- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.981
iyiyim canım sen nasılsın??
ben de iyiyim şekerim, bugün sol kasığımda garip bi ağrı var yaahayır olsun inşş...
canım sneinle çok konuşamadık, neredesin ne zamandır bebiş istiyosunuzz
yumurtan büyümüş gelişmiştir canım..çalışmalara başla... ben yeni katıldım aranıza ben yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyorum, hiç sorunumuz yok ama olmadı malesef, bende bu ay aşılama yaptırdıım 5 gün oldu.. hayırlısıyla inş tutar
Rabbim bi an önce hayırlısıyla meleğinizi göndersin inşş kuuzumm
bizimde bu ayda olmazsa 1 yıl olacak :26: inş bu ay tutturmuşuzdur
bitanem adetimin 20. günü bugün, çalışmalar 9. günden itibaren çoktan başladı yanii
yemektesın sanırım bıtanem afıyet olsunsaol kuzum gel hepberaber olsun dıcem ama çalışıyon senı sevıyorummmm
yemektesın sanırım bıtanem afıyet olsunsaol kuzum gel hepberaber olsun dıcem ama çalışıyon senı sevıyorummmm
valla bu balkusum deli, yoksa bende mi ki, aynı seyi düşünmüşüzzzzz
scorpionsum gel katıl snde aramıza,sende erenlerden ol balım benim
nasılsın görmeyeli, okuduklarıma göre temeller atılmaya baslanmıs, haydin hayırlı olsun insaAllah,
ohh ohh gelsin bebislerr
inş canım hepimiz tez zamanda kavusuruz bebişlerimize... sen devam et çalısmalara tam gazdoktora falan gittinmi bi sorununuz varmı??
hayırlısı bıtanemmminşallah sonuclarda güzel çıkar
valla benimkide beni kaldıramadı bacaklarımdan tutup havaya kaldırdı sadece bi ikide sikeleyiverdi işte okadar ama sonunda azda olsa silkelendım ya daha ölsemde gam yemem
allahım çok güzellermiş gonzalezim.bende bugün gördüm dışarı çıktıgımda eşimin yengesi vardı yanımda ona gösterdim.hatta didimki içimden umudumun çiçekleri bundan olmasın diyeeevalla bunlarmışş kuzum ozaman ben beyazı seçiyorum.ama hepimiz için bir dilek diliycem inşallah bu beyaz mart çiceği gibi hayatımızda bembeyaz çicekler açar hep ve beyaz kanatlı meleklerimizeee bir gün hepimiz kavuşuruz inşallah
kızçelerim ben geldim heleşükür evime
şimdilerde eşim gelmek üzeredir bugün yemek yapamadım dışardan bişeyler aldım çok şükür bide salata yaptımmı yanına bugünde doymuş olcaz
yemekten sonra gelirim yanınıza öpüyorum hepınızıaaa buarada biraz geç gelebilirim şimdi aklıma geldii bugün umreden bi akrabamız geliyo hani iççamaşırımı gödermiştim ya onu getircek onun yanınıa gıderız buyuk ıhtımal gece ugrarım ama bol sohbetler canbonlarım
beenn geldiiimmmmmm
yine hepinizi çok özledim canlarımmm
aaaa ecehan da burdaymıışşş merhabaaaanasılsın balım
Yazdım kaçtım tatlımmm.evet çalıştık kuzum bu gün son.yani yumoşlar için sondün gece ve bu sabah sancım vardı yumoş solda bu ay.bakalım strateji değiştirdik üç gün peşpeşe çalıştık hayrını görürüz inşallahhh
meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
bugun kıyafetler aldım 3 er 3 er para gıttıı kavga bıttı
meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
bugun kıyafetler aldım 3 er 3 er para gıttıı kavga bıttı
ahh balım yaa.. bütün çiçekler aynı sen.. bunlar sadece görüntüsü
hadi senin ki beyaz olsun kuzum .. beyaz da tıpkı sen
Allahı'ım insaAllah beyaz meleklerini gönderir tez vakitteamiinnnn ...
ohh masaAllah.. gez anam gez .. gündüz gez.. aksam gez ..
hadi insaAllah ugurlu gelir de.. mart bebisleri tek tek gelir
hsgeldin balım nasılsın
hadi bakalım,. insaAllah bu kez doğru yolu bulur da, senin şu bebisler, değistirdiğin stratejiler olumul sonuç verriler tatlımöle .. ne o gün aşırı çalısmalar.. çalıs çalıs.. sonra tam ara ver
Allahım scorpim öldürcek beni, ben hemen tozolam
Aysima masaAllah kız.. gelsin oğlan bebisler...
ileride evlilik çağına geldiklerinde 3 gelin hay maşşaAllah
smdiden al koy kenara.. valla
medcezirim.. seçilmsm hsgeldiniz
Canımm hayırlı olsun bitanemmmmm, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsindarısı bizlere inşşşşş
kuzuumm nasılsın, ayyyyyy çiçeklere bayıldım valla.. hurmalrdan sonra bu ay onlar uğur getircek toipğimize inşşşşş
umudum naber takip ediyorum seni
umudum naber takip ediyorum seni
medcezirim.. seçilmsm hsgeldiniz
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?