- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.021
3-4 gün geçti bat. bugün öğrendim işte, umutlanırsam daha çok üzülürüm diye, pek iyi tarafından bakamıyorum. tek tüple de hamile kalınabileceğini gördüm en azından. bi de kanama desen değil akıntı desen değil, çamur gibi, içim çürümüş sanki
hoşbuldum tatlımm..iyiyim ne olsunnn..az başım ağrıyooo...eşimimn dedesi rahatsızlanmış.eşim oraya gitti aklım onda şimdi..inşallah iyidir dedemiz..:26:
seçil cnm hoşgeldinnnn..tatlım tebrikler Allah daim etsin hamişliğini inşallah..tatlım çok kafana takılıyorsa 2 gün sonra yine aynı yerde ve yine aynı saatlerde tekrar yaptır tahlil..sonuç ikiye katlanmış olmalı..ozaman herşey yolunda demektır..sen şimdi dinlen..yerleşme kanamasında olabilir o kahve akıntı..istersen doktorunla irtibata geç bi sor cnmm
geçmiş olsun bitanemm,inş önemli bişey değildir
sağol canım ya dediğin gibi umarım daim olur, bakalım çarşamba biraz daha netleşmiş olur. umarım güzel haberler veririm ve isteyen herkesten böyle haberler alırız
inaşşal tatlım..sapasağlamdır dedemiz 82 yaşında yalnız yaşıyor..aklım kaldı..inşallah tansıyon falan basıt bişşeydirrrrr:26::26:
hoşgeldin bitaneeemmmmmmmmmmmmnasıslın kuzumm
naapim kuzum, asıl sen görmedin benim yazığımııı
kız ben dikkatli laflar ediyominş banlanmam bilemedim şimdi
allah iyiliğini versin emi bende kk da sanmıştım yaww
hadi kuzum ben kaçıyom uykum geldi sonra görüşürüz byyyyyy
amin kuzuuumm amiinn.. arasana bi eşini, ben de çook merak ettim şimdii :26:
inaşşal tatlım..sapasağlamdır dedemiz 82 yaşında yalnız yaşıyor..aklım kaldı..inşallah tansıyon falan basıt bişşeydirrrrr:26::26:
arıyom daaa açmıyo kiiii
meraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?
ay nasıl olim.. iyiyim aslında da, burda bi kızdığım bi bayan var, demin face girdim sinir oldum biraz.. iki laf dedim.. o da durur mu, yok ben bilmiyom etmiyom..bunun öncesini de biliyoruz.. neyse..
o sürekli ben buraya bakarken yazıp durmus, cvp vermiyom bilerek sanıyo..bakınca gördüm dedim, benm çıkmam lazım dedim..çıkdım hemen .. snrada telden aradı iki kez.. açmadım..
yaa nebilim ben mi çok tepki veriyom..
yoksa hep biseyler birikti birikti o bayandan yana, ama ona evin içinde geçenleri hiç aksatmadan, uzak durdum son zamanlarda.. kendinin yaptığı bazı seylerin farkında değil sanırım .. smdi bana soruyo..
aslında düşünen bi bayan olsa, o kadar gevseklikten bu hallere gelmezdik ..
vallahi dayımın lafı var ..
- dağ adamı, hasta eder sağ adamı ..
aynen öle oluyo.. iyice sıkıldım burdan gitmek istiyorum
---------------
işte böyle şeyleri düşünmiyim diye, çiçekler alıyorum, yoksa kafam dağılmıyor etrafa bakınca
doğru söylüyon balım..
kimileri es geçse de, hurmaların da uğuru vardı..
smdi de mart çiçekleri uğur getircek insaAllah..
bebek için bitanemafiyet olsun canım... iç çamaşırını niye ümreye gönderdinki merak ettim
meddcezırım nasılsın bıtanembeenn geldiiimmmmmm
yine hepinizi çok özledim canlarımmm
aaaa ecehan da burdaymıışşş merhabaaaanasılsın balım
tahmın ettım bıtanem olsun arada gorduk bırbırımızıEvet tatlım öğle tatiliydı.ah ah gelemedım ki kuzum ben de seni seiyorummmmm
aysımam rabbım saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın 3 paşanıda inşallahmeraba bayanlar ozledım sızlerı 3 bebıste kendını gosterdı oda paşa
amın gonzalezım inşallah hepsi aynı çiçek ama beyaz benım çiçegım olsunahh balım yaa.. bütün çiçekler aynı sen.. bunlar sadece görüntüsü
hadi senin ki beyaz olsun kuzum .. beyaz da tıpkı sen
Allahı'ım insaAllah beyaz meleklerini gönderir tez vakitteamiinnnn ...
ohh masaAllah.. gez anam gez .. gündüz gez.. aksam gez ..
hadi insaAllah ugurlu gelir de.. mart bebisleri tek tek gelir
hsgeldin balım nasılsın
hadi bakalım,. insaAllah bu kez doğru yolu bulur da, senin şu bebisler, değistirdiğin stratejiler olumul sonuç verriler tatlımöle .. ne o gün aşırı çalısmalar.. çalıs çalıs.. sonra tam ara ver
Allahım scorpim öldürcek beni, ben hemen tozolam
Aysima masaAllah kız.. gelsin oğlan bebisler...
ileride evlilik çağına geldiklerinde 3 gelin hay maşşaAllah
smdiden al koy kenara.. valla
kızlar merhaba, dün katılmıştım aranıza. bugün kan testi yaptırdım sonuç 92. ama vajinal ultrasondan sonra çamur gibi akıntım oldu, sevinemedim bile. sizce nedir bu durum?
bebek için bitanemgiden kişi her gittiği ayak bastıgı yere dua ederken iççamasırın cantasında olcakmıs senın adına dua etcekmıs.daha sonra geldıgınde ılıskıye gırcekmısın bende başkasından duydum saglam bı kaynakmı bılmıyorum ama allahrazı olsun goturdu gıden kısı duada etmıs.gerısı rabbıme kalmıs artık
anladım canım inş duları kabul olur...seninde göbüşünde bebek olur.. hakkımızda hayırlısı inşah şu bebekler ne hale sokuyolar bizi
nasılsınız canbonlarımmmm
bebek için bitanemgiden kişi her gittiği ayak bastıgı yere dua ederken iççamasırın cantasında olcakmıs senın adına dua etcekmıs.daha sonra geldıgınde ılıskıye gırcekmısın bende başkasından duydum saglam bı kaynakmı bılmıyorum ama allahrazı olsun goturdu gıden kısı duada etmıs.gerısı rabbıme kalmıs artık
anladım canım inş duları kabul olur...seninde göbüşünde bebek olur.. hakkımızda hayırlısı inşah şu bebekler ne hale sokuyolar bizi
inşallah bitanemvallahi öyle bitanem yaa o çamaşır için ne dalga konusu oldum bi bilsen ama olsun hayırlısı artık
hmmm belki teli duymuyodur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?