çekiniyorum hiç ummadığım biseyden banlanırım diye
ama banlanırsan sana nasıl ulascaz
allah iyiliğini versin emi bende kk da sanmıştım yawwyok kız kimse tanımaz onu.. bizim arka binada oturuyor kendisi yoksa kk dan değil yani
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?
hadi bakalım,. insaAllah bu kez doğru yolu bulur da, senin şu bebisler, değistirdiğin stratejiler olumul sonuç verriler tatlımöle .. ne o gün aşırı çalısmalar.. çalıs çalıs.. sonra tam ara ver
Allahım scorpim öldürcek beni, ben hemen tozolam
anammmm paşaların annesiiiiii..ohhh sen de de iyi kaynana olacak aysimammmmm
kızlarrrr acilen kız doğuralımm aysima da 3 erkek varrrr kerteriz şimdidennnnnnnnnnnn
hoşgeldin bitaneeemmmmmmmmmmmmnasıslın kuzumm
naapim kuzum, asıl sen görmedin benim yazığımııı
canım benim lütfen stres yapma, kaçıncı gününde öğrendin sonucunu.. belki şans eseri yerleşme kanaman olacağı güne gelmiştir.. sakin ol, yorma kendini yarın da hemeenn dr.una git
Allahım ne büyüksün yaaa.. umudunu yitirdiğin an aşılama öncesi hemencecik gelmiş meleğin, şükürler olsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?