Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben de iyiyim şekerim, bugün sol kasığımda garip bi ağrı var yaa hayır olsun inşş...
canım sneinle çok konuşamadık, neredesin ne zamandır bebiş istiyosunuzz

yumurtan büyümüş gelişmiştir canım..çalışmalara başla... ben yeni katıldım aranıza ben yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyorum, hiç sorunumuz yok ama olmadı malesef, bende bu ay aşılama yaptırdıım 5 gün oldu.. hayırlısıyla inş tutar

Rabbim bi an önce hayırlısıyla meleğinizi göndersin inşş kuuzumm

bizimde bu ayda olmazsa 1 yıl olacak :26: inş bu ay tutturmuşuzdur

bitanem adetimin 20. günü bugün, çalışmalar 9. günden itibaren çoktan başladı yanii

inş canım hepimiz tez zamanda kavusuruz bebişlerimize... sen devam et çalısmalara tam gaz doktora falan gittinmi bi sorununuz varmı??

Yazdım kaçtım tatlımmm.evet çalıştık kuzum bu gün son.yani yumoşlar için sondün gece ve bu sabah sancım vardı yumoş solda bu ay.bakalım strateji değiştirdik üç gün peşpeşe çalıştık hayrını görürüz inşallahhh

inş canım hepimiz tez zamanda kavusuruz bebişlerimize... sen devam et çalısmalara tam gaz doktora falan gittinmi bi sorununuz varmı??

yok bitanem, bizde de bi sorun çıkmadı... bekliyoruz meleğimizi işte.. bu ay soğan kürü de yaptım yarın bitiyoo
inşş faydasını görmüşüzdür yaaa
canım ben kaçtım şimdilk, kocacım çaya bekliyo
öpüyorum görüşürüz

scorpionsum gelmiilşşş ama kuzum kocişim çaya bekliyooo , öpüyorum bitanem daha sonra görüşüürüz inşş kuzumm
seni çoooooooooooooook seviyorum

ahh balım yaa.. bütün çiçekler aynı sen.. bunlar sadece görüntüsü
hadi senin ki beyaz olsun kuzum .. beyaz da tıpkı sen
Allahı'ım insaAllah beyaz meleklerini gönderir tez vakitte amiinnnn ...

ohh masaAllah.. gez anam gez .. gündüz gez.. aksam gez ..
hadi insaAllah ugurlu gelir de.. mart bebisleri tek tek gelir

beenn geldiiimmmmmm
yine hepinizi çok özledim canlarımmm
aaaa ecehan da burdaymıışşş merhabaaaa nasılsın balım

hsgeldin balım nasılsın

hadi bakalım,. insaAllah bu kez doğru yolu bulur da, senin şu bebisler, değistirdiğin stratejiler olumul sonuç verriler tatlım öle .. ne o gün aşırı çalısmalar.. çalıs çalıs.. sonra tam ara ver
Allahım scorpim öldürcek beni, ben hemen tozolam

meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa

bugun kıyafetler aldım 3 er 3 er para gıttıı kavga bıttı

Aysima masaAllah kız.. gelsin oğlan bebisler...
ileride evlilik çağına geldiklerinde 3 gelin hay maşşaAllah
smdiden al koy kenara.. valla

meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa

bugun kıyafetler aldım 3 er 3 er para gıttıı kavga bıttı

Canımm hayırlı olsun bitanemmmmm, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşşşşş

kuzuumm nasılsın, ayyyyyy çiçeklere bayıldım valla.. hurmalrdan sonra bu ay onlar uğur getircek toipğimize inşşşşş

kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

ay nasıl olim.. iyiyim aslında da, burda bi kızdığım bi bayan var, demin face girdim sinir oldum biraz.. iki laf dedim.. o da durur mu, yok ben bilmiyom etmiyom..bunun öncesini de biliyoruz.. neyse..
o sürekli ben buraya bakarken yazıp durmus, cvp vermiyom bilerek sanıyo..bakınca gördüm dedim, benm çıkmam lazım dedim..çıkdım hemen .. snrada telden aradı iki kez.. açmadım..
yaa nebilim ben mi çok tepki veriyom..
yoksa hep biseyler birikti birikti o bayandan yana, ama ona evin içinde geçenleri hiç aksatmadan, uzak durdum son zamanlarda.. kendinin yaptığı bazı seylerin farkında değil sanırım .. smdi bana soruyo..
aslında düşünen bi bayan olsa, o kadar gevseklikten bu hallere gelmezdik ..

vallahi dayımın lafı var ..
- dağ adamı, hasta eder sağ adamı ..

aynen öle oluyo.. iyice sıkıldım burdan gitmek istiyorum

---------------

işte böyle şeyleri düşünmiyim diye, çiçekler alıyorum, yoksa kafam dağılmıyor etrafa bakınca

doğru söylüyon balım..
kimileri es geçse de, hurmaların da uğuru vardı..
smdi de mart çiçekleri uğur getircek insaAllah..

umudum naber takip ediyorum seni

hıı et bakalım.. demin bende seni takip ettim. nerelere giriyon öyle sen..
valla başın yanacak sölim sana

bana diyene bak, subat topiğinde durmuyon ki.. öle heryere de girmiyorum sen gibi ..

medcezirim.. seçilmsm hsgeldiniz

hoşbulduk kuzumm, nasıslın bitanemmm

kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

bitanemmmm nasıl sevindim anlatamammmmm

kuzuummm akıntın çok mu, belki ultrason kaynaklıdır.. bebişin kendisine yer açıyo da olabilir.. hemen endişelenme tadını çıkar bu güzel haberiiiinnnnnnnnn

ama yarın mutlaka dr.una danışmayı da unutma olur muu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl sevindim yaaaa, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
darısı da bizlere ve isteyen herkese olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…