Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucuğun totoşuna yer açıyodur bitanemm
ama yarın mutlaka dr.una danış.. böyle şüpheyle beklemek zor, insan tadını çıkarmalı böyle güzel bi haberin yaaaa

sağol canım ya dediğin gibi umarım daim olur, bakalım çarşamba biraz daha netleşmiş olur. umarım güzel haberler veririm ve isteyen herkesten böyle haberler alırız

hoşgeldin bitaneeemmmmmmmmmmmm nasıslın kuzumm

naapim kuzum, asıl sen görmedin benim yazığımııı

yok kız .. ben yazdım sana.. sen görmedin

kız ben dikkatli laflar ediyom inş banlanmam bilemedim şimdi

allah iyiliğini versin emi bende kk da sanmıştım yaww

hadi kuzum ben kaçıyom uykum geldi sonra görüşürüz byyyyyy

valla sana göre dikkatli ettiğini sanırsın, ama bi bakmışsın.. gümmmmm melek uçmus gitmis
insaAllah gitmezsin de.. dikkat et kendine kuzum

hadi iyi geceler, tatlı rüyalar

benim biraz çıkmam gerek kızçelerim... hepinizi öpüyorum.. snradan gelmeye çalıscam

kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

hayırlı olsun canım sıkıntı yapma kötü bişey degildir.. kendine dikkat et darısı başımıza inşallah

umudumm boşver yaaa, sıkıntı edilecek bi dönemde değilsin sen.. hem söylemeden edemiycem sen o bana ne ded bu bana ne dedi olayın açok takılıyosun.. işte benden niye bahseden yok beni özlemediniz mi benim adım niye geçmiyo diye bile kafaya taktığına şahit olduk defalarca... ama bboşu boşuna kendini üzüyosun kuzum, bu kdar takılmamalısın bence... burda böyleyse ben normal hayattaki halini hiç düşünemiyorum valla.. ya hayat bu kadarr sıkıntı yaratacak kadar uzun değil ki
ayrıca o liste olayını hiç açmayalım boşver o konu kapandı.. hem o okonunun da senin hurmali listenle pek bi alakası yoktu zaten..(yani bence öyle).. yaşanılmış başka şeyler yüüznden patlak noktasıydı o..

afiyet olsun canım... iç çamaşırını niye ümreye gönderdinki merak ettim
bebek için bitanemgiden kişi her gittiği ayak bastıgı yere dua ederken iççamasırın cantasında olcakmıs senın adına dua etcekmıs.daha sonra geldıgınde ılıskıye gırcekmısın bende başkasından duydum saglam bı kaynakmı bılmıyorum ama allahrazı olsun goturdu gıden kısı duada etmıs.gerısı rabbıme kalmıs artık
beenn geldiiimmmmmm
yine hepinizi çok özledim canlarımmm
aaaa ecehan da burdaymıışşş merhabaaaa nasılsın balım
meddcezırım nasılsın bıtanem
Evet tatlım öğle tatiliydı.ah ah gelemedım ki kuzum ben de seni seiyorummmmm
tahmın ettım bıtanem olsun arada gorduk bırbırımızı
meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
aysımam rabbım saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın 3 paşanıda inşallahrabbım uzun ömürler nasıp eylesın inşallah
amın gonzalezım inşallah hepsi aynı çiçek ama beyaz benım çiçegım olsunnolurrrrrrrrrrr
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?

hoşgelsın bıtanem tebrık ederımmmmrabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın doktoruna bı sor canım yarın ara mutlaka normalmı de ona gore senı cagırır yıne yanına bıde scorpıons arkadasımın soyledıklerını mutlaka uygula canım.inşllah geldiğinde halayınıda çekicezzz

nasılsınız canbonlarımmmm

iyiiym cnaımın içiiiiiiiiii soğan suyum yarın bitiyoo çok mutluyum inşş faydasını görürüm, inşş göbüşümdedir cücüğümm
sen nsılsın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sayende içtim şu soğan suyunu yaa Allah razı olsun sendennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…